Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra nowa

Niemowle, problemy ze skora... I inne

Polecane posty

Gość Kleopatra nowa

Moja corka dzis konczy miesiac, po urodzeniu dostała zoltaczke, była fototerapia i bilirubina spadła do 10,07. Twarz ciagle jest zazolcona, w zeszlym tyg bilirubina 8.01, i buzka nadal zoltaq, jak dlugo jeszcze sie to utrzyma? Do tego doszedl tradzik, co jej troszke zniknie to na drugi dzien jest jeszcze wiecej, teraz biale kropki zamienily sie w takie bladziutkie pod skorne. Jak dlugo schodzi to paskudztwo? Dodam ze pediatra nie kazala niczym smarowac;/ A i pytanie dziecko ulewa dosc obficie nawet po 3 h po jedzeniu, czy udac sie z tym do lekarza?

zmień pediatrę mój syn tez długo był żółty z tym ze ja duzo piłam sokow i mi zakazano to sie skóra zrobiła normalna a może proszek uczula stąd krostki

Gość Kleopatra nowa
Piore od samewgo poczatku w Loveli i bylo ok. Mozliwe jest to zeby po 2 tyg dopiero wyszlo?

Gość Kleopatra nowa
Nie uzywam plynu do plukania. I caly czas przestrzegam diety matek karmiacych:/

Gość Co do żółtaczki
to nie wiem, bo mój mały jej nie miał, tzn miał tzw. fizjologiczną, czyli bez terapii, ale co do krostek... to ja wiem, czy trądzik?? Mój Maluch miał krstki podskórne i szorstką skórkę , zaczeło się to jak miał 3 tygodnie, okazało się, ze miał skazę białkową... Pozdrawiam

Gość od początku uwazałam ,ze
to moze byc trądzik , slaza białkowa lub potówki Prawdopodobnie to jest trądzik po 3 m-cach powinno minąc Skóra się oczyszcza po ciązy Ja dostałam od doktora Oilatum Cream i poprawa nastąpiła po jednym dniu smarowania

Gość Kleopatra nowa
moze sprobuje z tym oilatum... Skaze bialkowa bym chyba wykluczyla bo od poczatku nie jem nabialu.