Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strepsils intensive

Kto lubi swoją pracę i dlaczego?

Polecane posty

Gość nettkaaa
a ja nie lubię swojej pracy :( zdołowałam się, że mozna mieć fajną pracę :(

Gość to i ja sie wpisze
ja pracuje za granica i nie lubie swojej pracy. pare lat temu pracowalam w Polsce i bardzo lubilam moja prace; pozniej wyjechalam na wyspy i przez dlugi czas zalowalam tej decyzji bo nowa praca nie byla juz tak fajna. Potem dostalam prace bardziej odpowiedzialna i bardziej wymagajaca, zmienilam ja na dwa razy lzejsza i dwa razy lepiej platna tyle ze niesamowicie nudna i teraz zaluje tej zamiany. chwilowo jestem uwiazana do pracy, ktorej nie lubie, w ktorej sie nudze i odliczam czas do 17. Super, nie?

Strepsils - zadziwię Cię, bo pracuję w Polsce:D i to w mieście, które uchodzi za najbardziej "Pańskie":) zarobki póki co nie powalają ale młoda jestem, na życie mi starcza, przyjemności sobie nie odmawiam, udaje się też coś odłożyc, najważniejsze, że zdobywam doświadczenie. Mogłabym wyjechac za granicę z moim językiem ale nie chce, już raz byłam, to nie dla mnie.

Gość Strepsils intensive
No ludzie! Wpisujcie się! Podzielcie się pozytywnymi doświadczeniami z pracy. Wpisujcie jakie zawody wykonujecie i dlaczego to jest fajne :-)

Gość wannnda12
Odpowiedz jest prosta- bo dostajemy od pracodawcy takie karnety http://www.oksystem.pl/multikarnet Dostajemy je dwa razy w roku i człowiek po takiej siłce wie że żyje, a potem masażyk i wszystko gra ;)

Gość piotrowska_ewwa
Oj to coś nowego, bo my jechaliśmy przez długi czas na beneficie i powiem Tobie ze wcale to sie specjalnie nie sprawdziło. Nie kazda z dziewczyn chciała chodzić na siłownie. A tu widze ze nawet indywidualnie mozna sobie wykupic to na co chce sie chodzic... Fajna sprawa.

Gość metttkowsska
Ja jednak wybrałabym dla siebie jogę i jaskinie solną. Patrzyłam co mozna wybrac i te dwie aktywności ze sobą współgrają. I jak porównać cenowo z innymi to ten MultikarnetOK wypada bardzo korzystnie.

Gość ammmyy
Za coś takiego można polubić swoja pracę. Jak zmotywować swojego szefa do tego zeby też sie zgodził na taki karnet ? Rozumiem że sama inicjatywa tez niestety musi wyjśc od niego, więc trzeba po prostu czekac ;)

Ja uwielbiam swoja prace, bo jest to zarowno moja pasja, choc wiadomo, ze nie zawsze jest idealnie:) Uczylem sie zawodu praktycznie od dziecinstwa, a do tego nie narzekam na zarobki

Gość kotek00701
ja pracuje zagarnica i nie lubie swojej pracy, wlasnie z niej odeszlam, wczesniej pracowalam jeszcze w innych miejscach i tez nie lubialam swojej pracy. moi znajomi tutaj tez nie lubia swoich prac, nieliczni tylko maja fajne prace co lubia ale sa juz tu tyle lat ze wkoncu trafili na cos co da sie robic i lubiec. i to prawda duzo zalezy od ludzi

Gość kotek00701
ktos pisal ze pracowal jako picker packer, chcialbym wlsnie taka prace. mam pytanie jak dawno temu bylas w uk, czy leeds to duze przemyslowe miasto??

Ja kooocham ! :D Sama jestem sobie szefem, mam baaardzo duzo możliwości rozwoju i jeszcze na dodatek pomagam innym spełniać marzenia. :)

Gość patrasekk
Asia_Górska jestes kurwiszonem na etacie u alfonsa?

Gość ja lubię swoją pracę gdyż
:-) daje mi satysfakcję i zarobki, za które mogę się utrzymać bez problemów.

Gość Tezaworda
ja lubie :) Jestem z grudziądza - pracuje w Nobilon :) dlatego,ze mnie tam szanuja, mam dobry system premiowy

Gość gość
Ja lubie swoją pracę,jestem stomatologiem. :-) lubię się ludziom wbijać w miazgę i zarobki świetne.

Gość Kalka3
Ja jestem z Płocka - wiem,ze w Nobilonie jest okej jezeli chodzi o prace, bo tez tam rpacuje ( to nawiazanie do postow powyzej ;))) No i zadowolona jestem

Gość AnojAAAAA
Ja lubię! Wykonuje kilka zawodów Jeden związany z urodą Drugi ze sportem ekstremalnym Trzeci związany z ekonomią i inwestowaniem W każdym jestem niezależna i to właśnie jest mój powód do zadowolenia! Wiem jak to jest pracować dla kogoś gdyż kiedyś pracowałam przez 10lat w pewnym salonie piękności. Lubię w swojej pracy zmienność i to że każde z tych zajęć jest moją 100%pasją! Taki stan rzeczy sprawia że życie jest dla mnie niczym nie kończąca się przygoda, wakacje! Nikt mi nie mówi co mam robić, jak mam to robić i nie próbuje mnie wycisnąć jak cytrynę. Nie wspomnę już o zyskach, które motywują do nieustannego samodoskonalenia się.

Gość Gbunia
Ja pracuje w Płocku w nobilonie jak i moja kolezanka (pozdroo:P) i jestesmy zadowolone. System premiowy ok, wiadomo,ze czasem jak to w pracy ma sie gorsze dni,ale duzo fajnych ludzi mamy,wiec spoko

Gość Arkła
Pracuje w Nobilon. Praca jest calkiem fajna, mamy dobre systemy motywujace, nie nudze sie i czuje po kazdym dniu takie jakby spelnienie obowiazku:) ciesze sie,ze pracuje tam gdzie pracuje, a to chyba wazne. MOge powiedziec,ze ja lubie

Gość urinend
jesli czujesz sie szczesliwa, spełniona to to jest własnie cos dla Ciebie - ciesze sie, ze sa jeszcze pracodwacy dający poczuć się w ten sposób - wysyłam CV do Nobilonu :)

Gość Zarruza
łojej, nie spodziewałam sie,ze ktos pracuje w tej samej firmie co ja - Nobilon:) Tez lubie swoja prace, bo czemu nie! Wlasnie calkiem jest fajnie i ogolnie pozdrawiam innych pracownikow:)

Gość PatronMow
Ja pracuję w Nobilon i jestem zadowolony - to jest coś czego szukałem, rozwijam się, poznaję ludzi i jestem cały czas zmotywowany. Wynagrodzenie też jest oK.

Gość Paweł Buch
Kluczem do lubienia swojej pracy jest wiedza na temat samego siebie. Ja pracuję w Nobilon i lubię tę pracę bo daje mi satysfakcję.

Gość gość
O, kolega wyżej ładnie to ujął :) ja też pracuję w Nobilon i doceniam pracę z tych samych powodów.

Gość kamilka_84
Pracuję w branży finansowej już od ponad 5 lat, parę razy zmieniałam banki, obecnie pracuje w jednym z oddziałów Kasy Stefczyka. Lubię swoją pracę, bo sprawia mi satysfakcję, jest dużo wyzwań, ale nie wyobrażam sobie że miałaby pracowac na przykład na poczcie :)