Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitusia

Przespalam sie z jego kolega...

Polecane posty

Gość nitusia
Na prawo i lewo to dajesz ty gówniaro! Czytaj co pisalam. Czy napisalam chociaz raz ze zrobilam to pare razy z 5 innymi ? Daruj sobie te tanie teksy i nie podniecaj sie tak.

no trudno zdarza się cipa swędzi i się dzieje dobrze, że jestem aseksualistą

Gość Koreajjj
Tylko klnąć potrafisz.

to wina faceta byla, o ma zone i bedzie ma dziecko a ona tez nie lepsza ale jednak, czemu Wy tylko w laskach wine widzicie, a potem stekacie ze nie ma uprawnienia, ze facet moze duzo poruchac a laska nie bo juz dziwka

Gość nitusia
No wlasnie to mnie drzaźni.. Biedny bo ma zone i dziecko a ja szmata bo go zaciagnelam do lozka.. To jest chore. Co innego jakby żałował tego seksu , ale on dalej chce! Pisze smsy ze mnie pragnie i nie zamierza przestać...

Gość alphonzo
autorko, taka opinia dobrze Ci wrozy ! nie chcesz wyjsc na ulice ? wesze kokosowy interes ! :D

Gość wychylylybymymymy
ja pierdole myslicie ze bedziecie bardziej wiarygodne jak w kazdym poscie bedziecie pisac "kurwo" "idz sie ruchac" "szmato" "jak tak mozna " "ja bym tego nie zrobila" "ja tez,niogdy bym tego nie zrobila"...bla bla...bla... dowartosciowujecie sie tym ?skonczcie pierdolic bo zachowujecie sie jak dewoty chodzace 2 razy dziennie do kosciola a popelniajace wiecej grzechow niz inni . zaloze sie ze wiekszosc z was panie porzadnisie zruchalaby sie tak samo . I nie zaprzeczajcie bo mialam znajoma ktora sie zruchala z facetem przyjaciolki i dopiero gdy to wyszlo to kazdy zdal sobie sprawe jak zawsze pierdolila"jak mozna kogos zdraDZIC " "ja bym nie umiala "itd...dokladnie tak jak wy 👋

nitusia, już masz fajne wytłumaczenie, tylko, że za Twoje czyny Ty odpowiadasz, a nie on, siłą Cię nie wziął

jakby napisala ze ja facet zgwalcil to tez by na nia naskoczyly jak pchly na grzebien

nitusia twój facet ma fajnie, jedzie do roboty. Charuje jak wół, bo pewnie w planach ma by kupić Ci pierścionek, oświadczyć się i ustatkować. A Ty dajesz dupy na boku:D

Gość nitusia
znowu napisal i powiedzial czy moze nie chce w windzie.nie wiem co robic bo moj facet chyba sie domysla.co dalej?

Gość nitusia
A skad mozesz wiedziec oc ma w planach ? Moze tez tam dupczy jakas na boku :/

Gość nitusia
po ch** sie podajesz za mnie i wypisujesz te pierdoly? idź sie leczyc kimkolwiek jesteś.

Gość nitusia
Ja tego nie pisałam!

gdyby mis ie cos takiego jak Tobie przytrafilo co jest nierealne, powiedzialabym mu o tym i odeszla

Gość wychylylybymymymy
twój facet ma fajnie, jedzie do roboty. Charuje jak wół, bo pewnie w planach ma by kupić Ci pierścionek, oświadczyć się i ustatkować. A Ty dajesz d**y na boku" ojej jaka szkoda :( biedulek ! A dlaczego nie napisales ze np jej facet pracuje bo moze ma w planach kupic sobie auto a w wolne weekendy chodzi dupczyc jakies brudne penery w burdelach ? hmm?Szowinizm???

Gość nitusia
macie racje jestem dziwka i dupodajką ide do burdelu

Gość nitusia
Skad wiedzialas? Wlasnie jechal z zamiarem zarobic na nowy samochod...

nie sluchaj kompociarza, zakoncz to bo on i tak zony nie zostawi, jego lala jest w ciazy, mu nie daje to pewnie szuka sobie jakiejs naiwnej

Gość miszekkkk
a ja cie rozumiem ponioslo cie i tyle alkohol robi swoej bedziesz kurwo jak sie z nim drugi raz spotkasz tymbardziej ze on bedzie mial dziecko zostaw ich lepiej w spokoju az tej kobiety szkoda

gdybym nie był aseksualistą to pewnie zgodziłbym się z akronimem...a tak to powiem tylko: idź do zakonu