Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka panka

co na gesty zalegajacy katar u 2 latki doradzcie prosze

Polecane posty

Gość anka panka

mała ma katar próbowałam euphorbium masc majerankowa krople oilbas i nic nie pomaga znacie moze jakies inne skuteczne krople bede wdzieczna za odpowiedzi

Gość katarekk
nasivin mojej córce pomaga, ale wiem że jest jeszczce lepszy tylko nie mogę przypomniec sobie nazwy, poczatek chyba cos na oxy... jak na złosc wyleciało mi z głowy (to jest w kroplach)

Gość katarekk
mam :P oxsalin - rewelacja, cała noc przespana

Gość katarekk
są w postaci żeli i kropelek (ja podawałam zawsze krople)

Gość anka panka
dziekuje serdecznie

Gość polecam śmiało
sinupret 25 kropli dwa razy dziennie i do tego do nocka oxalin w żelu, przejdzie na pewno, ja zawsze stosuję ten zestaw.Z tym że oxalin zawsze daje na noc i po 20 minutach od podania syn porządnie dmucha nos i śpi elegancko :) czasem w nocy jak mu sie nos zatka to podaje jeszcze raz i to wszystko, w dzień staram się mu nie aplikować...

polecam do tego olejek olbas oil-kilka kropel na ubranko i eukaliptus,mięta...pomagaja dodatkowo na udrożnienie,my nic do nosa nie mozemy stosowac,bo syn kiedys po nasivin mial okropny uraz,tak plakal ze az sie zanosil wiec dalismy sobie wtym spokoj,a krople pomogły,dzialają calutką noc,a stosujemy jedynie 3 krople na ubranko ;) rano jeszcze czuję miętę od syna :D

Gość krysia564
Jestem mamą dwójki bliźniaków i oboje mają problemy z drogami oddechowymi. Inhalacje stosujemy w domu od jakiegoś czasu i powoli efekty zaczyna być widać. Aparat mamy polskiej marki - Baby Sanity. Nie jest to jakaś duża, ani skomplikowana konstrukcja, ale moc już ma sporą, potrafi w krótkim czasie dostarczyć dużą część leku do dróg oddechowych. Także inhalacja jest szybka ale skuteczna.

Gość gość
Królika? My też mamy I 4 ml w 20 min;// masakra jakas