Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majunia034

jakie sa objawy 1 okresu ?? ( tylko dla dziewczyn )

Polecane posty

Gość Majunia034

mam kilka pytan : - mam 11 lat 150cm 50kg sluz ponad 2 lata czasem boli mnie brzuch na dole i kosci miednicze mam hustawke nastrojow i caly czas jem slodycze kiedy moge dostac okres ?? -jakie sa objawy 1 okresu ? -znacie jakies blogi o tych zeczach ? -jak powiedziec o okresie mamie ? -jakie podpaski sa najlepsze ? - mam tak ze mam 2 albo 4 godziny basenu i trenerke taka ze jak nie plywam to mam 1 a tampona se nie zaloze co z tym zrobic ? -nosic tampony od razu ? -jak porozmawiac z mam o dojrzewaniu ? jak macie jeszcze jakies ogolne pytania i odpowiedzi to mail : majatrawinska@wp.pl i gg : 13299103 wiem ze to duzo ale jestem niedoinformowana

Gość Majunia034
pliss odpowiadajcie !!!

dziewczyno jak zaczniesz miesiączkować to zaczniesz miesiączkować tego sie nie da przewidzieć co do dnia i godziny. Noś ze sobą podpaski lub tampony i nie histeryzuj 🖐️

Gość Majunia034
nie histeryzuje tylko chce sie DOINFORMOWAC

to norma, że dziewczyna chce dużo wiedzieć o tym co ją czeka ;) ale nie ma czym się przejmować ;) objawy ; ból brzucha, opuchnięte piersi, zmiana nastrojów jak wspominałas. Mamie powinnas pierwszej powiedzieć i ona ci powie o tym wiecej ;) narazie okresu nie masz a jak zaczniesz miesiaczkowac to powiesz trenerce - okres to ludzka rzecz ;p a z tamponami od razu bym nie zaczynała. podpaski nie sa takie zle ;p

Gość gwadek
po pierwsze: nie podawaj swojego maila w którym jest Twoje imię i nazwisko na przypadkowych stronach - skutki mogą być jeśli nie niebezpieczne to nieprzyjemne po drugie - jak ktoś już poradził - tego nie da się dokładnie przewidzieć, ja mam okres o wielu lat a nie jestem pewna dnia i godziny - noś podpaskę w torbie po trzecie - w razie czego powiedz trenerce jaka jest sytuacja i potem na spokojnie próbujesz sobie zaaplikować tampon, ale to już później gdy się oswoisz z sytuacją