Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss madelinka

BEBILON- ile kosztuje?

Polecane posty

Gość Miss madelinka

Czy ktoras z was orientuje sie ile kosztuje puszka bebilonu? Podajcie ile za konkretna wage prosze.

Gość ace sciemniaczeee
TO SOBIE ZOBACZ NA NECIE albo i dz do sklepu

Gość Miss madelinka
Pytam, bo widocznie nie mam mozliwosci sprawdzenia w sklepie, a na necie znajduje sprzeczne informacje madralo.

Gość ja kupuje bebilon junior
ostatnio placilam niecałe 37 zł za opakowanie 800 gram

Gość Oj to pewnie bedziesz
39 zl za 800 albo 900 g nie wiem dokladnie ile tam jest :D

Ja kupuję Bebilon w Biedronce u siebie i 800 g kosztuje 37 zł. W innych marketach jest praktycznie taka sama cena;)

Gość Miss madelinka
Dziekuje Wam za odpowiedzi:)

Gość NIe zgadzam się
Nie wiem jak w Biedronce, bo tam nie kupuję, ale cena Bebilonu pomiędzy marketami bardzo się różni. Mieszkam w Krakowie i tu Bebilon najtańszy jest w Auchanie, w pozostałych marketach cena sporo wyższa, sporo ponad 40 zł.

Gość madizazmamamdzaoa
W naszym osiedlowym sklepie 40 zł za 800 g :O Ale zapasy robię w hipermarketach i płacę wtedy ok 35-38 zł Ostatnio w Realu promocja była i kosztowało 27 zł !!! Poszło mleko jak woda

To zależy od miejscowości. U mnie akurat w marketach cena jest podobna i tylko tam kupuję. W osiedlowych sklepikach i aptekach nie kupuję, bo wiadomo, że może być drożej.

Gość Mamusie a powiedzcie
mi jak dzieci sie zavchowuja po tym mleczku podajecie je od poczatku ?? Moja mala teraz jest na bebilonie comfort ale chcemy przejsc na junior czy wasze dzieci nie mialy po nim zaparc ?? Nie wymiotowaly nim itp prosze o odpowiedz

Ja podaję Bebilon Nutricia aktualnie 2. Za 2 miesiące zmiana na 3. Od samego początku podaję to mleko i bardzo spasowało córce. Nigdy żadnych dolegliwości po nim nie miała. Zaczęłam podawać, gdy skończyła 4 miesiące, bo odrzuciła pierś. Nie pytałam o zdanie lekarza tylko poprostu wypróbowałam Bebilon i mleko okazało się bardzo dobre ;)

To skoro skończyła już roczek to śmiało możesz kupić Bebilon 3, które jest po 1 roku. Jeżeli dziecku nic nie będzie dolegało to znaczy, że spasowało mu mleko. Wypróbuj i obserwuj dziecko ;)

Gość bubuuuyy
ja dla nowordka kupuje bebilon 1 poczatkowe i w aptece place 22 zl a w markecie 19 zl ale to za 350 g