Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojiito_23

Facet zrobil sie leniwy w lozku:(

Polecane posty

Gość mojiito_23

ciagle wymawia sie praca i stresem, on jest 10 lat starszy ode mnie... ale w tym wieku nie powinien miec problemow! a my mamy sex raz na miesiac, raz na 2!!! na poczatku, tak pierwsze pol rou to mielismy sex nawet kilkanascie razy w tygodniu, a teraz po 2 latach? ;((( rzucic go, czy probowac jeszcze? bo z nim sie nie da pogadac, jedyna jego odpowiedz to ze ma duzo pracy i stresu, ze jest zmeczony i blablabla....

Gość facet_3
Strzel mu parę fochów to może się przebudzi. :D

Gość mojiito_23
fochy nie pomagaja...:( na poczatku jak sie te problemy wlozku zaczely to mowil, ze jak tylko bedzie mial mnie stresu to wszytsko nadrobimy, bylam wyrozumiala, nie chcialam go naciskac, zeby nie czul sie pod presja.... ale z czasem juz nie moglam;( wszytskiego probowalam...kupilam sexy bielzne, zalozylam szpilki chcialam go wieczorem troche rozkrecic jak siedzielismy razem, to on do mnie pozniej, ubierz sie teraz. i pkazal na moje dresy! kobieta stoi przed nim w gorsecie i szpilkach a on chce zeby zalozyla dresy?!! czulam sie tak glupio, ze sie w ogole odechciewa cos takiego dla niego robic, bo i tak uslysze pozniej czy nie dzisiaj. oczywiscie jak mowi pozniej to to pozniej nigdy ne nastepuje:(

Gość facet_3
Hmmm.... Próbowałaś wzbudzić trochę zazdrości? :)

Gość imhooo
powinnaś się cieszyć że w ogóle masz seks!!!!!!!!!

Gość mojiito_23
w zwiazku sex raz na miesiac czy 2 i sie cieszyc? on jest z natury "niezazdrosny"... probowalam, ale poza zwiekszonym zaintersowaniem i troche wypytywaniem nic sie nie zmienilo w lozku :(

Gość facet_3
Wiesz, naprawianie ludzie to ciężkie zadanie, jeśli nie niemożliwe. :)

Gość dggdg
a jakbyś wcale nie miała to co ?

Gość lambadaaaaa
oczywiscie ze go rzuc, zawsze jednemu facetowi bedzie lzej

Gość mojiito_23
czy to takie dziwne, wyobrazacie sobie zwiazek bez sexu? ja probuje caly czas dojsc do wyjsanienia co sie dzieje, ale on zawsze ucieka od tematu... kocham go nad zycie, ale juz wiele razy musialam mu niejedno wybaczac, wiec troche rys na naszym zwiazku jest...potem on odszedl, teraz chce wrocic...nie moge mu tak wprost powiedziec od razu ze jak mamy byc razem to musimy jakos nasze zycie erotyczne znowu ozywic, bo przeciez nie da sie tak zaczynac od nowa...ale nie wiem co robic, zeby go w tej sferze pobudzic...... :(((

Gość dggdg
a gdybyś była sama to byś się cieszyła że 2 razy na miecha masz

Gość Ale sie wkurwiłem
Ja natomiast jestem bardzo chetny tylko moja dziewczyna nic nie robi żeby seks był nic nie inicjuje

Gość mojiito_23
my sie wszyscy tak dobieramy.... moj facet ma naprawde wiele pozytywow, ale przez ten sex zachynam myslec ze chyba nie pociagne tego dlugo z nim, po prostu boje sie ze to juz zawsze tak bedzie :( powiedz jej jak cie to rajcuje ze ona inicjuje, powiedz ze to ci sprawia radosc, to chyba bedzie miala ochote ci to radosc sprawic czy nie?

Gość Ale sie wkurwiłem
racze nie :( ona jest chetna na branie nie na dawanie aczkowliek nie narzekam ale wkurwia mnie jej biernosc w sprawach seksu

Gość dggdg
masz rację zerwij z nim, znajdź ogiera który później też stanie się leniwy, później kochanków itd...

Gość już niee
Autorko, miałam podobny przypadek, po ponad roku upokarzania się i próbowania rozpalenia sypialni na nowo poddałam się. Odeszłam od niego. Jestem zbyt młoda żeby prosić się o seks. Zresztą wtedy upadło moje poczucie wartości, atrakcyjności, bycia potrzebną, czy nawet kochaną, bo jak wiadomo kobiety przez seks wyrażają także uczucia. Czułam się upodlona. Odeszłam, myślę, że za późno, bo teraz jestem w normalnym związku, z normalnym facetem, ale tamto ciągle mnie prześladuje. Nie męcz się i nie daj się zwiariować.

Gość hgjgjhghjgjhg
to i ja coś powiem miałam podobnie, serio, nawet sobie nie wyobrażałam, że seks może być takim problemem w związku. staż niedługi - 1 rok. skończyło się na tym, że mnie zostawił. i absolutnie nie wiem, co ci poradzić.

Gość lllllllllllllllllllleeee
to siedźcie same, ani seksu ani faceta, może wtedy nie będziecie narzekać!

Gość sikirikitikimaki.
i ja też coś powiem. Spotykałam się z chłopakiem, który podobał mi się tylko na początku związku, potem po prostu przestał mnie pociągać, seks z nim jak już był, to był fajny, ale nie płakałabym, gdyby go nie było wcale. Facet może mieć faktycznie stresującą sytuację w pracy, gorzej jednak, jeśli jego uczucie przechodzi teraz kryzys. W każdym razie trzymaj się, życzę ci, żeby wasze uczucie rozpaliło się na nowo.

Gość malagenia
Może ożywicie Wasze życie seksualne poprzez wprowadzenie np. masażu erotycznego. Możecie do tego celu stosować różnego rodzaju olejków. W warszawskim Secret Place możecie znaleźć olejki miłości, które idealnie nadają się do tego celu. Dzięki temu może oboje będziecie czerpać większą przyjemność z seksu.