Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

W tych czasach nie warto się żenić. W ogóle dłuższe zwiazki sa bez sensu.

Polecane posty

to że się kobieta w kimś i z kims kochała przed tobą w żaden sposób nie świadczy o jej późniejszym niespełnieniu. " o jej niespełnieniu może i nie, ale ja nie będę sie czuł z nią spełniony

Gość rada dla autora
autor nie zaliczy kilka dup to zmieni zdanie :) to jedyny ratunek dla niego a lorika to pewnie puszczalska kurwa

Gość taneta
Dla Ciebie dziewica jest tylko wartościową kobietą....hmmm......czyli dupa to juz wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czego oczekujesz.wezmiesz dziewice bedziesz sie cieszyl ze nikt jej nie posuwał a ona pozniej bedzie szukac przygód by zobaczyc jak to jest z innym.i wtedy tez bedziesz mial szacunek dla niej?no przeciez wziales dziwice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moze oprócz dupy kobiety mają więcej wartościowych rzeczy!

A to nie będzie czasami tak, że jak już zaczniesz posuwać tą swoją dziewicę to nagle ona będzie już doświadczona i straci niewinność i zachce Ci się nowej dziewicy?

Gość rada dla autora
a autor tez ma prawo zaliczyc kilka dup aby byc spełnionym bez tego nie warto sie zenic

"taneta Dla Ciebie dziewica jest tylko wartościową kobietą....hmmm......czyli d**a to juz wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czego oczekujesz.wezmiesz dziewice bedziesz sie cieszyl ze nikt jej nie posuwał a ona pozniej bedzie szukac przygód by zobaczyc jak to jest z innym.i wtedy tez bedziesz mial szacunek dla niej?no przeciez wziales dziwice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moze oprócz d**y kobiety mają więcej wartościowych rzeczy!" przynajmniej na poczatku będzie dobrze a jak bedzie szukać potem innego to juz jej decyzja nie zmienia to tego że nasze przeżycie było pierwsze, prawdziwe i pełne i to sie liczy!!!

Gość popieram autora tematu
zreszta te co dziewicami nie sa tez nie chca prawiczkow, wiec vice versa

Gość rada dla autora
Mystery_..pamietaj zawsze mozesz kobiete zdradzic więc jest luz nie ma sie czym przejmowac przynajmniej kurwa bedzie miała nauczke

Gość taneta
jesteś nie sprawiedliwy......pomyślałeś choc chwilę o kobiecie która była dziwicą i oddała się później tez takiemu co długo czekał na nią i poźniej on ją zostawił!!!!Czy ona juź jest puszczalską i ta co ją posuwali?Czy to jej wina?Dziewictwo nie świadczy o pełnym przeżyciu.....to dojrzałość ludzi sprowadza do tego........

lorika niech wszystkie sie kurwia, tylko ktore wtedy zostana dla porzadnych facetow?

lorika - chciałem dla Ciebie dobrze, ale jak nie to nie :) a skoro w ruchu czystych serc są też niedziewice to jakaś hipokryzja z ich strony

jest jeszcze wielu porzadnych facetow i na pewno ich boli, ze kobieta maja bardziej bogata przeszlos seksualna od nich

Gość no niestety nie pozostaje
ci nic innego jak wziac faktycznie jakis zasuszony eksponat z koła oazowego, żadna inna cie nie chce i tutaj wychodzi kobieca intuicja ..... patrza na ciebie i wiedza, że w łóżku to z ciebie pozytku nie bedzie , przegrałes życie

no moze Bóg im wybaczyl, zresztą mnie to nie interesuje bo w sumie nie zrobily nic złego w ogóle mi nie chodzi o kwestie wiary tylko żeby to doświadczenie między nami bylo pierwsze i prawdziwe

Gość cała prawdaaaaaa
Mysteremu żadna nie chciała dać do tej pory bo to cham i burak gdyby mógł to by dymał ile wlezie a teraz szuka dziewicy frustrat

Jak poznawałam mojego faceta to nie obchodziło mnie czy jest prawiczkiem. Ani jego czy ja jestem dziewicą. W miłości chodzi o coś innego. A takie wyrachowanie doprowadzi Cię do życia w samotności albo do burdelu

a drugie doświadczenie nie może być prawdziwsze od pierwszego?" nie będzie pierwsze, i ona będzie pamiętała tego pierwszego całe życie

Gość taneta
Nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bedzie pamietac tego który jako pierwszy oddał się jej całym soba i kochał się z nią w pełni siebie!!!!!!!!!

Gość rada dla autora
gówno prawda dziewczyna zawsze bedzie pamietała tego który ją rozdziewiczył dllatego KAZDY powinien miec przebieg inaczej nie ma sensu związek

Gość taneta
Panowie są w błędzie.............i to wielkim!!!!!!!!!!!!!!

Gość rada dla autora
oczywiscie ze prawda !!!!!!!! dlatego autor musi kilka zaliczyc bo bez tego bedzie miał przejebane :O

moze i beda chcieli sprawdzic z kims innym ale niech chociaz na poczatku bedzie to prawdziwe

Gość Ee panowie...
Wasze myslenie to droga donikad... Co z tego ze kobieta nie wspolzyla jak mogla sie wczesniej zakochac czy zauroczyc kims innym. Nigdy nie bedziecie pierwsi skoro szukacie kobiet po 20 r.z. Co najwyzej mozecie trafi na jakis okaz wyjatkowej dewotki, z ktora zmarnujecie zycie, bo seks bedziecie uprawiac tylko po to, zeby splodzic potomka, po ciemku i pod koldra.

Gość A prawda jest taka, że...
Dziewczyny dały by sobie radę, albo nawet obeszły się bez seksu, to niestety wina wiecznie NAPALONYCH facetów!!! Porządna dziewczyna nie pójdzie z przygodnym facetem do łóżka, ona musi coś do niego czuć, a facet, jak pies pójdzie wszędzie i do każdej, wygadując jej takie banialuki, że aż głowa puchnie!!! Facet jak piesek, byle jak, byle z kim, byle gdzie!!! Natomiast biorąc pod obstrzał dzisiejszych małolatów, to prawda, że seksizm to dla nich jak bułka z masłem.