Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Kochane pomocy!! Przepis na królika!!

Polecane posty

Nie mam pojęcia jak zrobić...mam gości w czwartek i chce zrobiś własnie królika jakkkk?? POMOCY!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nnie jadam krolikow
google_ przepis na krolika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość JAk można zjeść królika
Jak można zjeść królika? Piękne to, futrzaste takie, tylko do kochania i głaskania. Ludzie to wszystko zjedzą. Tak, jestem wegeterianką bo pewnie zaraz polecą pytania..... SMACZNEGO : http://th.interia.pl/11,g4a58ce6e3465822/i857704.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a mozna zjesc
ze smakiem oczywiscie po wypatroszeniu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
W sosie śmietanowym z koperkiem lub pieczarkami. Wpierw go trzeba trochę obsmażyć a potem sos. Pyszny wychodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość królik jest pyszny
tylko nie może być zbyt stary osobnik. Ja najbardziej lubię w wersji mojego M. - w śmietanie, winie, z majerankiem i zielonym pieprzem... Pycha, jutro chyba zakupię łopatki z królika :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość despicable you
JESTESCIE OKROPNI, jak mozna jesc takie urocze i kochane stworzonko. Ludzie jednak podli sa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
no ja też nie wiem, jak można jeść pięknego króliczka:) z resztą, nie wiem, jak można nie przymierając głodem jeść mięso...ale, co kto lubi...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość znowu jaa
Przepis na królika: złapać. Zabić. Obedrzeć ze skóry. Wypatroszyć. Upiec. Zjeść.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie trombeczko
tego typu mięso wymaga, by przed duszeniem wrzucić na chwilkę na bardzo rozgrzany tłuszcz, by złapało mięso kolorek i się "zamknęło" dopiero wtedy dajemy do duszenia, a sos - jaki kto lubi!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×