Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie;;;;;

Ciało po ciąży.Niech ktoś mi doradzi

Polecane posty

Gość zycie;;;;;

nie kopcie leżącego a dajcie mi poradę jak uratować moje zmasakrowane ciało Mam 25 lat jestem mamą pół rocznego syna.Nie będę pisać jakie to specyfiki stosowałam w ciąży bo szczerze mówiąc jadłam jak jadłam nie odmawiałam sobie tuczących rzeczy.Jedyna rzecz jakiej użyłam do pielęgnacji swego ciała to w 8 miesiącu zwykłą oliwką smarowałam brzuch. To by był na tyle. To moje pierwsze dziecko. Już gdy w szpitalu podniosłam koszule to widziałam swój zmarszczony brzuch . Taki pozostał. Teraz gdy spojrzę w lustro to nie wierzę. Nie wierzę jak zmieniło się moje ciało. Piersi są mniejsze niż przed ciążą do tego obwisły i są pokryte rozstępami.Na nogach mam cellulit bardzo widoczny w okolicach ud mam takie blizny coś jak bruzdy identyczne są na brzuchu takie lekko fioletowe plus rozstępy bardzo widoczne..Wygląda to niesmacznie mam opory gdy przyjdzie mi się rozbierać.Teraz gdy wracam już do życia chcę wrócić do formy chciałabym dowiedzieć się od was czy da się coś jeszcze zrobić. Czy mogę jeszcze odratować to moje zwiotczałe ciało pokryte rozstępami ..? A może jak to było u was?

Gość zycie;;;;;
halo jest tu kto

ja nie jetem po ciąży, ale w ciąży i postaram się pomoc. Na cellulit peelig kawowy 2razy w tygodniu do tego codziennny masaż szczotką z twardego włosia włącznie z brzuszkiem, na rozstepy podobno rewelacyjny jest krem musteli widziałam, na allegro za 40zł poza tym dieta, dużo wody i spacerów z dzieckiem już niedługo będzie cieplej więc i okazja do tego:)

Gość misia1111111111111111111111
JA PO PIERWSZEJ CIĄŻY TEŻ MIAŁAM ROZSTĘPY NA BRZUCHU I NA PIERSIACH i niestety mam je do dzisiaj,są blade ale są i raczej już zostaną,mineło już siedem lat teraz jestem po drugiej ciąży i raczej więcej rozstępów nie mam tylko te po pierwszej ciąży.myślę że to jest kwestia szybkiego tycia w ciąży ja w oby dwu ciążach przybrałam po 30kg. jestem już w swojej wadzę ale te ochydne rozstępy są i mniejsze zwiodczałe piersi też