Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirandammmmm

przeciwieństwa w wyglądzie się przyciagają? jak sądzicie/

Polecane posty

Gość spragniona jola
kruczoczarne

Gość nie szatyn
Germaine -> szatyn to najgorszy typ ,rucha jak leci i takie blond i czarne

Gość spragniona jola
mój tata-szatyn , on tylko mamę...:) ah te stereotypy:)

Ja tak właśnie mam. Blondynka lubiąca blondynów. Sama jestem chuda i lubie wysportowanych facetów, panowie-misie odpadają :) Wiem jednak, że często przeciwieństwa sie przyciagają :) Przprowadzono badania na myszkach. Ciemny samiec majac do wyboru samice jasna i ciemna wybierze jasna, bo to oznacza wieksza różnorodność genów. Może u ludzi jest podobnie? Taki atawizm?

Gość szatyn to od ciemny blond po
jasny braz nie szatyn - zgadza sie

Gość buahahhhhhhaaa
dobre:D:D:D:D:D

aha no to moj jest szatynem:), no z tymi myszami to tez wlasnie moj mi opowiadal, nawet jak mnie poznal podkreslal ze po raz pierwszy ma dziewczyne szatynke(no bo jesli ja mam taki sredni braz, niektorzy mowia nawet ze ciemny blad, choc trudnow to uwiezryc to jestm szatynka nie?) a mimo to stanowimy pare doskonala, kochamy sie bardzo , bratnie dusze...wiec...

Mi sie wydaje, ze ciemny blond to blondyn, a nie szatyn. A szatyn to ma ciemne włosy albo brązowe ale np jasniejsza karnacje i jasniejsze oczy niz brunet... Nie wiem, sama sie nad tym zastanawiałam kiedyś.... Kiedys tez mi sie podobali bruneci, ale teraz ich nie lubie. Jakoś nie mam zaufania do factow z ciemnymi oczami (chyba mam po prostu złe doświadczenia z nimi) a mimo to stanowimy pare doskonala, kochamy sie bardzo , bratnie dusze...wiec... Nie wiążemy sie przecież z włosami :)

Gość spragniona jola
ja uważam tak jak marry, że szatyn to żaden blondyn, tylko jaśniejszy brunet

Gość eva ming
Mój mąż jest brunetem z czarnymi oczami, a ja mam takie nieokreślone - zielono szaro niebieskie. Też jestem brunetką i miałam powodzenie u różnych typów. Ale znam kilku brunetów i każdy z nich wolał zdecydowanie brunetki. Zgodzę się do przeciwieństw w kolorach oczu - mnie się podobają ciemne, a moim znajomym, które takie mają, podobają się jasne, np. niebieskie.

Gość trzeba sie przefarbowac
;)

Mi sie wydaje, ze ciemny blond to blondyn, a nie szatyn. tez tak sadzilam, dopoki nie zaszlam pewnego razu do salonu fryzjerskiego gdzie babka pokazalo mi (jako dowod na moje niedowierzanie) palete na ktorej byla probka wlosow o identycznym kolorze co moj wlasny z napisem jasny blond, choc gdybys zapytaal pierwsza lepsza osoba na ulicy co to za kolor to odpowiedziala by ci ze to braz... A szatyn to ma ciemne włosy albo brązowe ale np jasniejsza karnacje i jasniejsze oczy niz brunet... no to jestem szatynka ewidentnie skoro mam ciemne wlosy i zielone lub jak inni sadza niebieskie oczy Kiedys tez mi sie podobali bruneci, ale teraz ich nie lubie. Jakoś nie mam zaufania do facetow z ciemnymi oczami (chyba mam po prostu złe doświadczenia z nimi) no to skoro wg ciebie nie wiazemy sie zwlosami to chyba tym bardziej nie z oczami???? tez sie balam zawsze facetow o cimnych oczach i wlosach, ale moj facet jeat doskonalym dowodem na to ze taki typ moze byc uosobieniem aniola:)

Pewnie, że nie wiążemy sie aniz włosami ani z oczami... Tylko, że ja mam tak, że te ciemne oczy...No one jakies złe wspomnienia we mnie wywołują. Na szczęście mój rycerz jest niebieskooki, choc pewnie gdyby miał i ciemne oczy to kochałabym go tak samo :)

no dokladnie merry wiec nie wiem po co byla ta twoja uwaga o wlosach, skoro teraz sama przyznajkesz ze to bzdura. no i tak jak slusznie piszesz-kolor oczu wlosow, rozmiar stopy:) totalnie traci na znaczeniu kiedy kochamy...swieta prawda

Gość Prawiczek mM
Szatyn to nie brazowy.

Gość ZuZannneana
Blondynka , lubie bardzo ciemnych, poprostu egzotyczny typ uroby. Nicierpie syfiatych bialasow .

Gość Zuzanna Ameiaaa
esdfghjkdrftgy co to za durne video

Gość nie no wiekszego pieprzenia
juz dawno nie słyszałam:D:D:D ja jestem kobietą z prawie czarnymi włosami, i zawsze lecieili na mnie jak ktoś tu ujął "mocni bruneci" wysocy, postawni, przystojni, czarne włosy, ciemne oczy, takich tez wybieralam bo to moj typ, blondynów:o odrzucałam bo NIENAWIDZE:o

Gość asia__787373
ja już jakiś czas temu to zauważyłam. Faceci chudzi lubią kobiety okrągłe. Faceci grubsi wolą szczuplutkie. Długowłosi krótkowłosych lubią. itd..

Gość mirandammmmm
I sprostowanie - facet szatyn czyli ciemne włosy ale jasna karnacja i oczy nie zalicza się jako "ciemny" bo jednak karnacja jest tu bardziej decydująca. A co do tego czy brunet zawsze wybierze blondynkę - oczywiście że nie, ale np. patrząc na kobiety na ulicy szybciej zwróci uwagę na taką. Ale pewnie wybierze szybciej ładną brunetkę niż nieatrakcyjną blondynkę. Ze wzrostem to jest inaczej bo wysoka kobieta nie poleci na niskiego.

Gość ale bzdurrrryyyy
co za brednie :O ja jestem brunetką o ciemnej karnacji i tez lubie takich facetów blondyni sa dla mnie aseksualni :O

Gość taksobie
też jestem brunetką, ale z jasną cerę z niebieskimi oczami, mój mąż brunet, ciemny, zielone oczy. ja niska, on wysoki :-P. może coś w tym jest :-)

Gość bezedury1
i tyle w temacie

gdyby przeciwieństwa sie przyciagały, to mój wygląd musiałby przyciągnąć prawdziwą piękność :classic_cool:

Gość bo generalnie faceci wolla
brunetki. jest duzo brunetow, ktorrzy wlasnie preferuja brunetki. fceci w polsce leca na poludniowy typ urody u dziewczyn