Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitusia

Przespalam sie z jego kolega...

Polecane posty

Gość nitusia

Hmmm.. Jestem ze swoim chlopakiem juz 5 lat od dwoch miesiecy jest w Holandii pojechal tam do pracy.. W sobote wybralam sie ze znajomymi na imprezę - mamy wspolnych znajomych , byly moje kolezanki jego koledzy szczegolnie najwiecej bawilam sie z jednym - jego najlepszym kolegą mozna powiedziec od piaskownicy pare drinków i stalo sie - wyladowalismy u kolegi w samochodzie.. Wiem jestem dziwką, niewierna zdzira i co tam jeszcze sobie myslicie.. Nie wiem jak to sie stalo, rozebralismy sie w doslownie sekunde i zaczelismy sie kochać i zamiast sie opamietac to poszlismy do mieszkania ktore wynajmuje i tam znowu jeden drugi raz.. Wyszedł ode mnie ok.5 rano.. Czuje sie okropnie ale nigdy nie zapomne tej nocy bylo cudownie.. Powiedzial ze zazdrosci mojemu bo z nikim nie bylo mu tak dobrze jak ze mna.. nawet z zona z ktora jest juz od 3 lat... Myslcie co chcecie ale powtorzylabym to znowu... ;(((((((((

Gość Koreajjj
Zdarza się. Nie od razu jesteś dziwką.

Zdradziłaś go i czujesz się źle - gorzej już nie będzie. Rżnij się jak deska.

Gość nitusia
Powiedziec chlopakowi? Kocham go i nie umiem go zostawić, ale wiem ze nie odmowilabym seksu tamtemu..

Gość Nowinyyy
Dlatego szmato zgnijesz niebawem a raczej będziesz męczona w tym jak to ludzie nazywają piekle :) a to istnieje chociaż nie wierzycie w to debile. Krolestwo 1000lecia nie dla szmat.

Gość nitusia
zwykle preferuję panów po 60-tce

jak sie kogos kocha totakie rzeczy sie nie zdarzaja, moj chlopak tez ma paru przystojnych kolegow, ale do lozka bym z zadnym nie poszla

Gość nitusia
Nie potrafie tak :(( Dzisiaj napisał mi smsa, ze mnie pragnie tak samo mocno jak tamtej nocy i czy sie zobaczymy kur*wa co ja zrobilam:(

Gość jołjołjoł
dlaczego teraz piszesz,że tamtego kochasz? to nie jest miłość,skoro pierwszemu lepszemu dupy dałaś i do tego żonatemu; ściera jesteś-tyle w temacie

Gość nitusia
Oni nie wiedza i chyba lepiej bedzie jak sie nie dowiedza! Jego zona jest w ciazy nie chce zeby przeze mnie stracilla dziecko z nerwów !!

Gość wychylylybymymymy
bo tak to jest jak te gnoje spierdalaja za granice do pracy . Moze nie znam Twojego chlopaka ale wierzysz w to ze on tam zyje w celibacie????bo ja nie . Wg statystyk 87% zwiazkow rozpada sie gdy druga polowka wyjedzie .Powiedz mu a na swoja obrone uzasadnij ze mogl cie nie zostawiac samej w PL . No chyba ze chcialas zostac tu sama . Ja np nie wyobrazam sobie zeby moj byl ode mnie o 1000 km .

Gość nitusia
Nie wiem jak to sie stalo nie myslalam o niczym innym rany poniosly nas emocje on tego pragnal i ja i stalo sie czasu nie cofne...

nigdzie, dla mnie faceci jako obiekt seksualny nie istnieja oprocz mojego chlopaka i Stinga

Gość jołjołjoł
skąd się biorą takie kurwiszony :O

Gość mrusrukru
Jesteś wredną szmatą, on też tam na pewno rżnie jakieś holenderki, jesteś podłą suka go to hell

Gość nitusia
Ja go nie zaciagnelam moja droga oboje tego chcielismy on nawet bardziej ja niczego nie prowokowalam!

Gość Koreajjj
Pisze się łóżka .

Gość takie rzeczy to tylko na kafe
0/10

Gość Koreajjj
Naucz się pisać a potem obrażaj. Trzymaj się ciepło założycielko tematu.

chciala bys zeby jakas glupia szamta zaciagnela twojego faceta do luzka A ja bym chciał, żeby moja zaciągnęła też moją do łóżka. Ale one się nie lubią :(