Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tafatalna

Jestem kochanką żonatego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
Droga Karolino. Mimo, ze nie bylam w takiej sytuacji, ale jestem w stanie wiele zrozumiec. Tak masz racje, ze jestem bardzo silna kobieta psychicznie. Staram sie kierowac w zyciu rozsadkiem, pragmatyzmem i mam rowniez wiele pokory wobec zycia. Chcialabym przezyc kazdy dzien tak, by rano smialo spojrzec w lustro i nic sobie nie wyrzucac. Wierze rowniez, ze karma potrafi wracac. Nigdy bym nie igrala z losem. We mnie jest duzo ulomnosci, zwatpien, niedoskonalosci. Walcze z nimi i staram byc silniejsza , kiedy uda mi sie je poskromic, czy ujarzmic. Na kochanke nie nadaje sie, bo swiadomie chce miec spokoj w sercu, myslach i tylko ktos, kto zapewnia to, moglby mnie soba zainteresowac. Mam rowniez pelna swiadomosc, ze nikt nie jest wlasnoscia moja i ma pelen wybor, czy chce pozostac moim towarzyszem zycia, czy chce nowych doznan z inna kobieta. Przykro byloby mi, ale bylabym w stanie tego kogos wyrzucic z mego serca i zycia. Mam w sobie tyle sily. Zycie jest proste, jesli postaramy sie o jasne zasady, ktorymi pokierujemy nasze wybory. Elena

Gość gość
Największy błąd kochanek to ten że dają się omamić bez żadnych deklaracji a późniejszej jej weryfikacji.

Gość gość
Kochanice to dno

Gość gość
Dno? :D dno to trzymanie na siłę męża mimo że zdradza na każdym kroku

Gość gość
Dlaczego zadna z was nie obwinia faceta, ktory szuka sobie kochanki i prowadzi podwojne zycie? Widzi, ze krzywdzi 2 kobiety a mimo wszytko dalej manipuluje? Dlaczego ?

Gość gość
Nie ma co obwiniac faceta. Gdyby kochanki nie wchodzily w te uklady, to facet nie mialby szans zadnych. Maja faceci przyzwolenie to korzystaja z tego pelna geba i garsciami.

Gość gość
Czyli jakby cie maz zdradzil to uznalabys go za kompletie niewinnego a wina obarczyla kochanke? Troche bez logiki

Gość gość
Gdyby ta potencjalna kochanica pogonila mojego padalca, to wrocilby jak niepyszny na lono rodziny. Nie usprawiedliwia to mojego padalca, ale do zdrady by nie doszlo. To baby daja przyzwolenie padalcom.

Gość gość
Nie rób kvrvy z logiki :o

Gość gość
Jeśli wolno zdradzac palantowi to i kobiecie również. Nie ma usprawiedliwiania facetow zdrada jest zdrada i koniec a kochanka tobie winna niczego nie jest bo nie ona przysięgłe ci wierność i miłość tylko twój mąż. Jak by nie chciał to by nie skorzystał.

Gość gość
Polecam przeczytac ksiazke" dlaczego ona" ja dzieki niej nabralam rozumu I uspoilam moje zranione serce... Zostawil mnie bez odpowiedzi na pytania co bylo katorga be slowa przeprasza ktorego sie doczekalam ale co z tego.... Lepien uciekac Jak najdalej od zonatych choc nie mowie, zdazaja sie szczesliwe zakonczenia 1 na 100 przypadkow moze....pozdrawiam

Gość gość
Nie niszcz mu zycia. Odejdz. Bylam w tej samej sytuacji co Ty. Wygral zdrowy rozsadek. Bedzie bolec, ale ulozysz sobie zycie. A on juz wybral i niech zaluje. Ty jestes tylko jego zachcianka, zabawka, maszynka do ostrego seksu... Ja uporalam sie z tym. Bylam nieugieta na telefony i smsy, przeplakalam mnostwo nocy, z tesknoty bolalo cale cialo, ale nigdy nie wybaczylabym sobie gdybym skrzywdzila jego dzieci!

Gość gość
a co myślicie o sytuacji gdy spotykają się dwoje ludzi żonaty i wolna dziewica, z którą nie może liczyć na seks ale cały czas chce się spotykać i obiecuje że się dla niej rozwiedzie

Gość gość
23:13 haha :D Dorosnij dziewczynko

Gość gość
Pytam powaznie

Gość gość
Nigdy żonaty facet się dla kochanki nie rozwiedzie. Powtarzam =NIGDY= Zrozumcie to idiotki. Co z wami jest nie tak że łapiecie za kõtasa gościa, który przed chwilą pieprzył swoją żonę :D Gdzie wasza klasa ? Godność? Szacunek dla samej siebie? :o

Gość gość
Kochanki nie mają szacunku dla siebie i dlatego są tylko kochankami.Żaden żonaty facet nie szanuje kochanki. Pieprzy ją tylko. A później zdradzi z inną kochanką. Taka smutna prawda o was kochanki.Tylko kochanki.

Gość gość
23:25 znam przypadki , ze tak i to kilka . Nie w tym rzecz , jesli ktos chce byc kochanka musi wiedziec na co sie pisze

Gość gość
23:36 a zon nie zalujesz ?

Gość gość
ja tez nie żałuję żon, nic się nie dzieje bez przyczyny ;)

Gość gość
Więcej egoizmu i będzie dobrze

Gość gość
gość wczoraj a co myślicie o sytuacji gdy spotykają się dwoje ludzi żonaty i wolna dziewica, z którą nie może liczyć na seks ale cały czas chce się spotykać i obiecuje że się dla niej rozwiedzie X To faktycznie rzadko spotykana historia. Jak długo to trwa? Jeśli facet faktycznie nie nalega na seks, to znaczy, że traktuje Cię poważnie.

Gość gość
Dno? dno to trzymanie na siłę męża mimo że zdradza na każdym kroku x Nikt głupia ku/rwo nie trzyma go na siłę. On sam nie chce iść do ciebie :D

Gość gość
Przyjdź szmato i go sobie weź. :D Dlaczego nie przyleziesz? Zobaczysz jak cię potraktuje, kim dla niego jesteś. :D

Gość gość
Haha znam przypadek gdzie przylazła szmata do żony z pretensjami że trzyma męża na siłę. Żona się wkurzyła i zaczęła ciuchy męża wywalać prosto na łeb kochanki. Kochanka zbierać zaczęła te ciuchy i jak pozbierała to do męża tej kobiety mówi "choć idziemy" a ten się podniósł z kanapy wyrwał swoje ciuchy kochance i wypchnął ją za drzwi z teksem "sp/ier/dalaj" :D:D:D

Gość gość
To zdradzajacy maz jest szuja. Kochanka tylko ofiara.

Gość gość
Takie ofiary losu stoją przy drodze i wywołują u ludzi do atak śmiechu :D:D:D:D:D

Gość gość
Bzdura. Kochanka to ofiara takich drani.

Gość gość
Być kochanką żonatego to żaden powód do dumy :O