Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claude de pari

większość kobiet nie nadaje się do

Polecane posty

Gość claude de pari

długotrwałych związków a jedynie do luźnego seksu

Gość claude de pari
źle narzekają na facetów a same są nie do wytrzymania

no tak dla Was Panowie to pewnie dobrze, zresztą sami lubicie się bawić naszymi uczuciami, a potem jak widzicie, że się zaangażujemy to nas wykorzystujecie na tyle ile się da. Potem bez słowa odchodzicie, nie mając na tyle odwagi, by powiedzieć prosto w oczy co jest grane.

Gość claude de pari
tak najlepiej zwalić całą winę na nas :O

Gość claude de pari
wiem te najlepsze zawsze są oblegane

Gość claude de pari
reszta nie może im się nawet równać :O

Patrząc po znajomych to najbardziej oblegane są te co najszybciej pójdą na sex. A do prawdziwego związku potrzebne jest coś więcej. Jak już koleś się wybawi to wtedy szuka porządnej dziewczyny

Gość claude de pari
a najśmieszniejsze jest to ze nie masz nawet szans na te co chca tylko seksu stojąc pod monopolowym to na pewno

W kraju babochłopów najbardziej oblegane sa "rodzinne" dziewczyny których tutaj jak na lekarstwo. Te które są dobre na sex raczej do niczego innego się nie nadają.

Gość claude de pari
Patrząc po znajomych to najbardziej oblegane są te co najszybciej pójdą na sex. A do prawdziwego związku potrzebne jest coś więcej. Jak już koleś się wybawi to wtedy szuka porządnej dziewczyny nieprawda najbardziej oblegane są kobiety z klasą , a nie szmaty

Gość samotna matka to najgorsze
jednym zdaniem " porządni ludzie mają przejebane i są skazani na ochłapy "

Ze szkoły mam dwie koleżanki, które szybko zaczęły uprawiać sex i miały wielu facetów. Obecnie po ślubach i z dziećmi. Jest też koleżanka, która zawsze była naprawdę fajna, ładna i taka właśnie rodzinna. Nie miała wielkiego grona wiwebicieli.

Boratka - ta teoria sprawdza się głównie u mężczyzn. Widać o twoich koleżanek był to czysty przypadek.

Gość claude de pari
brakuje Ci argumentów ze próbujesz mnie obrazić? nie muszę cię obrażać , bo mi niczego nie brakuje

Gość claude de pari
Ze szkoły mam dwie koleżanki, które szybko zaczęły uprawiać sex i miały wielu facetów. Obecnie po ślubach i z dziećmi. Jest też koleżanka, która zawsze była naprawdę fajna, ładna i taka właśnie rodzinna. Nie miała wielkiego grona wiwebicieli. to zależy od facetów naokoło jednak możesz byc pewna , ze w gronie normalnych facetów twoja rozważna koleżanka miała by branie

Gość claude de pari
jednym zdaniem " porządni ludzie mają przej**ane i są skazani na ochłapy " wydaje mi sie ze porządni ludzie nie dobierają się w pary nie wiem z czego to wynika może trudniej trafić na taką osobę lub traci sie szansę przy poznaniu przez różne czynniki

Ona ma teraz zupełnie normalnego i fajnego faceta. Ale nie poznała go w wieku nastu lat. Problemem jest to, że niektórzy szukaja partnera na życie jak są jeszcze niedojrzali i nie potrafią dobrze wybrać. Przykładem moja kuzynka lat 23. Rozwiodła się w wieku 20 lat

Gość claude de pari
boratka a kto dobrze wybiera mając naście lat?

Gość jykufv
no cóż panowie ja problemu nie widzę skoro doszliście panowie do takich a nie innych wnosków to rowiązanie jest takie, że wybzykajcie się ile możecie a potem ożeńcie się z taką wartościową i żyjcie w celibacie do śmierci:) i nie płakać potem na kafe że zona oziębła, bo może i oziębła ale jaka za to jaka porządna...

Ale teraz straszna moda na związki. Nie mieć faceta to dla niektórych straszny obciach. Jak ja w wieku 22 lat nie miałam chłopaka a tylko czasami z kimś wychodziłam i nie kończyło się to żadnymi łóżkowymi akcjami to dla koleżanek byłam dziwna. A dla kolegów niedotykalska królowa śniegu. Mnie to akurat gówno obchodziło i nadal tak jest. Ale sporo lasek jest z kimkolwiek byle nie być samą. Takie niby związki zabierają czas i nie pozwalają znależć kogoś kto naprawdę do nas pasuje

Gość claude de pari
no cóż panowie ja problemu nie widzę skoro doszliście panowie do takich a nie innych wnosków to rowiązanie jest takie, że wybzykajcie się ile możecie a potem ożeńcie się z taką wartościową i żyjcie w celibacie do śmierci i nie płakać potem na kafe że zona oziębła, bo może i oziębła ale jaka za to jaka porządna... ale my się chcemy bzykać właśnie z porządnymi

Gość claude de pari
Ale teraz straszna moda na związki. Nie mieć faceta to dla niektórych straszny obciach. Jak ja w wieku 22 lat nie miałam chłopaka a tylko czasami z kimś wychodziłam i nie kończyło się to żadnymi łóżkowymi akcjami to dla koleżanek byłam dziwna. A dla kolegów niedotykalska królowa śniegu. Mnie to akurat gówno obchodziło i nadal tak jest. Ale sporo lasek jest z kimkolwiek byle nie być samą. Takie niby związki zabierają czas i nie pozwalają znależć kogoś kto naprawdę do nas pasuje to nie moda tylko natura

Gość lekarstwo na głowe
wiekszosc kobiet w realu nie nadaje sie ani do zwiazku ani do seksu. A zdecydowana wiekszosc z kafe :P