Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluśka22

Jupiii ;)

Polecane posty

Gość Oluśka22

No i 22 tydz sie zaczął !! Jestem szczęśliwa i sie nie mogę doczekać ;) I to jeszcze dziewczynka !!! ;) tylko kurcze czemu nie czuje mocniejszych ruchow tylko takie delikatne i ze 3 razy dziennie :( możę trzeba poczekać ;) JUż się nie moge doczekać maja ;)

Gość ble ble ble blo
ta.... a potem nie będziesz się mogła doczekac żeby poszło spac i dało ci trochę odetchnąć....

Gość Oluśka22
napewno nie bo ja kocham dzieci ;)

Gość ble ble ble blo
ja też bardzo kocham....ale jak wrzeszczy bije cię niewiadomo czego od ciebie chce to wtedy już trochę mniej i mam ochotę żeby poszło spac!!!

Gość Oluśka22
;))

Gość google nie parzy, nie gryzie
Ja tez kocham dzieci, nawet pedagogikę opiekuńczo-wychowawcza z tego powodu ukończyłam a własnego łobuza mam czasem ochotę udusić gołymi rękami :D I faktem jest że jak śpi z rączkami w górze i miną niewiniątka ( jak teraz) to człowiek by go zjadł :) jak wstanie to żałuje że go nie zjadł :P Żartuje oczywiście :D Gratulacje :)

Gość a u mnie 29 leci i skończyć
się nie może i na dodatek nie mam pojęcia kto będzie. I podpisuję się pod ostatnią wypowiedzią. Mój syn właśnie śpi i wygląda tak uroczo, a przed chwilą tzn zanim zasnął dostał ochrzan i miałam ochotę go udusić bo tak broił.