Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze i zgłupialam, ale...

ODCHODZE OD MEZA DO KOCHANKA

Polecane posty

jestem z mężem 11 lat, od 1,5 roku mam kochanka, cudowny facet, chce dla niego zostawić męża. Mam nadzieje,ze nigdy nie będę tego żałować. Któraś z Was tak zrobiła i nie żałuję?

Gość monka1_1
skoro go kochasz ,zostań z nim.ja odeszłam od męża do kochanka na 4 lata ,to był najcudowniejszy okres w moim zyciu...niestety pózniej wszystko się popsuło i wróciłam do męża ,który wciąż na mnie czekał.nie kocham męża ,ale teraz liczy się spokój stabilizacja no i kasa....ale co przeżyłam to moje.niczego nie żałuje

Gość porkete pas
monka dlaczego rozstalas sie z kochankiem po 4l?

Gość kobieta 34
A mnie włąsnie zostawił facet dla swojej eks zony, ona tez odeszła od niego do faceta chcoc hmmm chyba gorzej do ksiedza on sie bił latami z tym a teraz jest gotowy do niej wrócić.

Gość Masz szansę być
pierwszą taką :D

Gość no :) ale cie zaszczyk kopnie
normalnie bogu dzieuj za ten honor i przywileje

Gość kobieta 34
Czasami nie doceniamy tego co mamy szukajac ułudy szcześcia

w sumie do męża nie ma o co się przyczepić, kocha mnie i ja to wiem, ale moje uczucie się wypaliło...wiem,że bardzo go zranię , ale juz nie mogę znieść takiej sytuacji, kocham kochanka, on mnie i chcemy być ze sobą

Gość a co [
z dziecmi

Gość yuyuoooojeee
zawsze tak jest ze jak gośc porządny to na kurwę trafi.pakuj się i wypierdalaj nie szukając zrozumienia na kafe.na jego niejscu obiłbym ci tak tą szmaciarską morde zebys miesiąc z domu nie wyszła a kolejny miesiąc siedziałabyś ze strach i lałbym cię zawsze gdybym cie spotykał na ulicy

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Do Monika1_1 Takich jak ty nienawidzę najbardziej... poprostu mnie na wymioty bierze jak to czytam. Twój mąż to skończony idiota, że cię z powrotem chciał... nie wiem jakim cudem. Dla ciebie liczy się teraz KASA............................ długo nic........................ , spokój i stabilizacja. Jesteś jednym z najgorszych typów ludzi chodzących po Ziemi. Mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę. Autorko, Nie wiem czy mąż cie zaniedbywał, ze go zdradziłaś czy co (wtedy byś miałą choć jakieś usprawiedliwienie) ale powinnaś odejść od niego i całkowicie o nim zapomnieć. Już i tak zniszczyłaś mu życie, choć może jeszcze uda mu się znaleść porządną kobietę. Takim jak wy to się we łbach poprzewracało - macie fajnych facetów, a szukacie jakichś pierduł. Jeżeli związek jest do dupy to jest to jakiś powód do zdrady (choć i tak lepiej odejść i dopiero potem pieprzyć się z kimś innym). Jesteście ŻAŁOSNE.

Gość lolillukiluluklkul
w du.pie ci sie poprzewracalo autorko! Zycze ci samotnej starosci.

Gość a co tam dzieci
pośmieją się z nich w szkole , będą do końca życia takie z odrzutu , ale ciepła pizdka dla kochanka , będzie jeszcze cieplejsza

Gość gość
Nie rob tego błędu pomysł o dzieciach bedziesz tego żałować dzieci będą cierpiały nawet nie wiesz jak bardzo dla seksu romantycznych kolacji. Słodkich slow które w szarym życiu znikną nie warto ja to przezylam i żałuje ale czasu nie cofne

Gość gość
Opamietaj sie kobieto. Czar prysnie. Zostan z mezem.

Gość gość
topiczek z 2011roku a deile dale pisza co koorfa ma zrobic

Gość gość
Powinna spotkać cie taka kara maz powinien znaleźć sobie fajna kobietę ciebie wykopać z domu z niczym

Gość gość
Wtedy dopiero zrozumiała byś co stracilas jak było by juz za pozno

Gość gość
Wtedy dopiero zrozumiała byś co stracilas jak było by juz za pozno

Gość gość
A ja mam zupełnie inne zdanie! Autorko jeżeli chcesz odejść od męża do kochanka i chcecie być razem to się nie wahaj! Ja tak zrobiłam i niczego nie żałuję :) życie jest po to aby być szczęśliwym :) powodzenia!

Gość gość
Autorko, nie masz taktu. Tu jest tyle samotnych kobiet, które szukają szczęścia, a ty gardzisz takim szczęściem gdyż znalazłaś sobie nowe szczęście i się tym na forum chwalisz. To niesprawiedliwe. Jedne nie mają nic, a inne mają za dużo szczęścia.

Gość gość
Nie zostawiaj męża dla jakiegoś faceta który cię prędzej czy później rzuci. U mnie w rodzinie tak było. Matka zostawiła męża i dziecko i co ? Wróciła z pod kulonym ogonem. Zawsze tak jest ! Sorry , ale nie na widzę kobiet które zdradzają swoich facetów.

Gość gość
Takiej głupiej czipie nie wytlumaczysz że najważniejsze osoby to te które nas kochają i na nas czekają , ona leci za swoim swedzeniem w kroku , tacy ludzie są mniej warci od zwierzęcia , kaleki emocjonalne , które biegna tylko za swoim interesem i chucia

Gość Szczerze_do_bólu
Autorka ma być nieszczęśliwa by nie zranić męża? Ludzie nie szukajcie szczęścia w żonach, mężach, dzieciach tylko w sobie, w rzeczach które kochacie robić. Mój mąż nigdy nie będzie całym moim życiem, a jak odejdzie podziękuje mu za spędzone razem lata i nadal będę szczęśliwa. Zawsze mu mówię, że gdy go poznałam słyszałam symfonię, gdy odejdzie ona nie przestanie grać. Będę szczęśliwa mimo wszystko i pozwolę mu odejść by i On był szczęśliwy tam gdzie zamierza iść. To się nazywa pasja do życia. Jak pogodzicie się z faktem, że ludzie to egoiści tak samo jak i wy będzie wam łatwiej. Nie pozdrawiam.

Gość gość
xD Już się stado poprawnych moralnie zleciało

Gość gość
Wiele lat temu odeszłam od męża do kochanka, który w efekcie został drugim moim mężem.Niczego tak bardzo w zyciu nie żałowalam jak tej niemądrej decyzji. Szukałam bułek, stracilam i chleb. Drugi mąż, a wcześniej kochanek, okazał się kanalią. Zaplacilam wysoką cenę za swój błąd.

Gość gość
Dodam jeszcze, że największe błędy pierwszego męża nigdy nie dorównały tym najmniejszym drugiego męża. Przy drugim mężu odczułam, że ten pierwszy był aniołem. Dostałam stosowną zaplatę i nikt nie jest temu winien, tylko ja sama.

Gość gość
pseudi-autorko nie jesteś warta swojego męża, więc spieprzaj do kochanka! tyle ci powiem na inne słowa po prostu szkoda czasu!