Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdmtmwpjmd

czy schudne na tej diecie

Polecane posty

Gość jdmtmwpjmd

To co jem przez caly dzien Rano kawa rozp.z mlekiem i dwie lyzeczki cukru potem 100g ryżu i 300g warzyw na patelnie duszonych na 1 łyżeke taka od herbaty i 1/3 szklanki wody 3mandarynki Wieczorem pije liść senesu cwicze też a6w dziś 1 dzien i dodatkowo 30brzuszkow Muszę szybko schudnac czy do konca marca będę 15 kg lżejsza przy tej diecie i cwiczeniach

schudniesz... ale potem będzie jojo ^^ za mało jedzenia jest w tej diecie jak na taką liczbę ćwiczeń... po ok 10kg waga Ci się zatrzyma... Kiedyś stosowałam podobnie.

Gość jdmtmwpjmd
Ale ja nie jestem glodna Jak bede tak jadla cały czas to bede chudla? Słyszałam też że dziewczyny pija olej przed posilkiem czy to skuteczne?

Gość jdmtmwpjmd
up

że wodę przed posiłkiem to wiem... ale olej? o.O Poza tym... gdybyś jadła takie ilości to nigdy byś gruba nie była ;P Nie oszukujmy się :) więc nie wierzę, że NAGLE ot tak Twój żołądek aż tak się zmniejszył ;P Wg mnie ta dieta nie jest dobra... ale Twój wybór. Przy takiej głodówce ćwiczenia tylko Ci zaszkodzą, a zamiast tłuszczu... cóż... zaczniesz spalać mięśnie co jest cholernie niedobre :/

Gość guiyddgjoofdwdvnip
O jestem happy ? Co suczo nik zmienilas ^^

Gość a po co jeszcze
ten senes?? O reszcie się nie wypowiem bo nie mam czasu.

Gość ankakkk
Skomentuję w 2 słowach: tragedia i masakra. I nie, nie schudniesz.

Gość jdmtmwpjmd
Senes na przeczyszczenie to podobno.pomaga w odchudzaniu

Gość jdmtmwpjmd
Dlaczego nie schudne? bo nie rozumiem

Gość jdmtmwpjmd
ankakkk No odpowiedz dlaczego nie schedę ?moze zazdroscisz mi wytrwalosci

Gość jdmtmwpjmd
up

Kochana, żeby tu o wytrwałość chodziło to połowa z nas wyglądała by jak Angelina Joli. Ja jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś na takiej diecie schudł TYLE ILE CHCIAŁ a tym bardziej, żeby po niej nie było jojo ;) Myślę, że każda z nas przerabiała już tego typu dietę. Chcesz- zesraj się a nie daj się... Twoje ciało- Twoja sprawa

Gość ankakkk
Nie schudniesz w sensie stracenia tłuszczu (bo na wadze to pewnie trochę stracisz, ale to bedzie woda i mięśnie) ponieważ jesz o wiele, wiele za mało, przez co jedynie spowalniasz metabolizm i każda nadprogramowa kaloria będzie odkładana w formie sadełka. Poczytaj tutaj: http://www.sfd.pl/temat384532 http://www.sfd.pl/temat60467/ A przeczyszczanie nie ma nic wspólnego z odchudzaniem, jak do rozwalonego metabolizmu chcesz sobie dołączyć m.in. uszkodzenia śluzówki jelit (tym się może skończyć nadużywanie środków przeczyszczających) to ja Ci bronić nie będę.

Gość ankakkk
Aha, zapomiałam o niedoborach witamin, minerałów i składników odżywczych jakie sobie fundujesz, ale to chyba już sama wiesz i świadomie działasz na szkodę zdrowia i urody?