Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujmójj

ktora z Was miala okres w ciazy?

Polecane posty

Gość wujmójj

?

Moja przyjaciółka - miała krwawienie już w 2gim tygodniu ciąży, myślała, że to okres. Potem w następnym nie było nic, zrobiła test- okazało się ,że bliźniaki i 4-ty tydzień :)

Gość pewnie pół kafeterii
to tak jak z ciążą podczas stosowania anty... co druga stosowała i co druga wpadła :P

Gość paulinuchaaaaa
Moja przyjaciółka - miała krwawienie już w 2gim tygodniu ciąży, myślała, że to okres. Potem w następnym nie było nic, zrobiła test - okazało się ,że bliźniaki i 4-ty tydzień To byłby raczej 8 tydz od OM i 6 od stosunku.

Moja przyjaciółka - miała krwawienie już w 2gim tygodniu ciąży, myślała, że to okres. Potem w następnym nie było nic, zrobiła test - okazało się ,że bliźniaki i 4-ty tydzień To byłby raczej 8 tydz od OM i 6 od stosunku. Nie liczyła dobrze lecz krwawienie faktycznie zwykłym okresem było...

Gość staraczka0000
no własnie a ja zastanawiam sie czy nie zrobic testu ponownie. staramy sie o dzidzie wiec opczywiscie seks był tuz przed sama owulacja. po 2 tyg tzn w terminie @ robie test i wychodzi negatywny zero objawów na okres wiec kochamy sie z mezem i po stsunku leci krew - nie zywa taka raczej różowa z sluzem trwa to 2 dni po czym ustepuje. od tamtej pory minał tydzien czyli razem ponad 3 tyg od owulacji - czuję sie troche dziwnie , mam twarde piersi, i kilka razy juz totalne zaqwwroty i mdłosci nawet dzis okrutnie sie czułam musiłam szybko wypic herbatke z cytryna nie wiem nie nastawiam sie , ale z drugiej strony ta niepewnosc daje mi sie we znaki