Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaela 999

Zgodziłybyście się na to? Chodzi o faceta.

Polecane posty

Gość Mikaela 999

Mój facet wymyślił sobie,że będzie poznawać przez internet jakieś dziewuchy i spotykać się z nimi beze mnie. Nie ukrywam,że dla mnie to delikatnie mówiąc chore i nienormalne. Serdecznie wątpię czy jakakolwiek kobieta zgodziłaby się na to. Może jednak ja jestem nienormalna i przesadzam? On uważa,że tak właśnie jest i robi mi z tego powodu afery. Leca wyzwiska i od paru dni sytuacja wygląda tak,że gdyby złość zabijała już dawno obje bylibyśmy martwi. Wy pozwoliłybyście facetowi na takie akcje?

Gość rhegtrhthntgnjh
przesadzasz💤

oczywiście, że jest to NIENORMALNE!!!! w życiu bym się nie zgodziła. a dla Ciebie to niestety wskazówka jeśli chodzi o faceta :|

Oczywiście, że bym się nie zgodziła :O Sorry, ale najwidoczniej Twojemu facetowi w ogóle na Tobie nie zależy. Lepiej daj sobie z nim spokój, bo widać, że wcale Cię nie szanuje.

Gość Jak to co
Postaraj się następnym razem. Nawet prowokacja musi mieć ręce i nogi :P

Gość smutne tooooooooooooooo
faceci są chorzy.. znajdzie po Ip, trudniej. Ale nie zadzwonił aby choc 1 słowo rzec na nowy rok..a stacjonarny jest łatwodostępny, łatwiej niż ip jak imie i nazwisko sie ma.

Gość malinowy soczek
Spotykanie sie z ludzmi poznanymi w necie jest normalne, pod warunkiem, ze ludzie sa wolni. Ale jest to niedopuszczalne, gdy na takie spotkania chodza ludzie bedacy w zwiazkach. Twoj facet chce sie umawiac i cie o tym informuje? On ma zle w glowie. Ale dla ciebie jest to sygnal, ze ty mu nie wystarczasz, ze kogos szuka. Nie warto byc z takim facetem.

Gość Mikaela 999
Już myślałam,że ja jestem popaprana. On uważa,że to jest normalne i każdy tak robi. Rozumiem,wirtualnych znajomych jeszcze zrozumiem,choć on ostatnio po 5 minutach pisania z jakąś powiedział jej wszystko o naszym związku,o naszych problemach i nasłodził jej tak jak mi nie nasłodził przez 6 lat. Tak,że i tak nie bardzo mi sie to podoba:o Teraz chce się z nią spotkać i uważa,że to ok,że nadal z nią obrabia mi dupę. Dzisiaj powiedział,że ok,z nia nie musi. Znajdzie inną:O

Gość sosek
sama sobie wybrałas takiego faceta wiec nie narzekaj a ze masz z nim komfort zycia to ładnie mu podziękuj

Gość echu echu echu
Nie. To co robi Twój facet, nie jest normalne. Nie daj sobie wejśc na głowę, dziewczyno!

Gość Mikaela 999
Kiedyś też uważał,że tak się nie robi. Dzisiaj powiedział,że mówił tak,żeby mi było dobrze:o

Gość kaddarka
Jestes popaprana, bo sie na to godzisz. I nie chodzi mi tu o awantury, bo one nigdy niczego nie zalatwiaja. Jestes z nim nadal, prawda? Czyli tak naprawde akceptujesz to, co on wyprawia. Juz samo gadanie na gg z nieznajomymi kobietami powinno byc dla ciebie sygnalem, ze facet ma cie gdzies. A co dopiero spptykanie sie w realu.

Gość Jak to co
Chyba nie zgodziły by się na to, dziwne :P

Gość Mikaela 999
Nie godzę się na to i nie mam zamiaru. Ja mam jednego wirtualnego znajomego. On tez niech sobie znajdzie jedną koleżankę z neta i gada. Niech ma. Ale niech nie odwala takich numerów z spotykaniem się i takich jak wyżej opisałam. Rozumiem,powiedzieć,że się pokłóciło,ewentualnie o co. Ale bez takich intymnych szczegółów. Nawet opisał jej sytuację prywatną mojej matki . Piszcie nadal co myślicie. Chętnie mu pokarzę,że nie tylko ja mam takie zdanie:(

Gość kumoszka
i ty jeszcze masz wątpliwości? Oboje powinniście się leczyć!

a skad wiesz, o czym on pisze z dxziewczynami? Mowi ci, czy przegladasz jego archiwum?

Gość odpowiadam 0/10
0/10

Gość Mikaela 999
To nie jest prowokacja:( Co wy z tym macie. Podejrzewałam,że coś kręci,zachowywał sie dziwnie,czaił ze wszystkim więc sprawdziłam. Stąd wiem o czym pisał z tą jedną. Nie wiem czy nie ma innych,mówi,że będą. nie kryje się z tym. Ogólnie to spoko facet ale ostatnio coś mu odwaliło na punkcie złapania wolności w żagle i mu odwala:( Założyłam ten temat,żeby udowodnić mu,że to nie jest normalne i bardzo nie w porządku. Starałam się rozmawiać ale to nic nie dało...Nic:(

Gość kicia w plamki
Ja ci wierzę,że to nie prowo. Niestety miałam taki sam problem z moim facetem. Nie muszę mówić jak to się skończyło:( "Znajoma" okazała sie ważniejsza....

Gość Mikaela 999
Piszcie,ja niestety muszę zejść teraz. Na pewno tu jednak jeszcze zaglądnę.

Gość Mikaela 999
Faith Ja cie nie obrażam. Skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia nie udzielaj się...