Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta - oto ja

malzenstwo z Arabem

Polecane posty

właśnie tego nie potrafiłem zrozumieć, z tym arabem , którego mielśmy w grupie. Jak chodziliśmy po Poznaniu na zajęcia , smarkate nastolatki ciągle zaczepiały tego arabusa. Swoja drogą był urodziwy, choć odnosiłem wrażenie, że on raczej w chłopcach gustował.

Gość lkjlhfhgh
Mnie smiesza te ich nazwiska: Alsheri, Ghamdi, Hazmi, Aziz i to, ze Polki sa takie naiwne. Wiekszosc arabusow twierdzi, ze polskie kobiety sa najlatwiejsze.

Gość Magda251984
bmblondyn-Trudno mi powiedzieć,ja już tyle głupot moich koleżanek widziałam że nic mnie nie zdziwi.Mnie zawsze te kultury obrzydzały.Nie wiem czemu ale nie wyobrażam sobie pójście z takim do łóżka,nawet na bezludnej wyspie.Wiem że o gustach się nie dyskutuje ale oni mnie po prostu brzydzą.

Gość Magda251984
lkjlhfhgh-Kiedyś Niemki były dla nich łatwe,ale Niemki się na nich poznały i już wiedzą kim są araby i turki.Polki jeszcze nie wiedzą kim oni są,bo mają z nimi mało kontaktu na co dzień,w Polsce ich kultury nie widać a w kebabach to są bardzo mili i uśmiechnięci.Więc Polki są naiwne.Ja 5 lat jestem w Niemczech i widziałam już co Turki potrafią.Tu to nawet Policja ich się boi bo oni nie boją się Niemieckiej Policji.Pamiętam jak kiedyś byłam świadkiem jak 5 Turków biło się z Policją,3 Policjantów trafiło do szpitala w stanie ciężkim.Dzisiaj przeciętna Niemka to trzyma się od Turków i Arabów z daleka.Po prostu dobrze ich na co dzień poznali,wiedzą jak żyją i jacy są,jak traktują kobiety itp.A w Polsce znają ich tylko z uczelni lub z kebabu i to wszystko co mogą o tych ludziach powiedzieć.Czasem ich w telewizji można zobaczyć jako fajnych i miłych ludzi,więc się nie dziw że Polki maja do nich zaufanie,nic i nich tak naprawdę nie wiedzą,a oni dobrze udają nowoczesnych Europejczyków,a potem jak już wychodzi prawdziwa natura to jest już za późno.Piszę się o tym i mówi,ale polki nadal będą mówić że arab czy turek jest taki i taki ale mój jest inny,Europejski i nowoczesny.Ale co się dziwić,mamy przecież modę na tolerancję,więc trzeba wmawiać Polką że to tacy sami ludzie jak biali Europejczycy.Tak samo jak moja mentalność kobieca różni się od mentalności arabskiej kobiety.Ona nie będzie z kimś tańczyć na dyskotece i nie ubierze sobie minówki.Mimo że będzie miała ładne obcisłe dżinsy i obcisłą bluzkę,oraz lekki makijaż.Ale zawsze będzie miała mentalność Islamską a nie Europejską

Gość slubow sie zachcialo
z obcokrajowcami, to teraz maja naiwniaczki za swoje.

Gość Stary Wyga
ratunek z kobiecego piekła przeczytajcie moze to wam da coś do myślenia!!!!!!!

Gość o tej kolezance
Nie, to ze nie jest pierwsza zona nie jest przeslanka do rozwodu. Byloby, gdyby to ona byla pierwsza a on chcialby poslubic kolejna. Jezeli zalegalizowali slub w Polsce w urzedzie cywilnym, to polskie prawo nie dopuszcza wielozenstwa i taki slub bez problemu mozna uniewaznic. Natomiast co do slubu w egipcie, to o ile odbyl sie on w obrzadku muzulmanskim, to poza krajami Islamu, taki slub nic nie znaczy. Wiec jedyne co kolezanka moze zrobic to nawet podstepem sprobowac sie przefostac do polski, np pod pretekstem wakacji i wtedy uniewaznic slub w polsce. I od tego momentu malzonek moze jej naskoczyc.

Gość Tylko Ona 24
tak sie mowi, ze malzonek moze jej naskoczyc. Muzulmanie to dziwne typy, moga sie pozniej odgrywac za te rozwody, ucieczki kobiet. Ale jak ktos nie ma oleju w glowie, duze przyrodzenie i majatek przeslaniaja mu wszystko, to niech sobie radzi sam.

