Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z odzysku

Ma ktoś z Was pieska West highland white terrier ?

Polecane posty

Gość panna z odzysku

Chce kupic córkom takiego pieska i dlatego chcialabym zadać waścicielowi tej rasy pare pytań :)

Gość smutnoo
uprzedzam że ten piesek dużo i często szcza:)

Gość panna z odzysku
Sika duzo?Ale tzn w domu czy trzeba z nim czesto wychodzic?

Gość MIAŁAM
to piesek z charakterem wiec radze uwazac przy dzieciach moja suczka moje dzieci tolerowała bo musiała ale obcych nie trawiła i strasznie musiałam uwazac jak ktos chiał ja głaskac

Gość panna z odzysku
Chcemy dzis jechac kupić tego pieska(suczkę raczej) ale kurcze mam pewne obawy co do tego sikania?To prawda ze duzo sika?No i mam jeszcze pytanie-nie wiem czy dobrze robimy ze chcemy suke a nie psa?

Gość MIAŁAM
fakt z tym sikaniem moja robiła mi na złosc jak jej czegos nie pozwoliłam to mi sikała po dywanch :P mowie pieski z charakterem a znam kilka takich piesków

Gość panna z odzysku
Dziekuje Wam serdecznie za odpowiedzi :)

Gość ja mam westa
suczke i naprawde polecam !! bywa malym terrierystą ;) ale jest przezabawna, przekochana i urocza :) aktywna, towarzyska garnie sie do ludzi nie sika wiecej niz inne psy... na poczatku problem jest z kazdym szczeniakiem taki sam, ale moja dosc szybko zlapala na czym rzecz polega trzeba ja trymowac 2 razy w roku wystarcza, ta rasa czesto ma problemy z uszami chcesz wiedziec cos konkretnego?

Gość panna z odzysku
Kupilismy wczoraj tego pieska.jest cudowwny.Czy jest tu ta osoba,ktora wypowiadala sie jako ostatnia?

Gość westowaaa
ja mam pieska tej rasy, ma 2 lata i moge o nim mowic tylko w superlatywach.jak dla mnie to jest pies ideal. baaaardzo sie przywiazuje do czlowieka, jest zabawny, przystosowuje sie do sytuacji- w domu spi, w parku lata jak szalony, ze szczekaniem nie ma problemow (oczywiscie czasami szczeknie jak kazdy pies). co do charakteru terriera, powiem szczerze, jak go kupilam, troche mnie przestraszyly niektore opinie w necie i w ksiazkach, ale tego nigdy nie mozna brac tak calkiem na serio, bo rozne rzeczy sie pisze a nie zawsze jest to zgodne z prawda. oczywiscie westie, tak jak kazdego innego psa, trzeba wychowac i pokazac mu kto rzadzi, bo jasne jest ze bedzie probowal spac z nami w lozku, sterroryzowac nas zebysmy go nie zostawiali samego itd itp,ale wystarczy odrobina dobrego wychowania i cierpliwosci na poczatku i ma sie cudownego grzecznego i sluchajacego sie psa. co do reakcji na inne zwierzeta to moj pies nigdy sam nie jest agresywny do innych, ale gdy jakis inny pies zacznie szczekac do niego no to on odpowiada bo to jest pies ktory nie da sie zdominowac.do dzieci jest przespokojny i ma cierpliwosc godna pozazdroszczenia. jednak to jest moj pies, moj westie. widzialam niestety westy ktore byly agresywne w stosunku i do psow, i do ludzi, widzialam tez takie ktore sie baly jak chcialo sie je poglaskac, roznie to bywa. bardzo to zalezy od wychowania, od milosci jaka dajesz psiakowi ale tez od pojedynczego egzemplarza mysle.rasa rasa ale kazdy pies to oddzielna jednostka

Gość gość
Czy ktoś mógłby polecić mi hodowlę westów z mazowieckiego lub łódzkiego?

Gość gość
Muj westi jest strasznie zły w stosunku do cudzych ludzi i nie tylko co robić???