Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

panicznie boje sie ze wpadne

Polecane posty

mam dopiero 21 lat, i strasznie boje sie ze przed trzydziestym rokiem zycia zajde w ciaze. coraz wiecej dowiaduje sie ze rowiesniczki wpadaja, i to z roku na rok ich przybywa, a wydawaloby sie ze takie niby obeznane w temacie (bo slyszalam ze strasznwe kurvvy) i nawet im sie takie cos przydarza. jak to jest ze okres plodny u kobiety trwa niby tak krotko, sa takie metody antykoncepcji i ONE dalej wpadaja jedna za druga ? Przez to ja panicznie boje sie 'sypiac' z moim chlopakiem. Chyba przejde na abstynencje seksualna... najlepsza metoda antykoncepcji.

Gość prawdomówny
lepiej nie zasypiaj, bo jeszcze zajdziesz....

Gość współ-czująca
a czego u sie bac??? idz do lekarza , stosuj pigulki antykoncepcyjne, dodatkowo jesli sie boisz stsuj prezerwatywe u chlopaka. Poza tym nie wiesz ile kobiet chcialaby byc na Twoim miejscu....Kobieta powinna rodzic do 35 zycia, ale to zapewne wiesz dlaczego. Zadaj sobie pytanie czy chcesz miec kiedykolwiek dzieci. Jesli tak to zaplanuj sobie zycie. Do pewnego wieku zabezpieczaj sie, a potem staraj sie o dziecko. Wyznam Ci cos.... ja z mezem, jeszcze zanim bylismy zwykla para przez 8lat wspolzylismy calkiem jak normalni ludzie, czasem kiedy nie bylam pewna z zabezpeczeniem. Przez 8 lat umialam sie pilnowac, ale to zalezalo tez od niego. Teraz nadchodzi czas, ze bedziemy starac sie o dziecko, potem o drugie i zleci, az bede stara baba, ktorej nikt juz nie bedzie chcial;). Ciesz sie seksem poki mozesz i nie patrz na inne, ktore wpadaja.....a wpadaja, bo sa nieodpowiedzialne, bo nie znaja swojego ciala, bo nie maja swiadomosci swojego ciala. Badz madrzejsza i czerp przyjemnosc:) pozdrawiam

Godny uwagi post :) współ-czująca 🖐️ Tylko nie wiem co kobieta rodząca po trzydziestce może dać dziecku ? Wyuczona, obyta , w końcu zaspokojona. Rodzi gotowe schematy... na szczęście jej koleżanki "wpadają" Wiem ale to temat do innej dyskusji.

dziewczyno ... skoro za każdym razem po stosunku boisz się , że możesz ajść w ciąże to najwyraźniej nie jesteś jeszcze gotowa na współżycie...

"Chyba przejde na abstynencje seksualna... najlepsza metoda antykoncepcji." Niestety nie. Jedna dziołcha 2000 lat temu się zawiodła na tej metodzie :p

Gość Izzabellas
Ja to mam mamę sprzątaczkę i ona każe mi ko każdym stosunku płukać dziurkę wodą z domestosem. No bo wiecie kochaniutkie domestos zabija wszelkie wirusy, bakterie i grzyby, więc nawet jak facet na ptaku jakiegoś parcha lub syfa przyniesie to domestos go hyc unieszkodliwi. A jeśli chodzi o spermę to pod wpływem domestosu zmienia się w jajko sadzone.

No to przestań sie ruchać. Nie ma seksu, nie ma strachu, nie ma dzieci. Jeszcze na globus zachorujesz, nie daj Boze :)