Gość Kobieta - oto ja
Dziekuje za rady wszystkim tym, ktorzy potraktowali powaznie niniejszy temat.

Gość teraz sie czesto chajtaja
te glupie polki z ciapatymi, a pozniej narzekaja. niemki juz sie poznaly co to za brudasy i manipulanty z tych arabow, a polki chyba potrzebuja jeszcze cwierc wieku, aby to zrozumiec. ale czasem desperacja nie zna granic. Tak sie zastanawiam - za tymi arabami to lataja pasztety, czy te atrakcyjne dziewczyny? zaloze sie, ze wiekszosc tych kobiet to typowe pustaki, ktore leca na sprzet i kase.

Gość nigdy w zyciu!!!
nie dalabym sie omotac jakiemus Arabowi, a co dopiero dac sie mu przeleciec!

Pytanie, jaki ona ma slub? Czy jest to slub legalny w Ministerstwie Sprawiedliwosci w Kairze, czy tzw Orfi-papier wystawiony od prawnika, ktory osobiscie dla mnie nic nie znaczy i w Polsce rowniez, bo kobieta jest nadal singielka. Jesli to pierwsze, to jesli on sie zgadza na rozwod, to musza tam pojechac-do Kairu do Ministerstwa Sprawiedliwosci z kontraktem malzenskim i sie rozwiesc, jesli nie, to najlepiej jesli ona wynajmie sobie tam prawnika, co jest mega kosztowne-oszukuja oczywiscie. On moze sie z nia rozwiesc, nawet bez jej zgody, tyle, ze ona potem bedzie miec problem z rozwodem w PL, skoro w PL slub zalegalizowala. Pytanie, czy ona sie chce rozwiesc, czy on? Radze skontaktowac sie z Ambasada Polska w Kairze, gdzie konsulem jest Pan Krzysztof Smyk, bardzo pomocna osoba. Wszystkie dane i tel sa na str ambaady polskiej w Kairze. W Egipcie to jest tak, ze on moze miec nie 4, a i nawet 10 zon, byleby kazda z nich otrzymala te same prawa, przywileje-rowniez finansowe, jesli chodzi o obcokrajowcow, to my sie dla nich malo co liczymy i taka niestety jest prawda. Oni nigdy nie zmienia swej mentalnosci ani przekonan religijnych. Arab, zawsze bedzie Arabem i kazda kobieta,ktora chce sie zwiazac z takim czlowiekiem musi byc gotowa na wszystko, o kazdej porze dnia i nocy. Wiem, co mowie.

Gość Arab zawsze pozostanie
w naszej kulturze ciapatym manipulantem. Ciekawe ile naiwnych kobiet sie jeszcze zlapie na te ich prezenciki, czule slowka... Tyle jest artykulow, ksiazek o Arabach, ze nie szanuja kobiet, traktuja jak rzecz, a te idotki nadal leca do nich jak cma do ognia. Ech, szkoda slow.

Gość derbe
Magda251984 rozumie ze jak arab wykorzysta polke to jest zly, a jak polka wykorzytsa araba to jest madra?...tak wywnioskowalam z twojej wypowiedzi... a odnosnie niemiec...to mieszkam tu o wiele dluzej niz ty i zauwazylam, ze jest o wiele wiecej malzenstw niemiecko-tureckich albo arabskich niz wczesniej. ktos kto nie zna rodziny arabskiej nie wie jakie panuja tam relacje.

Gość co wy tak z tymi arabami
jak patrze na te 19-letnie slodkie idiotki, ktore sie chajtaja z nimi dla kasy, to az mnie mdli.

Gość wszystkie araby
to fajne chlopaki. Polki uwazaja za najlatwiejsze!

