Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eytka1234567890

nie chce butelki!!!

Polecane posty

Gość eytka1234567890

moj synek nie chce nic jesc,ma 6 miesiecy a nie chce butelki.nie wiem co moge mu podawac do jedzenia bo to moje pierwsze dziecko a jesc cos musi-błagam o pomoc:(

Gość ale masz pronle
kaszka mleczni ryzowa nalesniki na mace kukurydzianej kaszka ryzowa kleik deserki obiadki w sloiczkach ziemnieki pomalu mozna wprowadzac mieso biale biszkopty na mleku jest tego od cholery ..;)

Gość suuuzi
a w niekapku próbowałaś?

Gość suuuzi
no mleko to dziecko powinno pic tymbardziej tak male nie wystarcza same deserki i obiadki mowie ci spróbuj w niekapku

Gość esophagus
a karmisz piersia? Zamaist butelki tak jak podala osba powyzej kaszki i te inne a mleko lyzeczka jesli dajesz to z puszki. Moja corka tez nie lubila butelki i nigdy jej nie uzywala, to jest bardzo dobre, bo z butelki psuje sie zgryz i zeby

Gość mamuśka filipka
hej mój wczoraj skończył 7mcy- i też od ok miesiąca nie chce jeść- na początku miał chore gardło, a teraz od 3 tyg jest 100% zdrowy i nadal brak apetytu. Wydaje mi się że to ząbki, bo akurat mu idą

Gość ale masz problemmmmm
ej ale przeciez do kaszek ryzowych dodaje sie mleko modyfikowane biszkopt na mleku tez z mlekiem moodyfikowanym kasza mleczno ryzowa tez ma mleko :)

Gość eytka1234567890
no tak tylko on nie chce wogólmleka!!!!!!!

Gość ale masz problemmmm
jak go dobrze zamaskujesz to napewno zje no do kaszki dodaj starte jablki czy dolej troszke kkompociku ze sliwek i napewno zje ze smakiem