Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieliszeczek amaretto

Kurde, jak myslicie, co mi jest?

Polecane posty

Przez caly rok 2010 mialam regularne miesiaczki, co 26, 27 lub 28 dni. Ostatnie dni grudnia wspolzylam z facetem bez zabezpieczenia ale byly to stosunki przerywane. Robilismy to moze z 4 lub 5 razy. No ale do sedna. Okres powinnam dostac 6-go stycznia. Dzis juz jest 9-ty a okresu jak nie ma tak nie ma!! :( Mam bole brzucha tak jak przy okresie. Zawsze gdy sie okres zblizal, to takie bole wlasnie mialam. No ale te bole juz trwaja jakies 4 dni a okresu nadal ani widu ani slychu! :( Wczoraj wieczorem zrobilam test ciazowy. Wynik negatywny. Juz nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. :( Macie jakies pomysly?

Gość TAKA JEDNA CIEKAWAAAAAA
kochana , ja mam miesiączki jak w zegarku ,ale w święta pojechałam z męzem do Vegas- myslałam ze "pobyzkamy" a tu gucio , ciota , i to 6 dni za wczesnie !!!!!!!!!!!! nigdy mi sie to nie zdarzylo !!

Gość mniam, mniam
a czy współżyłas w dni płodne?

Gość mniam, mniam
juz sobie wyliczylam z twojego opisu, wynika ze raczej niepłodne, jezeli byla to sama koncówka grudnia...

No wiec wspolzylismy jakos tak po swietach 27, 28, 29 grudzien. W sumie nie powinny to byc dni plodne. Nadal nie dostalam okresu. Jestem troszke zaniepokojona, bo caly dzien mnie pobolewa bvrzuch, bole takie miesiaczkowe, no ale te bole mam juz jakies 4, 5 dni. Nie wiem co jest grane. Gdybym zaciazyla, to test by chyba wykazal, bo przeciez zrobilam go w 3 dzien spoznionej miesiaczki.

ja bym zrobila jeszcze raz test a potem obojetnie od wyniku termin u ginekologa. On juz tam bedzie wiedzial co i jak. a jakby byla ciaza to bys sie ucieszyla??

No tak, dzis juz 10-ty styczen a okresu jak nie bylo tak nie ma. Zdecydowalam, ze dzis kupie kolejny test i zrobie wieczorem. Jestem w szoku. Brzuch normalnie mnie tak boli, jakbym miala dostac ten okres. Ale to juz bedzie prawie tydzien jak mnie tak pobolewa. Zrobie ten test i zobaczymy. Czy bym sie cieszyla na ciaze? Wiesz, w zasadzie jest mi to obojetne, ale wolalabym nie miec dziecka. Jeszcze nie teraz.

Gość djskijdfcskd
Jak chcesz robić test to lepiej jutro rano :) bedzie bardziej wiarygodny

No to jesli wolisz zeby to nie byla ciaza, to ci tego zycze, ale lepiej ciaza niz jakies komplikacje... Widzisz ja sie staram juz pol roku i nic... choc przy pierwszym dziecku udalo sie po 3 miesiacach. a teraz czekam..i czekam.... Tez mysle ze rano jest najlepiej zrobic test. napisz co Ci wyszlo i co dalej... Ja na Twoim miejscu tak czy siak poszlabym do ginekologa. Pozdrawiam:D

Dzis juz piaty dzien odkad spoznia mi sie okres. Dzis rano zrobilam drugi test i co? Znowu wyszedl negatywny. Jeszcze mam trzeci w domu ale dzis juz robic nie bede. Kurde! Martwi mnie to. A bole podbrzusza jak do okresu juz od ponad tygodnia. :( I teraz tak mysle czy to aby nie efekt jakiegos stresu? Ostatnio mialam bardzo ztresujace swieta, poza tym podczas swiat od polowy grudnia nawet bylam chora, mialam 40 stopni goraczki, bralam leki ale nie antybiotyki. Choroba trwala ponad 2 tygodnie, straszna grypa. Czy to tez ma wplyw na to??

Gość zaaaannniieeepokojnona
Moja droga, choroba i stres też mają na to wpływ. Mam ten sam przypadek, co Ty, współżyłam w dni nie płodne, z gumką, okres powinnam mieć 6.01, a nie mam do dzisiaj. Test zrobię dopiero jutro rano.

Mi się tak spóźnił dwa miesiące temu.. Zrobiłam 2 testy, byłam u lekarza.. W ciąży nie byłam a i z narządami wszystko w porządku. Nie przeziębiłaś się? Nie masz jakichś stresów?

Gość zaaaannniieeepokojnona
Autorko, nie mogę Ci powiedzieć, nie martw się, wszystko będzie dobrze, bo byłabym hipokrytką. Sama właśnie przechodzę piekło, bo nie mam okresu, chociaż kochałam się w dni niepłodne z zabezpieczeniem, wcześniej byłam porządnie przeziębiona, a teraz przeżywam stres nie tylko przez brak miesiączki, ale też przez sporo innych spraw życiowych. Jedno wielkie bagno aktualnie przeżywam.

witam.nie chce cie martwic ale ja tez mialam tak jak ty.Okres miałam normalnie i nagle niedostalam okresu,brzuch bolal,testy negatywne...wiec poszłam do ginekologa. i okazało sie ze mam guza na jajniku.jestem juz ponad 2 tygodnie po laparoskopii. tazke lec do lekarza...nie chce cie straszyc,ty wcale nie musisz tego miec co ja.

Dziekuje za odpowiedzi. Kurde. Goz na jajniku? Szok. Poczekam jeszcze pare dni i jesli nie dostane okresu to udam sie do lekarza. A moze jestem w ciazy tylko to za wczesnie zeby test wykazal? Co myslicie? No ale test niby juz mozna robic w pierwszy dzien spozniajacej sie miesiaczki a u mnie teraz bedzie juz 6 dni jak sie spoznia. Cholera jasna. Tak, mam w zyciu sporo stresu. Najwiecej przysparza mi go moj partner zyciowy, ktory nie wie, czego chce i nie wie, co do mnie czuje. Od 3 dni sie nie odzywa i mysli, ze to okay. A ja zakochana jak nigdy wczesniej. :( Poza tym ostatnio mialam tez problemy rodzinne, klotnie. :( No ale ja zawsze mam w zyciu stresy a mimo to i tak mialam okres zawsze regularnie.

Gość robin chooj
to po co sie bzykasz z takim partnerem ktory nie odzywa sie do Ciebie i nie wie co do Ciebie czuje? do czego jestescie sobie potrzebni???

idz do lekarza to najlepsze rozwiazanie i dobrze radze przemysl swoj zwiazek,bo jemu chyba nie zalezy..

Gość aaaass
hej. Sugeruje wizyte u ginka i usg. kolezanka miala podobny problem i ginekolog wykryl niegrozna wodnista cyste na jajniku ktora prawdopodobnie utworzyla sie wlasnie tego miesiaca i mozliwe, ze gdyby poczekala pare dni cysta by pekla, wchlonela sie, nikt o niczym by nie wiedzial. moim zdaniem lepiej wiedziec. nawet jesli juz dostaniesz okres idz do ginka i porozmawiaj o tym co sie stalo, zwlaszcza jesli czekaniu na miesiaczke towarzyszy bol jajnikow inny niz zwykle. pozdrawiam.

Dzis rano dostalam okres. :D A moj facet sie nie odzywa. Dzis jest juz czwarty dzien jak sie nie odzywa. :o

dziewucho tak czy siak idz do ginekologa i olej tego kolesia. tak szczerze ci powiem olej tego kolesia! 4 dni to przesada.nie chce sie wtracac ale 4 dni to przesada. wydaje mi sie ze on cie olal a ty sie w nim kochasz i co chwile piszesz do niego sms...ale po co???????????????

Kochana, ja do niego nie pisze smsow ani nic. Po prostu milczalam. Ja sie do niego wcale nie odzywam jesli on sie nie odzywa. Nie dawno napisal smsa, ze przeprasza, ze zniknal na kilka dni ale byl gdzies tam w gorach i nie bylo zasiegu, etc... :o Pajac. Juz jest dla mnie skonczony. Serce nadal kocha. Na pewno kocham to wspomnienie jakim byl czlowiekiem kiedy spedzalismy czas razem. Ale moze kazda tak oklamuje. Ja nie wiem.

szkoda, że zlikwidowali dopalacze, co?

dopalacze ja tam nie jestem za tym,wiec mi to objetne, czy sa czy ich nie ma:p mowisz ze dostalas okres no to cale szczescie.

zaaaannniieeepokojnona moze ty test ciazowy zrob?? albo sie udaj do gin. lepiej wiedziec na czym sie stoi... choc moze jak autorce postu, tez w koncu ten okres przylezie tyle ze po czasie... ale widze ze ciaza by cie nie ucieszyla...? aile ja bym dala zeby wreszcie byc w ciazy dziewczyny.