Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudowny..

kobieta po 30 to puder krem i celulitis

Polecane posty

Gość cudowny..

i sie sypie

Gość xmakjd,smd
a przed 30 to puder krem cellulit i solarium :D

Gość plus doklejane
włosy ,rzęsy i paznokcie:D:D:D syn się kiedyś z taką składanką na dysco wybrał to mówił ,że po godzinie tańczenia młoda zaczęła się sypać,rzęsy jej odpadły i paznokcie się odkleiły:D:D:D:D

Gość a po 40 stce?
?

Gość ja mam 34 lata i rzadko
uzywam pudru, mam super cere natomiast mam w rodzinie dziewczyny 20letnie ktore juz uzywaja pudrow takich jak w teatrze bardzo mocno kryjacych w polsce sprzedaja chyba tylko w 2 punktach, bo inaczej na ulice nie wyjda

Gość jego ex
34 to jeszcze młoda, ale nie oszukuj się za kilka lat ciało ci się zacznie zmieniać

Ja mam 32 lata i w ogóle nie używam pudru bo nie jest mi potrzebny. A coś takiego jak celulitis--nie mam.

Gość toiu
chyba kilo by trzeba nałozyć żeby sie coś sypało :D pozatym, większość używa pudrów w kremie a to co najwyżej spłynąć może a nie się sypać :D

Gość toiu
a w kwestii kompletnej rozsypki, to trzeba powiedzieć że wcześniej czy później wszyscy się rozsypiemy :) jedni po 30 inni nawet przed.

Gość miszekkkk
zalezy jakich kto uzywa kosmetykow ja mam naturalne paznokcie rzesy czesto tez sie nie maluje bo i tak normalnie wyglądam bez makijazu duzej roznicy nie ma jak ktos brzydki to niestety musi sie utapecic he

Gość też 32
Prędzej czy później każda zacznie się sypać Ceulitu, rozstępów ani innego paskudztwa jeszcze nie mam a moja 25 lat sąsiadka ma wszystko

Gość TO właśnie młode laski
uzywaja toby pudru i fluidu, bo to trądzik jeszcze często je gnębi :D Starsze nie mają juz tegi problemu. A celulit nie zależy od wieku, tylko od trybu życia i stopnia wysportowania ciałą ofermo :D Widze pełno grubych, obleśnych dziewuch 20 kilka lat, wiec nie wymyslaj farmazonów od rana :D

Gość młoda laseczka z kafee
Zgadzam się z założycielką topiku. Po trzydziestce to już trzeba obstalunek na trumnę wziąć, albo na urnę, a nie myśleć o życiu, snuć plany :P Stare dupki :P:P:P

Gość niewiem czy wszystko ok
celilit- niemam niewiem jk to na ywo wyglada;) twarz oczysczam reguralnie peeling kawitacyjny robie mikrodermabrazje, podklad mam kryacy bo mam jazdy e idealnej cery nie mam...173-58kg-odchudziłam sie z 6kg, zadowoona jestem z siebie, maze aparat tylko bym zalozyła na zeby ale za co?/

Gość młoda laszeczka z caffe
nie ciesz sie :D Zakładając że masz 18 lat, pozostało ci jeszcze 12 młodości, to szybko minie i tez bedziesz juz trumienkę szykowała :D

Gość sdfjdx
kobieta po 30 to sex sex i jeszcze raz sex HAHA:)

Gość toiu
no ba! ;)

Gość też 32
Po trzydziestce to jeszcze nic, ostatnio jest branie na seksowne 40-stki. Wychodzą za mąż, rodzą dzieci.

Gość toiu
mówisz???! a ja głupia odkąd przekroczyłam tę magiczna cyferkę z depresji nie wychodzę! toż Twe słowa są niczym balsam na mej skołatanej starej duszy...:D

Gość młoda laseczka z kafee
Czas mi tam wolno płynie :) Teraz żyję 100dnióweczką :D szkoda tylko, że te stare baby nauczycielki zaprosili :o będę musiała patrzeć na ich stare gemby :o

Gość też 32
Tylko w ubiegłym roku miałam dwa takie przypadki po sąsiedzku Jedna 42 w styczniu wyszła za mąż w listopadzie urodziła druga 46 brałaślub we wrześniu z 11 lat młodszym przystojniakiem

Gość Ameliaaaaa
no jasne po 30 stce to powinni juz kobiety rozstrzeliwac z urzedu, bo świat jest tylko dla dwudziestolatków tylko ciekawa jestem co byście same wtedy zrobiły .... zdechły z głodu bo o gotowaniu pojecia nie ma i zarosły w brudzie , bo sprzatac tez sie nie chce , bo by wasze szpony ucierpiały, sztuczne rzesy spadły i makijaz by spłynał

Gość też 32
Najpierw stódniuweczka, później dwudziestka, i ani się obejrzysz trumna

Gość toiu
laseczka z kaffe , ja bym na Twoim miejscu bardziej maturą żyła...zwłaszcza egzaminem z polskiego :D

Gość w 100%
:D

Gość roxi1520
Zalezy od kobiety.Poprostu tyle,nic wiecej.

Gość Zdziwieni?
wszystko zalezy czy kobieta o siebie dba czy nie znam 20 latki, które wyglądają gorzej od niejednej 30:classic_cool: