Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudowny..

kobieta po 30 to puder krem i celulitis

Polecane posty

Zawsze wydawało mi się, że im jestem starsza tym mniej tapety kryjącej mi potrzeba, bo cera ładniejsza, bo rysy twarzy ładniejsze :)

jak ja uwielbiam te kółka wzajemnej adoracji 30 latek:))) te młode to są takie beee takie brzydkie i takie postarzałe, ale te 30 to wręcz młodnieją!!! Dziewczyny nie ma co się oszukiwać! czasu się nie cofnie i trzeba się z nim pogodzić!!!

też 32 te twoje sąsiadki to jakieś nienormalne babska, 42 lat urodziła dziecko i co? babcią zostanie zamiast mamą:) i ta bariera wiekowa dodatkowo, tego się nie zmieni, a ta druga 46 która wyszła za młodszego:) już to widzę jak się ogląda ten facet za młodymi dziewczynami:) I nie mów mi tu o sexownych 40:) bo sama siebie ośmieszasz:) niewiem czy wszystko ok to po co tobie jeszcze podkład kryjący jak przeszłaś tyle zabiegów na cerę:) jednak mało w tym wieku:) nie to co młode dziewczyny prawda

W szatni na siłowni widziałam wczoraj przykłady zarówno młodych jak i dojrzalszych kobiet zadbanych i zaniedbanych. Wiadomo, że nie cofnie się czasu. Ale po co robić z siebie Ibisza zamiast po prostu dbać o ciało. Zmarszczki się pojawią i jak się jest zadbanym to raczej dodadzą uroku. Bardziej niż twarz gładka i usztywniona botoxem. Każdy się zestarzeje. Także te panny i ci chłopcy, którzy teraz ludzi po 30 do trumny posyłają.

Gość do psycholozkii
ale ta kobieta nie zabrala ci go sila tylko on sam do niej odszedl.

Gość marcowy migdal
12:39 [zgłoś do usunięcia] psycholożka35 jak ja uwielbiam te kółka wzajemnej adoracji 30 latek te młode to są takie beee takie brzydkie i takie postarzałe, ale te 30 to wręcz młodnieją!!! Dziewczyny nie ma co się oszukiwać! czasu się nie cofnie i trzeba się z nim pogodzić!!! a ja uwielbiam takie stereotypowe podchodzenie do sprawy :) jestem po 30stce, pewnie, ze wolalabym miec 20 a jeszcze lepiej nascie lat, kto by nie chcial? nie uwazam, ze mlode sa brzydkie i postarzale. czy mlodnieje? raczej nie :D nie oszukuje sie ale nie mam tez problemu z tym, ze sie starzeje. jak na swoj szacowny wiek, zle nie wygladam i to mi wystarczy. nie rozumiem, jak mozna miec problem z tym, ze ktos nie placze z powodu uplywajacego czasu. to nie oznacza, ze od razu tworzy kolka wzajemnej adoracji :O

Mam 40 lat. Nie mam ciała 20-latki i mam tego świadomość. Czy jestem rozlazłą apoteozą celulitu? Mam ciało czterdziestoletniej kobiety.

Ja nie mam 30 i nie rozumiem jak można takie teksty o rozpadającym się ciele wygadywać. Psycholożka 35 rozpadłaś się już i z trumny przemawiasz?

Gość marcowy migdal
,,nie mów mi tu o sexownych 40 bo sama siebie ośmieszasz" hm... a taka monica bellucci na przyklad ;) zreszta przykladow jest mnostwo, ale chyba nie ma sensu sie licytowac. a swoja droga wole byc podstarzala baba po 30 pelna zycia, lubiaca ludzi i wierzaca, ze swiat nie jest taki zly niz kims, ktos zamieszcza w stopce takie info :O http://nasza-klasa.pl/profile/20388833 Rozwalaczka związków Przez nią straciłam 4 lata związku, zakochał się w niej i odszedł, a moje plany, marzenia? nikogo to już nie obchodzi zostałam sama, a ona nawet ni ewie o jego istnieniu.

Gość też 32
Ja mam zamiar żyć do samej śmierci;)) i mam nadzieje że do tego czasu nic mi nie odpadnie. Ostatnio za to miałam wątpliwą przyjemność pracować z jedną 20-stką która nawet się nie myła pozdrawiam Reniu