Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitusia

Przespalam sie z jego kolega...

Polecane posty

Gość Blondie 007
wiadomo, że pociąga nas to co jest zakazane. Pragniesz go i on Ciebie, bo nie możecie siebie mieć. Pomiędzy wami jest namiętność i porządanie, może kiedyś nawet będzie Ci się wydawało, że coś do niego czujesz, ale to nie będzie prawdziwe uczucie tylko to co stworzysz sobie w głowie. Tylko z nim spałaś. Taka prawda, że on nie rzuci dla Ciebie żony i dziecka. Może się nawet wam wydawać, że to taki 'zakazany związek'. Prawda też jest taka, że facet zawsze chce kogoś przelecieć. Skąd wiesz, że on wcześniej tej żony nie zdradzał?

Gość naomkaaaa
Nie wiem czy zdradzał nie obchodzi mnie to.. Spotkalam się z nim wczoraj rzucił sie na mnie myślał że znowu to zrobimy skończyło sie tylko na pocałunku, ale nie powiem.. Chciałam tego mocno.. Dzisiaj zadzwonił mój chłopak i mówil jak strasznie mnie kocha i nie moze doczekać sie powrotu.. Mam ogromnego doła chyba to skończę, nie potrafie go okłamywać.. :(

Gość Marko Von Nogaj
zeszmaciłaś się suko hmm no cóż stało się tego co było nie cofniesz ważne jednak, co zrobisz dalej najlepiej zapomnieć o tym co było i nigdy do tego nie wracać zerwać kontakty z k.ur.wa jego mać "kolegą" wyjść z założenia, że każdy może popełnić świństwo (błąd) w innym przypadku zostaniesz prawdziwą suka niegodną jakiegokolwiek związku

Gość naomkaaaa
Podjęłam decyzję, odejdę od chłopaka, pójdę do jego kumpla i bedzie ok. Tylko tak sobie mysle, ze jak dostanęw końcu zakazany owoc to mi już niebezdie smakował i znowu się skurwię;/ doradzcie coś ??

Gość kup sobie colta
i strzel w leb. jednej szmaty mniej.

Gość desamparada
A tu tacy święci piszą od kiedy ja się pytam? Każdy może popełnić błąd i tyle. A każdy kto obraża to życzę mu aby kiedyś i jego postępowanie tak obrażono

Gość desamparada
jezdę zjebanym archeologiem 🖐️