Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna niewiadoma.

Czy mogło dojść do zapłodnienia? Bardzo proszę o radę!

Polecane posty

Gość anna niewiadoma.

Wczoraj kochałam się z mężem. Nie planujemy na razie dziecka, mamy synka i obecnie nie możemy sobie pozwolić na kolejne. Mam bardzo nieregularne cykle miesiączkowe. Ostatnią miesiączkę miałam 17 listopada 2010 r. Kochaliśmy się bez zabezpieczenia, tzw. stosunek przerywany, ale mąż wytrysnął na moją pochwę. Po wszystkim natychmiast bardzo dokładnie się podmyłam. Zastanawiam się czy w takim przypadku istnieje prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Dzisiaj zrobiłam test owulacyjny, tak dla sprawdzenia i wykazał dwie kreski. Bardzo proszę o radę. Dziękuję i pozdrawiam.

Gość anna niewiadoma.
Bardzo proszę o wypowiedź

Gość gfredwsa
plemniki docierają do jajeczka w ok. 30 minut więc jak odrazu sie podmyłaś to raczej małoprawdopodobne żeby udało im sie dojsc. Wytłumacz jescze co znaczy "na moja pochwe" - rozumiem że nie wewnątrz jej?

"Plemniki docierają do jajeczka w 30 min. "ja pierdole! Skąd wy czerpiecie tą wiedzę? No skąd????? Podmycie się ma zabiegać ciąży? Mężatka z dzieckiem zadaje pytania jak 12 latka??? Test wykazał owulację, Ty byłaś aktywna seksualnie, jak myślisz możesz być?

Gość anna niewiadoma.
Na moją pochwę w sensie na wargi sromowe.

Gość gfredwsa
Zasznurowana Lalka Voodoo zamiast być wulgarna to poczytaj sobie na innych stronach i dowiesz się skąd bierzemy taką wiedzę. Anna niewiadoma jeśli miałas nasienie tylko na wargach sromowych i odrazu się podmyłaś to spokojnie możesz nie obawiać się ciąży. Plemniki docierają w ok. 30 minut do jajeczka tylko jeśli wytrysk nastąpił w pochwie przy penetracji. Pozdrawiam

Gość anna niewiadoma.
Dziękuję bardzo za wypowiedzi :) pozdrawiam

Gość Oto licytacja ....
Swoją drogą...niesamowity zbieg okoliczności. Miesiączka 17.11 więc już bardzooo dawno powinna być następna, Wy uprawiacie sex, bez zabezpieczenia i AKURAT jest owulacja. Ala jazda ! Nie chcę Cię straszyć, ale ciąża baradzo lubi takie "niesamowite zbiegi okoloczności" ;)

Gość ble ble bleeeeee6
17 listopad miesiaczka to wcale nie oznacza że już dawno POWINNA być następna. Ja tez mam nieregularne cykle co 2-3 miesiace, wiec nie znaczy że za miesiac POWINNA nastąpić.

Gość anna niewiadoma.
Bez zabezpieczenia zdarzyło nam się tylko wczoraj. Ja mam bardzo nieregularne cykle, zrobiłam test ciążowy dwa tygodnie temu, żeby mimo wszystko się upewnić.

Gość Marioletter
To poważna sprawa. Twoja pochwa została ospermiona.

Gość Oto licytacja ....
Anno, a po co robiłaś test dwa tygodnie temu i co to ma do rzeczy do wczorajszego przypadku ? ble ble bleeeeee6 Uważasz, że cykl powyżej 60 dni jest normalny ? Za nieregularne cykle uważa się gdy występują w różnych terminach w rozpiętości od 25 - do 40 dni. Jeżeli są dłuższe to raczej należałoby zasięgnąć porady lekarza, gdyż może to być objaw choroby.