Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarenka23

Podczas seksu sama pomagam sobie dojść, czy to dziwne?

Polecane posty

Gość Sarenka23

Tak jak w temacie. Nie zawsze, a jeśli już w w pozycji od tyłu, ja masuje sobie sama łechtaczkę i wtedy raz dwa trzy dochodzę. Też tak macie, czy to facetom nie przeszkadza?

Gość Sarenka23
On mnie ostatnio nie łaskocze stąd te zabiegi :(

Gość Sarenka23
Najczęściej dochodzę gdy on jest na mnie, albo ja na nim. A od tyłu nigdy nie mogę bez własnej ingerencji :) Czasem w pozycji, na krawędzi, też lubię się pomasować;)

Gość Sarenka23
Z łaskotaniem to podszyw. Owszem łaskocze mnie :)

Gość Nowy Ogier
Mi jako facetowi wogole to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie. I wlasnie w pozycji od tylu partnerka ma mozliwosc sobie palcami pomoc.

od tyłu ale na leżąco też mozna doskonalke się wspomagać. A ja lubię jak przednia ścianka jest najbardziej stymulowana. Tam ponoć jest najwrażlkiwsza. U mnie jest

Gość Sarenka23
Na początku byłam trochę tym skrempowana, ale jak zdążyłam zauważyć partnerowi to nie przeszkadza, nawet powiedział że fajnie!

Gość Sarenka23
Kiedyś próbowałam, boli. Raz było w miare przyjemnie, ale jakoś nie jestem do tego przekonana. Zastanawiam się czy podczas seksu analnego można dostać orgazmu, bez wspomagania :)?

Gość Nowy Ogier
W pozycji na jezdzca tez mozna sobie wspomagac. Lubie lezec na plecach i patrzec jak partnerka siada na moj interes i zaczyna jezdzic.

bo trzeba się nauczyć i mięśnie rozluźniać. Dobrze także nasmarować czymś kutasika. Czy można dojść bez wspomagania. pewnie i to jak!!!

Gość CZRNULA
hmm to wszystko tez zalezy od Ciebie jesli tak robisz zwyczajnie zaspakajasz sie ..najlepiej za chcec chlopaka do przyjemnosci .. Kup fajne olejki usiadz przed nim i smaruj sie nimi tak czule pozniej wez jego reke zeby tez sprobowal smarowac cie . a dalej samo pojdzie :D pozdrawiam

Gość sfdfs
a nie moze ci on pomasowac ta łechtaczke jak cie bierze od tyłu ? Jakos normalniej by to wygladało .

Gość Sarenka23
czasami bywam ale niezbyt często bo ostatnio złażą się tu same chujozy i szkoda mi czasu na czytanie ich bzdetów

Gość santo subito ex
raczej normalne, nie wszystkie kobiety to robią, ale ktore tak robiły, miały zawsze zajebistegoplusa u mnie:)

Gość Swięte słowa
> bo ostatnio złażą się tu same ch*jozy i szkoda mi czasu > na czytanie ich bzdetów Otóż to - palantów, którzy potrafią tylko chamskie odzywki umieszczać, na tym forum nie brakuje. A powracając do tematu - bardzo dobrze robisz Sarenka23! Facetom to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie - jara ich.

Gość kobiettta 27 lat
pewnie że facetom nie przeszkadza wszakże robicie sobie same dobrze zamiast oni Wam i mają po kłopocie