Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anussssiak

czy zaparcia mogą oznaczać ciążę?

Polecane posty

Gość anussssiak

Witam. Mam pytanie. Od kilku dni mam nieustające zaparcia. W sumie to nie jest takie typowe, ponieważ nawet gdy się normalnie wypróżnię, to i tak mam brzuch jak balon i tak już od kilku dni. Nie miałam tak nigdy wcześniej. Nie rozumiem dlaczego tak nagle się pojawiły. Nie zmieniłam diety i nic z takich rzeczy. Boję się jednak, że może to być ciąża. W listopadzie kochałam się z mężczyzną i boję się, że mogło dojść do zapłodnienia mimo, że był to stosunek przerywany. Ale zawsze jest ten strach. W grudniu miałam normalną miesiączkę. 20 stycznia ma być kolejna. Naczytałam się o tych zaparciach, że mogą być objawem ciąży i teraz strasznie się boję. Raczej nie mam innych objawów (ciąży). Zaparcia jak zaparcia, normalna rzecz, ale ja nigdy tak nie miałam i dlatego nie rozumiem dlaczego nagle się pojawiły i to akurat wtedy gdy boję się, że jestem w ciąży. W ogóle czuję, że brzuch mi rośnie i jest jakiś napuchnięty. W razie ewentualnej ciąży byłby to już 3 miesiąc. Ale czy wtedy brzuszek już się uwydatnia? Bardzo proszę o odpowiedź. Może są wśród Was kobiety , które przechodziły coś takiego. Liczę na wasze doświadczenia. Błagam rozwiejcie moje wątpliwości. Mam 20 lat.

Gość jakies prowo
laska od 3 mc podejrzewa ze moze byc w ciazy a jeszcze testu nie testu ciazowego nie zrobila . skad sie biora takie dziewczyny ?!

a dlaczego nie zrobiłaś testu, przeciez tak jest najprościej, zrób test i będziesz wiedziała

Gość anussssiak
Chodzi o to, że dopiero niedawno pojawiły się zaparcia. I dopiero wtedy zaczęłam się bać, że to ciąża.