Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123abc098

CO MYSLICIE O TAKIM ZACHOWANIU?

Polecane posty

Gość kleo25
jesli na profilu nic nie zmieni, to proste, że zrezygnował z Ciebie,

Gość ale co to da że mu
pokażesz ten wątek? Nawet jak dla świętego spokoju zmieni ustawienia na tym profilu, to założy sobie inny. Albo wejdzie na czat. Albo na kamerkę. Albo na portal randkowy. Mleko już się wylało, facet jasno się określił - chce nowych znajomości i ma zamiar je nawiązywać poza Twoją wiedzą. Kwestia jest tylko, czy Ty się zgodzisz na taki związek. Bo on Cię oszuka wcześniej lub później, to tylko kwestia czasu. To masz jak w banku.

Gość kleo25
nic nie da, ze mu to pokażesz...stwierdzi, że nas wszystkich tu poje..., jedyne co mozesz zrobić to go olac, ja bym tak zrobiła, nic na siłe

moze cos da, jak przeczyta opinie na temat swojego zachowania. bo narazie on mysli ze nic zlego nie robi...

Gość kleo25
on wie, że robi źle, ale wie też, że Ty mu na to pozwalasz!!!

hmmm dobrze napisał, jak komuś na kimś zalezy nie dodaje takich opcji do profilu, mi np nie w głowie takie rzeczy, to śmieszne

Gość ale co to da że mu
Zapewniam Cię, że on doskonale wie, że zrobił coś złego. Nie zaczynaj wchodzić w usprawiedliwianie dorosłego człowieka. On wie doskonale, ale najlepszym sposobem na robienie dalej tego, co chce, jest posiadanie frajerki, której można wmówić, że to ona jest wariatką. Lubisz być frajerką? Chyba lubisz.

Gość kleo25
przygotuj sie na naigorsze, ale nie tłumacz go, nie pozbawiaj się honoru

Gość kleo25
tylko szkoda tych 3 lat...

Gość lepiej zmarnować 3 lata niż
całe życie. Jesteś jeszcze BARDZO młoda, naprawdę są nikłe szanse, że to jest ten na całe życie. Jesteście na początku wspólnej drogi, a on już dał jasny sygnał, że się nudzi i otwiera na nowe znajomości. Więc co będzie dalej? Naprawdę w tym wieku nie warto trzymać się kurczowo młodzieńczych miłości, bo one przemijają najczęściej i to jest naturalne. Widocznie ktoś inny jest dla Ciebie.

Gość A dlaczego szkoda?
Niczego nie straciłaś. Wręcz przeciwnie: zyskałaś nowe doświadczenia, wiesz dobrze, czego nie chcesz w związku a co jest dla Ciebie najważniejsze. Gdyby to było 10 lat, to ok. Mogłabyś tak napisać. Ale trzy lata... Potraktuj to, jak życiowe gimnazjum. A egzamin zdasz do liceum, kiedy zaczniesz żyć bez tego psa ogrodnika.

Gość Ech, no bez przesady
Moja kuzynka poznała swojego obecnego męża w wieku 16 lat i czekała na niego pięć lat, zanim się pobrali. teraz mają synka i są szczęśliwi. Wszystko zależy od priorytetów i wychowania.

no nie jest to normalne zachowanie. gdyby mu naprawde na tobie zalezalo i byl z toba na powaznie nie zachowywal by sie tak. gdyby to tylko chodzilo o ten status zwiazku- ok nie kazdy kto kogos ma ustawia to akurat ale to ze jak ktos jest w powaznym zwiazku i mysli o kims przyszlosciowa, a ustawia sobie ze interesuja go kobiety w tym i tym wieku, to juz nie jest ok. takie moje zdanie...

zobaczymy co wybierze. a temat mu mozesz pokazac tylko nie teraz jeszcze. bo moze mu to ulatwic decyzje... nie wiem..

Gość cosierobinatymswiecieludzie
Jego zachowanie,moim zdaniem!!!, nie jest normalne.Chłopak mojje koleżanki zalozył sobie konto na FOTCE;/,w opisach miał podobne teksty do twojego.Ze szuka prawdziwej milości,nie miał do tej pory szczęscia itp.Ze soba byli prawie rok i wg niego wszystko było zajebiście,plamwał (on) slub dziecko itp.Równoczesnie romasował z dziewczyną poznana na portalu (nie tylko wirtualnie), moja koleżanke w chamski sposób zostawił a z tamtą jest;) Przez przypadek trafiłam tez na konto (ten sam portal) męza drugiej koleżanki (staż około 5 letni,3 letnie dziecko); TO SAMO!!! W miescu, gdzie zaznacza sie dzieci-pustka..równoczesnie w opisie same superlatywy oraz jak to on jest nieszczęśliwy.No i oczywiście,tak jak tamten-conajmniej 10 fotek.Oczywiście bez zony i dziecka.Ale za to ze wspólnych,tegorocznych wakacji i andrzejek;/// Dla mnie takie zachowanie jest conajmniej pojerzane.Cos nie gra w waszm zwiazku,inaczej nie szukałby na prawo i lewo.Zapewnienia ze to nic rtakiego nic nie znacza.

no i nie wiadomo czy mimo tego, ze jesli nawet mu pokazesz ten temat i te wypowiedzi wszystkie, cos dadza mu do myslenia. jak sama napisalas- narcyz. mysli ze jest najpiekniejszy. najlepszy, najmadrzejszy i w ogole naj i wszysko mu wolno. on wie wszystko najlepiej co robi zle a co nie. wszyscy inni sa zli, on jest najlepszy...

