Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domdla

poronienie a teraz kolejna ciąża

Polecane posty

Gość domdla

W październiku poroniłam a tydzień temu na teście pokazały się dwie czerwone kreseczki boje się ogromnie bo lekarz mówił że najlepiej jest odczekać 3 mies. na kolejną ciąże bolą mnie do tej pory jajniki czy ktoś był w takiej sytuacji i utrzymał kolejną ciąże w tak krótkim czasie po poronieniu.

Gość domdla
czy może to jakoś wpłynąć na dziecko

Gość moja znajoma
zaszla miesac po poronieniu czula sie dobrze i dzidzia urodzila sie zdrowa bedzieo k nie martw sie

Gość domdla
a bolało ją coś? ja czasami jak za dużo się nanoszę to mam takie wrażenie jakby się zbliżał okres wtedy troszkę muszę odpocząć

Gość domdla
dodam że przy początkach poronienia miałam takie same wrażenie dlatego się pytam a lekarza mam na 27.stycznia

Gość starająca sie po poronieniu
hejka ja poroniłam także w październiku gin kazała odczekac 3 miesiace obowiazkowo dopiero teraz w styczniu bede mogła zaczac starania . No i za tydzien zaczynaja mi sie dni płodne wiec przytsepujemy do działania nie wiem jak jest u ciebie , ale mi moja ginekolog odrazu przepisała luteine podjęzykowo i mowiła ze jak okres nie przyjdzie i ujrze 2 kreski to odrazu brac luteine na podtrzymanie bo z wiadomocyh okolicznosci ciaza znów moze zle sie zakonczyc

ja też miałam odczekać,ale jakoś nie wyszło, też 3 miesiące po poronieniu byłam w ciąży, dziecko urodziłam całkiem zdrowe i ciąże zniosłam ogólnie dobrze. Skoro tak się stało, to należy być dobrej myśli, trzymam kciuki!

Gość starająca się po poronieniu
własnie dzis czytałam arytkuł, że rocznie w Polsce 40 tys ciąż zostaje poronionych to przykre ,

Gość małp@
Bardzo dużo kobiet ma za sobą poronienie, tylko nie każda o tym mówi.

Gość tak właśnie!
Nie powinny o tym mówić, tylko się modlić, bo tylko bezbożników to spotyka!

ja miałam zabieg usunięcia martwej ciąży 15 stycznia 2009 i po 5 dniach po zabiegu miałam okres-tak to wyglądało,a jak się potem okazało to był to okres zaszłam jeszcze w tym samym cyklu,ciążę donosiłam do równo 40tygodnia ;)

tak właśnie! Nie powinny o tym mówić, tylko się modlić, bo tylko bezbożników to spotyka! DEBILU DOUCZ SIĘ TROCHĘ BO WIDZĘ ŻE TEPA JESTES Z TEJ DZIEDZINY,ZA PORONIENIE ODPOWIADA WIELE I TO BARDZO WIELE CZYNNIKÓW

Gość starająca się po poronieniu
z tymi bezbożnymi ludzmi to masakra jkak można tak pisać!!!!!!!! jestem aktywną katoliczką , a stało sie co sie stało nie obwiniam nikogo za to , przestałam szukac przyczyny poronienia nosze w sobie nadzieje na kolejne udane starania. jak wiele kobiet tak wiele przyczyn