Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawska kotka

Mój facet nie lubi pieszczot, niech ktoś mądry podpowie co robić.

Polecane posty

Gość warszawska kotka
verita santa re prawie 3 lata, zamieszkalismy razem po niecalych 2 msc znajomosci

kotka Możesz spróbować metody "podnieć mnie najpierw" Polega na tym że odpychasz faceta jak za bardzo się śpieszy i mówisz mu żeby cię najpierw podniecił. Możesz od razu mu powiedzieć w jaki sposób ;]. Do tego naucz się szybko podniecać jak jesteś w stanie...

Gość warszawska kotka
rus1 sprobuje, mam nadzieje ze nie skonczy sie odepchnieciem mnie :O

A mi się zdaje moje drogie, że obie dojrzewacie do kolejnych zdradzających swych mężów kobietek. Im się wydaje, że ta niewierność wpisana w nas, a oni są święci. Ciekawe czy oni są wam tak wierni, bo może być tak, że już ich znudziliście i sami mają skoki w bok. Wtedy zawsze się starają i zazwyczaj obie strony są bardzo zadowolone. Niestety z czaasem wpada się w rutynę i jest coraz gorzej

Gość warszawska kotka
sisisliterii Mój nie ma czasu na skoki w bok, wiem kiedy pracuje, jak nie pracuje to jest ze mną i vice versa

Pierwsze kilka razy tak właśnie może się skończyć. Nawet jak tak będzie to się nie martw- w końcu zmięknie (albo raczej stwardnieje) na tyle że mu foch minie i będzie próbował. Musi zrozumieć że inaczej nie będzie bzykanka ;] Jeśli mu zależy to powinien się dostosować.

Gość warszawska kotka
rus1 Mam nadzieje ze sie tak stanie, inaczej dlugo juz nie pociagnę w takiej sytuacji bez zdrady

Kotko czy ty sama wierzysz w te słowa? Na to zawsze się czas znajdzie i nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Zawsze tak jest

Gość warszawska kotka
ale zawsze myslalam ze faceci lubia dotykac kobiety, zanim sie z nim spotykalam nigdy nie narzekalam na seks

Gość Absynt38
Ja ma to samo tylko z żoną .... może podpowiecie co robić?

Gość warszawska kotka
sisisliterii no dobrze, wiem wiem. ale wiem też ze tego nie robi

sisisliterii Nie uogólniaj. Ja twierdzę że monogamia jest wbrew naturze i nie dziwię się zdradzającym. Monogamia jest wynalazkiem mającym zapewnić dzieciom opiekę do dorosłości. I tylko o to chodzi.

Gość warszawska kotka
Absynt38 A jaka jest Twoja żona, oszchła? ja zawsze mam ochote na pieszczoty, nie musza sie nawet konczyc seksem ale zawsze sie tak konczyly

kotka, verita Zdrada jest w porządku i akceptowalna, pod warunkiem że to tylko seks.

chodzilo takze o przedlóżanie gatunku w czasach wprowadzania ostrych rygorów katolickich. Ale to już temat na długą debatę. Nasze społecze ństwo się coraz bardziej europeizuje, cywilizacyjnie rozwija, a z tym zwiazane są rzeczy polaczone ze zdradami rozwodami zwiazkami czasowymi itp. oczekiwania wobec seksualnej sprawnosci partnera tez sa coraz wieksze

sisisliterii Powiedziałbym że nie sprawność, a dopasowanie temperamentów. I tu wraca moje twierdzenie że seks jest jednak najważniejszy w związku.

Gość warszawska kotka
Ja potrzebuje zwyklych pieszczot zeby sie podniecic, lubie tez perwersyjny seks, ale ile tak mozna, ciagle szybkie numerki bez wstepu

Gość warszawska kotka
rus1 Tu sie niestety z Toba nie zgodze, co Ci po seksie jak partner ma zupelnie inny charakter, zainteresowania, poglady, nie da sie z kims takim zyc, w seksie mozna wyrobic sobie rozne zachowania, tylko jak to zrobic?

O wiele łatwiej wyrobić sobie nawyki w codziennym życiu niż w łóżku. Z resztą wcale nie musisz mieć wspólnych pasji ze swoim facetem. On swoje, ty swoje. Znam takie pary i nie narzekają z tego powodu. A jak tu widać na braki łóżkowe narzekacie.

Długi seks lekko zbereźny ;) Może być po viagrze - wtedy można na pewno dojść pochwowo... Pieszczoty wymyślne mogą też być zboczone usta dłonie uda język mogą nimi dokonywać pięknych rzeczy

Gość warszawska kotka
rus1 chyba sie nie zrozumiemy, nie chce mi sie tlumaczyc mojej opinii i sie rozpisywac.