Gość regdfdfbbfdbdfb
hm a czemu wstawiasz sobie z nim zdjęcia? miałam kiedyś taki problem, że mój facet prosił, żebym usuneła zdjęcia z nim, bo nawet się go nie spytałam, a on nie chce, żeby jego zdjęcia były w internecie bla bla bla. wkurzyłam się, ale skasowałam co do jednego, ustawilam brak widoczności jeśli chodzi o te związki, zostawiłam swoje zdjęcia a na profilowe wybrałam najładniejsze jakie miałam. Możecie się ze mnie śmiać, a le po 2 tygodniach sam przyszedł, żebym jednak jakieś wstawiła z nim, i czy się go wstydzę itd. ale... nie mam żadnych zdjęć z nim i wygrałam tą bitwę, bo on cały czas mi coś wspomina, żebym wstawiła z nim zdjęcie... swoją drogą głupie te wszystkie portale, i ostatnio słyszałam, że z powodu fejsa coraz więcej ludzi się rozstaje itd. cieszę się, że mój chłopak nie ma tam konta!

po co wstawiam, no po prostu jakos tak. zawsze wstawialam co jakis czas wspolne jesli sie takie znalazlo. i jedno mam do tej pory. on pare lat temu wstawil moze ze dwa razy, ale usuwal pozniej po jakims czasie. teraz nie ma zadnego wspolnego na zadnym koncie... a to ze ja mam nasze mu w ogole nie przeszkadza, a przynajmniej nic nie mowi ze mam nie wstawiac

Gość regdfdfbbfdbdfb
nie no rozumiem, chcesz mieć, jako kobieta naprawde rozumiem. tylko... gdybyś zachowała się tak samo jak on... niewiele masz do stracenia, a może uświadomi mu to, o co Tobie chodzi... ;) u mnie zadziałało, choć nie do końca taką samą sytuacje miałam...

to nie zadziala bo on wie, ze ja to robie ze zlosci dlatego, zeby zachowac sie tak samo jak on co innego gdbym ja pierwsza sie tak zachowala- wtedy on mialby o to pretensje tak jak ja teraz

Gość Błysk w oku i rzęsy wow
Kobieto rozumiem obawy, ale możesz wytłumaczyć mi po co Wy znacie swoje hasła? Ja z żadnym z facetów w którymi byłam nie znaliśmy swoich haseł do profili/maili, po prostu u mnie nie ma mowy o czymś takim. No i te foszki za zdjęcia - dlaczego miał wstawiać Wasze, skoro to JEGO profil? Nie Twój ani wspólny?

''mial'' nie mial, bo ja mu nie kazalam niczego wstawiac, nie wymagalam tego nigdy od niego. jak juz czytacie to chociaz ze zrozumieniem. a hasla znalismy bo kiedys on chcial moje haslo na profil i wtedyja jego tez chcialam no i tak juz zostalo, znalismy swoje hasla, bo nie mielismy przed soba zadnych tajemnic. i ja nie mam do tej pory, a on jak wyraznie widac ma teraz.

skoro zawsze znali swoje hasla, nie mieli nic do ukrycia, a teraz chlopak robi problem zeby jej podac haslo, to ewidentnie cos ukrywa i kreci! co tu duzo gadac...

Gość Błysk w oku i rzęsy wow
Autorko przecież sama napisałaś, że ma tylko swoje zdjęcia narcyz:O A z tymi hasłami to fakt, jeśli się nie ma tajemnic to nie ma czego ukrywać, no ale jednak to moje konto i mam prawo do tajemnicy korespondencji, dlatego to znanie swoich haseł to dla mnie jednak przesada...

Gość matko świętaaaaa
czytam to i za głowę sie chwytam. autorko, wybacz ale kompletnie sie nie szanujesz!! w życiu nie byłabym z kimś kto traktuje mnie w ten sposób!! przecież to zwykły śmieć którego nie obchodzą twoje uczucia! zapamiętaj to i nie daj sie nabrac na jego sztuczki! żadna dziewczyna nie zasługuje na takiego nic nie wartego śmiecia :/// miej poczucie własnej wartości i zastaw go! nigdy w życiu nie ufałabym i nie obdarzała uczuciem kogoś tak fałszywego, on na to nie zasługuje! :///