Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaa23

Ratunku !!!! Czy moge byc w ciazy ??????

Polecane posty

Gość niuniaaa23

Hej :) Chce was prosic o rade bo sama juz niewiem co mam myslec. Od 4 dni spoznia mi sie okres i mam bole brzucha i czesto biegam do lazienki, poprostu czuje sie tak jakbym miala zaraz dostac miesiaczke a tu nic. Niewiem juz sama co to za objawy, nigdy sie tak jeszcze nie czulam. Poradzcie prosze co robic

hej, mam podobnie tylko mi okres spóźnia sie juz 9 dzień...;/, i też mam wrażenie ze za chwile dostane go jednak go nie ma, nie mialam nigdy regularnych cykli jak w zegarku ale tak dlugo sie nie spóźniał nigdy;/, w sylwestra uprawiałam seks oralny z chłopakiem i petting jednak naprawde uważalismy ;/, jeżeli on dotknął siebie to juz mu nie pozwalałam wtedy mnie tą reką, wytrysk jak mial to w chusteczke i rece po tym wytarł;/, był to moj 30 dzień cyklu dzisiaj jest 39 i dalej nie mam okresu..;/ dziewczyny jak myślicie czy jest prawdopodobieńśtwo abym była w ciąży? dziś zrobiłam test jednak to tylko 9 dni po więc moze nie byc wiarygodny na wtorek jestem umowiona do ginekologa ale bardzo sie deneerwuje prosze powiedzcie co myslicie..;/

hej;), mam podobnie czuje sie jakbym miała dostac okres lecz go nie dostaje już 9 dzień, nie mam reguralnych cykli jednak az tak dlugie opoznienie mi sie nie zdazylo...;/ w sylwestra uprawialam z chlopakiem seks oralny oraz petting jednak bardzo uwazalismy i po prze analizowaniu oboje doszlismy do wniosku ze nie bardzo byla mozliwosc aby plemniki sie przedostaly no musialby to byc ogromny pech gdyz jezeli dotknal siebie to mnie juz nie dotykal ta reka, wytrysk jak mial to w chusteczke bo balam sie potem rece wytarł byl to moj 30 dzien cyklu dzies jest 39 i okresu dalej brak, rano zrobilam test wyszedl negatywny jednak wiem ze to moze byc za wczesnie, dziewczynymy co o tym myslicie prosze napiszcie, jestemm umowiona do ginekologa na wtorek ale umre do tego czasu..;/ przeszukałam duzo forów i pisza ze mozliwe jest zajscie wciaze przez przeniesienie plemnikow na palcach ale nie znalazlam nigdzie zeby ktos napisal ze zna taki przypadek sama juz niewiem co mam myslec...

Gość Kasiakasiaaaasia
Hej mam identycznie...:/ Tak jakbym przeszła miesiączkę bez krwawienia...

Gość papapapapapaparrrara
ja tak miałam we wczesnej ciąży

Gość Firankla
A mi się wydaje że za kilka dni dostaniesz okres, bo ja tak już kilka razy miałam :)

Gość paulinuchaaaaa
Dziewczyny spóźnia sie WAm juz po pare dni więc warto zrobic test ciążowy.!!bedzie juz wiarygodny... Tez czekam za @ zrobiłam test w przeddzień spodziewanej @ i wyszedł nagatywny.. U Was napewno pokaże juz co jest grane;)powodzenia

Gość Katia92
wiesz co panikaro, lepiej zapomnij, że jest coś takiego jak seks i po prostu ssij swojemu facetowi fajfusa

Gość niuniaaa23
no to w poniedzialek zrobie spacerek do Apteki :/ zobaczymy