Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likuer

ból podczas seksu

Polecane posty

Gość likuer

odczuwam ból,gdy kocham się ze swoim męzczyzną. zniechęca mnie to do seksu. jak się z tym uporać ? co zrobić, by seks był przyjemnością ? dodam, ze zainwestowałam w lubrykanty. nie mniej jednak idealnie nie bylo.

a gdzie Ci wpycha, jak w oko, to musi boleć - jakie informacje, taka odpowiedź

Gość likuer
jakich informacji oczekujesz akronim? ludzie, co z wami sie na necie dzieje? więcej nie muszę pisać. a Twoja odpowiedź jest nieadekwatna i świadczy o Twoim prostactwie. polecam powrót do piaskownicy...

to posiedzimy tam razem, - boli mnie podczas posiłku, co robić? - może masz wrzody? - a może połykasz za szybko? ... - spoko, już wiem usiadłam na widelcu. Mądremu wystarczy 1 słowo, głupiemu i elaborat nie pomoże.

Gość likuer
sugerujesz, ze jestem głupia, bo zadaje tu takie, a nie inne pytanie? wybacz, ale Cię nie rozumiem. od tego jest to forum (przynajmniej w teorii) i kolejny osioł, który wstawia zdj mikro-penisów. ludzie, jak wy to robicie, ze macie czas na takie głupoty?

Gość likuer
miał ktoś z was podobne problemy? prosiłabym o jakąś radę, opinię. o ile coś wniesie. za bzdury w moim wątku dziękuję.

Akronim ma rację :) Gdzie ten ból odczuwasz? Zawsze czy tylko czasami? Od początku stosunku czy dopiero po chwili?

Mnie na wczasach nakłuło w pozycji na jeźdźca. Nie panikowałem i obróciłem materac na drugą stronę (pękła sprężyna).

Gość Słownik w torebce
Hej, wiecie, że zdanie się od dużej literki zaczyna?

Gość ollllllllllla
Jestem kobietą, a ty autorze tematu likuer jesteś pedałem i opisujesz pedalskie odczucia w dupie i to Cię boli, a nie poszywaj się pod dziewczynę, bo się gubisz w swoich opisach te micropenisy dziewczynom nie zaszkodzą, ale pedały takich nie lubią.

Hej, wiecie, że zdanie się od dużej literki zaczyna? Hej, znamy zasady netykiety.