Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdjc

Chusteczki nawilżone DADA!!

Polecane posty

Gość jhdjc

Nadają się one dla noworodka?? Wasze opinie na ich temat.. ?? Może jakieś inne polecacie?? Z gory dziekuje za odpowiedzi.. :) Pozdrawiam

Gość cos ta twoja podstawiana
są świetne

Gość Ja mialam termin
Te chusteczki sa swietne jak i pieluszki :) Uzywalam je od poczatku super nawilzone ladnie pachna jak dla mniej najlepsze te bialo niebieskie ale lawendowe tez ok :)

Gość bajaaderka
mojego malucha uczulaja za to nivea i pampers niebieskie sa super

Super są, używałam również dla noworodka. Używam nadal, do rąk i buzi na spacerach.

Sa ok, ale u nas tak srednio sie sprawdzily, bo uczulaly mlodsze dziecko. W Tesco sa fajne (Gaga i 2 rodzaje MyBaby's , w Carrefourze (zielone marki Carrefour), w Lidlu (2 rodzaje Toujours), poza tym z niedyskontowych Bambino sa dosc tanie i bardzo fajne. Rossmannow nie polecam bo czesto sa bardzo suche ...za suche.

Gość dfkjjfkxcnvkld
pieluchy dada niczego sobie, ludzie to największa szmira na świecie, jak możecie je używać

polecam,wydaja się tłuste,ale kupkę świetnie zbierają z pupki :P w porównaniu np.do innych johnsona itp.to moim zdaniem są dobre na pupkę dla najmłodszych,ja używam rumiankowo penhanolowe ;) i też stosuję np.z rossmana baby dream te zielone,ale tylko sa w tych malutkich paczuszkach po 15 szt bo wieksze sa ale troche sie roznia od nich,ale tylko uzywam do rączek,buźki czy po dada przecieram pupkę bo sudokremem mam czasami problem posmarować pupę bo pupka jest trochę mokra od tych chusteczek ;)

Gość mamamamamaaa
pampersów najmniejszych niekupuj - kiepskie są - super są ale od rozmiaru 3 dopiero - a chusteczki niebieskie - dla mnie rewelacja - miałam ich troche różnych firm ale tylko te mają takie fajne nawilżające coś co jak się przetrze to zostawia taki film na skórze a potem wysycha i jest mięciutka - supperrr - dla noworodka jak najbardziej - ale pampersy rozmiar 1 i 2 tylko oryginalne

swietne sa te chusteczki. uzywalam od poczatku, wyprobowalam wszystkie rodzaje - najlepsze sa niebieskie. pieluszki dada tez sa super, ale ja uzuwalam tylko 4 wiec nie wiem jak ye mniejsze

a ja ich nie polecam,moją córkę kiedy miała katar i wytarłam jej nosek,bardzo szczypała skóra po nich.A po Nivei nie.Nie wiem,ale chyba mają w składzie alkohol. Co do pieluszek Dada,to kiedys używałam ,ale po jakims czasie wyszła wadliwa seria,uczulająca dzieci,mialy jakiegoś grzyba czy coś.Ja swojej córci pupki nie mogłam przez miesiąc wyleczyć i mnóstwo znajomych mam mialo ten sam problem.Od tego czasu już nigdy sie na nie nie skusiłam.Polecam Huggisy,w Biedronce sa dośc tanie.:)