Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawska kotka

Mój facet nie lubi pieszczot, niech ktoś mądry podpowie co robić.

Polecane posty

Gość wkurwiony_na_wszystko
pisalem do ciebie? NIE! wiec spierdalaj

teraz to padlem smiechem. rus1 Zdrada jest w porządku i akceptowalna, pod warunkiem że to tylko seks. Co to za pesudo madrosci idioto? wypierdalaj z tymi teoriami gamoniu ktoremu kobieta nie daje.

Za głupi jesteś żeby to zrozumieć, a co dopiero pouczać.

Gość jak pracowałam.....
Jak pracowałam w gabinecie odnowy na stanowisku masażystki, to miałam więcej mężczyzn, niż kobiet, którzy zamawiali masaż całego ciała. Bardzo lubili masaż koło genitaliów zawsze dochodziło u nich do wzwodu, za taki masaż dostawałam duże napiwki. Dziwię się, że Twój facet nie lubi masaż nazywanych przez Ciebie pieszczotami. Gdybym ja swoim klientom takie pieszczoty robiła, to bym więcej zarabiała, niż właściciel gabinetu odnowy biologicznej.

Gość warszawska kotka
ludzie czy wy w ogole rozumiecie co czytacie? Nie mam problemu z odmawianiem seksu ze strony faceta tylko z tym że brak mi pieszczot. Co mi po tym że zaloże fajna bielizne, zerżnie mnie jak zwykle bez gry wstępnej !

Gość warszawska kotka
jak pracowałam..... ja też sie dziwie, dltego o tym tu pisze.

Nie unoś się... To tylko pomarańczowi malkontenci. Nawet nie przeczytali od początku.

Kotka, jezeli dla faceta to, ze Cie w pelni nie zaspokaja nie stanowi problemu, to on sie raczej nie zmieni w swoich seksualnych przyzwyczajeniach, bo dla niego tak jest wygodniej. Egoista w lozku. Wizyta wspolna u seksuologa moze pomoc, ale musicie chcec oboje cos zmienic, nie tylko Ty. Trafilas na kiepskiego kochanka.

seksuolog nic nie zmieni to jest natura człowieka. Jeśli partner widzi, że cie nie zaspokaja, albo nie wytrzymuje i za szybnko tryska albo co innego i sam nie chce tego zmienić, to za bardzo nie wierzę w wizyty u lekarza. One skutkują wtedy gdy oboje tego chcą i on widzi potrzebę zmiany.

Nie myśl, że cię do czegoś namawiam albo odwodzę od czegoś. Tak sądzę i nie chcę byś zbyt późno przetarła sobie oczy.

Gość Alice68
Ciekawe czy seksuolodzy są dobrymi kochankami?

kochany wkurwiony na wszystko, jeżeli nie podoba ci się, że żalę się i wylewam smutki przed innymi, nie w twoim topiku to ich po prostu nie czytaj. autorka nic przeciwko moim żalom nie miała. nie piszę tego specjalnie żeby cię zezłościć więc wrzuć na luz i żyj sobie swoim życiem ;) pozdrawiam i miłego dnia wolnego od moich postów życzę ;)

Bry ;] Żadnego bez twoich postów! Pisz ile wlezie ;]

Siema ;] Chyba ciekawego nic się nie wydarzyło...

nie lubi jak go drapiesz po jajach ??

Najgorsze co może być, to facet, który tylko patrzy aby Jemu było dobrze, a o kobiete już nie zadba. Moim zdaniem mogłabyś np. kupić bitą śmietane i owoce jakieś, następnie polać nią swojego partnera i delikatnie zlizywać ją z Jego ciała. A może zakup jakąś sexowną bieliznę, może to Go rozpali.

ja tylko dałam taki pomysł, wcale nie musisz tego próbowac, zaznaczam, że najgorsze co może być w związku to monotonia. Warto czasem spróbowac czegoś innego.

Oj tak Małgosiu! A najlepiej nowego partnera lub partnerki co jakiś czas dla przypomnienia sobie ze jednak z nim jest dobrze i jest wiele innych rzeczy nas łączącyeh ;)