Magdo skladam hold Twojej kolzeance bo jesli arabowie nas wykorzystuja to sa z tego dumni i uwarzaja ze sobei na to zasluzylysmy. A jesli sie Polka zemsci to zawsze sie odezwie jakas cierpietnica Matka Polka ktora broni zwierzeta z nieograniczonym popedem sexualnym-widocznie jescze jej zaden z nich nic zlego nie zrobil co jest kwestia czasu oczywiscie...lub nie wie ze jest jedna z 100000000000

Gość murtaza
Ja też byłam związana z arbem...i wcale z tego nie jestem dumna pomimo tego ze byłam szczęsliwa ale jaki jest naprawde dowiedziałam sie dopiero w polsce. Dzwonil codziennie,zapewniał że kocha ponad zycie i bedzie czekał na mnie!yhy wytrzymał tylko pół roku i ochajtał sie z litwinka dla obywatelstwa. A do mnie nadal dzwoni i oszukuje ja tak samo jak mnie wczesniej a mieszkaliśmy razem i niczego sie nie domyślalam głupia!!!twierdzi ze zrobił to dla mnie żeby po mnie przyjechac a z nia i tak nie bedzie bo ja jestem jego miłoscią haha napewno takich jak ja jest mnóstwo naiwnych dziewczyn...tym ktore sie zakochały radze mieć oczy dookoła głowy pozdrawiam

Gość Marek(
my z żoną też niestety doświadczyliśmy czegoś przerażającego będąć w Turcji, zaczepiło nas 2 tych brudasów, jeden ją poprostu obmacywał, stała jak sparalizowana, bylismy poprostu przerazeni, napewno nigdy juz tam nie pojedziemy , to pewne

W wloszech 3 arabusów zgwałciły polkę na oczach jej męża. 4rty trzymal mu nóż na gardle. Oni się w ogóle z niczm nie pierdolą. W ich krajach bialy nie ma żadnych praw. I na zachodzie biły nie ma żadnych praw w porównaniu z ciapatymi, czy czarnuchami. Robią co chcą nawet aparat sprawiedliwości ich nie rusza, bo zaraz tępe pizdy zafascynowane asfaltem podnosza raban o rasistowskich zagraniach. Jeszcze zobaczycie, ze ludzie będą walić drzwiami i oknami z zachodu do Rosji jak się w UE czarnych namnoży. Ruscy się nie pierdolą. Tam czarnuchy łaża w kordonach bo jak tylko się jeden oddali to go zarżną albo pobiją tak że w szpitalu wyląduje. W matuszce Rossiji araby są traktowani tak samo jak traktują białych wszędzie indziej.

Gość Marek)
to naprawde dramat, cieżko sie po czymś takim pozbierać

Gość edyta 75
kochani czytam wiekszosc postow i zastanawiam sie jak to jest czlowiek sie zakochuje,oni oczywiscie akceptuja nasze wady a pozniej wszystko znika jak banka mydlana,czy to nie jesst tak ze na poczatku zakladaja obie osoby ze ......ja go pozniej czy ja zmienie na razie jest super,ale te pozniej okazuje sie wielkim rozczarowaniem bo zadna z tych osob nie chce niczego zmieniac wrecz przeciwnie chce by bylo jak wczesniej.I tu sie zaczynaja schody.... jesli macie ochote wymienic sie doswiadczeniami z zycia zapraszam na gg 42 62 92 93 mam meza algierczyka,,czysta porazka

Gość jkasgduge
No więc dorga koleżanko oczywiście gdy zawiera ślub z Aarabem w Egipcie tzn w kara dla niego oczystym podpisuje kontrakt o którym nawet nie ma pojecia .... Także rozwód napewno bedzie z jej winy ... Widzisz gdyby ślub był w Polsce to co innego ...

Gość nie kazdy jest taki sam
Bez sensu jest generalizowanie wszystkich arabow , w kazdym kraju I kazdej kulturze sa odchyly ! Tak I tez jest w krajach arabskich , nie mozna z gory zakladac ze arab wywiezie ,zabierze dzieci ,bedzie mial nastepne 5 zon. Nie kazdy na tym swiecie jest taki sam , rowniez w Polsce ,so zwrydonialcy ,ktorzy bija, molestuja a nawet zabijaja zony ,dzieci... ale to wedlug was jest juz ok ? Polska jest I byla rasistoskim krajem ,I tak juz zostanie , poglady na temat innych ras przez ludzi mieszkajcych w polsce nigdy sie nie zmieni. "brudas" zawsze bedzie "brudasem". Juz 2 lata jestem w bardzo szczesliwym zwiazku z arabem , jest wspanialy ,I okazuje mi wiele szacunku , wszystko zalezy od tego jak sobie wychowasz faceta. I owszem jestem mloda ,ale czy glupia I zaslepiona jego przystojna ciemna uroda? NIE ! Bo jezeli widzialbym niebezpieczenstwo lub jakies zachowania ktore daja do myslenia, nie pakowala bym sie w zwiazek tylko z powodu pieknych oczu ! Facet bedzie Cie traktowal tak ,jak sobie na to pozwolisz I niestety ale kobiety mieszkajace w polsce sa naiwne I przedewszystkim bardzo ulegle, bo wyobrazaja sobie zycie jak w arabskim snie , ze beda lately na dywanach I zloto bedzie sypalo z nieba? WYROSNIJCIE ! Nie oceniajcie ksiazki po okladce I wychowajcie faceta a bedzie miej przykrych incydentow.

Gość gość
nie bądź naiwna gdyby problem z Polkami i ich arabskimi mężami prześladowcami był minimalny to nie było by specjalnych portali czy specjalnie przeszkolonych urzędników w polskich ambasadach zajmujących się tym problemem.

Gość annaalshekhibrahim
Przeczytalam te wszystkie wypowiedzi i oslupialam.Najiecej do powiedzenia maja osoby ktore nie maja pojecia o czyn mowia.Moj maz jest Arabem(Turek to nie Arab),a zeby bylo smieszniej Sami jest moim trzecim mezem,dwoch poprzednich to Polacy ,tacy czysci etnicznie czyli z pociagiem do alkoholu,zabawy i kobiet.Dwa rozwody swiadcza chyba o tym ze szczescia w tych zwiazkach nie bylo.A maz Arab dazy mnie szacunkiem,dba o mnie,zabiega o mnie kazdego dnia bo jestem dla niego darem zeslanym przez Boga i ozdoba jeo zycia.A tez zadna zPolskich tesciowych nie przyjela mnie tak jk moja arabska tesciowa i moge powiedziec ze jestem jej jeszcze jedna corka traktowana tak jak pozostale.Dziewczyny najpierw trzeba wiedziec jak najwiecej o facecie z ktorym zaczynacie sie spotykac,o jgo religii,systemie wartosci,rodzinie zeby podjac decyzje o malzenstwie.Nie kazdy Arab to niecywilizowany poganiacz wielbladow jak i nie kazdy Polak to cudownie inteligentne bozyszcze.Przepraszam bardzo Polskich panow b nie chcialabym obrazic zadnego z nich,ale mowienie o muslimach brudasy to duze nieporozumienie.W porownaniu z Arabami to my mieszkancy Europy wschodniej jestesmy brudasami.Arab myje sie 5 razy dziennie,a i obrzezany jest rowniez ze wzgledow higienicznych.Ja z moim mezem nie moge jezdzic do jego kraju w tej chwili,bo trwa tam wojna,ale bylismy w innych krajach muzulmanskic*****ego rodziny i nigdzie nie spotkalo mnie nic zlego a przez jego rodzine zawsze jestem przyjmowana bardzo serdecznie.Chonorowane sa moje swieta i tradycje bo i ja szanuje ich.Zeby o czyms dyskutowac,trzeba miec o tym jakies pojecie.Mam dwie kolezanki Polki (mieszkamy w Szwecji),ktore identycznie reagowaly jak prawie wszyscy z was,ze to brudasy,nierobyitd.etc.i ze nigdy w zyciu z zadnym Arabem....i byly bardzo oburzone gdy zwiazalam sie z Samim,a teraz jedna jest juz zonaAraba a druga bedzie nia za pol roku.Coz samo zycie:-))))))))

Gość Ania

Jesli kobieta zawiera zwiazek malzenski w innym kraju niz Polska to musi przedstawic w polskim urzedzie papier od przyszlego malzonka o stanie wolnym do zawarcia malzenstwa wg naszego prawa. Mam meza Araba. Po slubie jestesmy juz 4 rok. 

Gość Dominika
4 minuty temu, Gość Ania napisał:

Jesli kobieta zawiera zwiazek malzenski w innym kraju niz Polska to musi przedstawic w polskim urzedzie papier od przyszlego malzonka o stanie wolnym do zawarcia malzenstwa wg naszego prawa. Mam meza Araba. Po slubie jestesmy juz 4 rok. 

Jak tam muzułmańska ścierko kibicujecie ze swoim ciapakiem  braciom mzułmanom, gdy zarzynają niewinnych ludzi na jarmarkach bożonarodzeniowych we Francji co?

Jak ci nie wstyd? Wyrzeknij się Polskiego obywatelstwa, bo Polką i tak już nie jesteś. 😕