Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcis

Znowu się odzywa ta dziewucha do mojego faceta!. ;/

Polecane posty

Gość olcis

Hej laseczki. Kurcze mam mały problem. Otóż kiedyś chłopak pisał z pewną panną, ona mu cały czas pisała, żaliła i właziła z buciorami do naszego życia mimo iż miała chłopaka(!). Gdy dowiedziałam się że chłopak za moimi plecami się z nią spotyka powiedziałam koniec. Czułam się oszukana bo okłamywał mnie wtedy gdy się ponoć po przyjacielsku spotykali. W każdym bądź razie widziałam, że laska zagraża naszemu związku i prosiłam go aby to zakończył. Zrobił tak. Napisał, jej że to koniec ich spotkań i pisania. Był spokój aż do dzisiaj. Odezwała się. Mój facet mi o tym powiedział bo obiecała, że będzie szczery. Ona oczywiście zaczęła znowu mu "płakać", żalić się i namówić na spotkanie. Stwierdziłam, że do niej napiszę. Tylko nie mam pojęcia co. Chciałabym jej to tak napisać aby wreszcie odpuściła i zajęła się swoim facetem. Poradzicie?. ;>

Gość olcis
Czemu nikt nie poradzi? ;(

moze lepiej niech nie odp , ja bym tak zrobiła , jak odpowie moze dac jej nadzieje

Gość olcis
Znaczy on już jej odpowiedziałam. Powiedział mi ze pisali ponad 3 minuty. Z grzeczności się zapytał co u niej i niby koniec. nie wiem czy wierzyć. Mam jej gadu i chciałabym jej coś napisać aby wreszcie się zajęła sobą, swoim facetem i swoim pierd.dolonym życiem.

Gość Michal Marchlewski
Napisz jej, że zagraźa "waszemu ZWIĄZKU" - a potem strzel sobie w ten durny łeb skoro nie potrafisz odmienić poprawnie tak prostego słowa ja związek pustaku :P

Gość olcis
Pustak to wiesz... Chyba Cię nie dorobił. Każdemu może się zdarzyć.

Gość noa3009
napisz jej ze masz namiary do jej chłopaka i jezeli nie da spokoju Twojemu to Ty skontaktujesz się z jej chłopakiem i naświetlisz mu sprawę jak to jego laska wypłakuje się na barkach innego... gwarantuje ze da sobie spokoj bo sie przestraszy :)

Gość olcis
Gorzej jak nie. ;] HA!. W sumie to chyba najlepszy sposób. Dziękuję!. ;*

Gość martaaaaaaa7777777777777
sluchaj ja mialam taka sama sytuacje napisalm do niej z mega pretesja i wyzwiskami nastraszylam ja a jemu kazalam wybierac albo ja albo ona! wybral mnie 2 lata nie mieli niby kontaktu a jak sie niedawno okazalo od roku sie spotykaja za moimi plecami i znaczy teraz to mam to gdzies zerwalam z nim niech sobie z nia bedzie keidys mu sie znudzi gowniara szkoda czasu na takie scierwa okresl mu konkretnie i postrasz ta pinde! PS.podzdrowienia dla P Skotnickiej z targowka jestes zwykla kurwa nic wiecej .

Gość noa3009
co Ci szkodzi spróbować, osobiście w najgorszym razie dokładnie tak bym zrobiła czyli jakby sie nie przestraszyła to nawiązałabym znajomość z jej chłopakiem :D ale ja strasznie mściwa jestem...

Napisz tak Ty mała suka jeszcze raz napiszesz do mojego faceta to tak ci wpierdolę ,że cie nawet dentysta nie zidentyfikuje :D:D:D:D:D

Gość olcis
Nie strasz mnie. Mój podobno kontaktu z nią nie miał od awantury jaką urządziłam, czyli od 1,5 roku. ;/

Gość TERMINATOR 4
laska ta pewnie kocha twojego faceta dlatego go chce ci zabrac wreszcie facet zmienknie i da sie jej złapac w sidła i beda zyli długo i szczesliwie koniec bajki.

Gość olcis
Angel from hell no właśnie coś w tym stylu chcę jej napisać. Żeby zrozumiała. Skoro on jej powiedział, że to koniec i nie ma się odzywać to po jaką cholerę dzisiaj się odezwała z zapytaniem "czy żyje". Nie na widzę takich kurew.ek

Gość [poiuj
gdyby któraś uczepiła się mojego faceta ,rozjebałabym jej łeb o ścianę.tu nie ma co tłumaczyc ,ze związek rozwala albo broń boże prosic

sluchaj mi moj byly w oczy gadal ze nie ma z nia kontaktu rozumeisz ze ona go nie interesuje !! a kiedys wchodze na fotke a ta malpa mnie podgladala ja na jej konto weszlam a ona sobie wstawila z nim fotke jak sie przytulaja! ja myslalam ze umre rozumiesz nie moglam w to uwierzyc!!!!!!! on mi wmawial ze to nie mozliwe ze to nnie on ze jakas dziwna akcja ze przerobiona fota.. ona to szybko usunela! zabraa mi chlopaka z ktorym bylam 6 lat! a on ma 23 a ona 17 glupia pizda zeby tak zdechla patrycja skotnicka z targowka zebys tak zdechla!

Gość może napisz do niej ale
z jego telefonu :D bo z twojego moze ja nie ruszyc jak jest zdesperowana a takie bezczelne suki zwykle sa desperatkami

Gość olcis
Martuś, twoja historia jest naprawdę smutna. Dziwię, się, że kobiety potrafią być do czegoś takiego zdolne. Tylko widzisz.. Ty miałaś ten plus, że wiedziałaś jak ona wygląda, jak ma na imię. A ja nie wiem nic prócz jak ma na imię. ;(

napisz do niej albo daj ja napisze mam takie uczulenie wklej jej gg tu dawaj ja zjedziemy ja ja moge zajechac nie cierpie takich dziewczyn wybila bym je wszystkie przez takie pindy musialam chodzic do psychologa bo nerwowo nie wyrobilam!

Gość znam sie wieeee
napisz jej z jego telfonu "sluchaj nie mam czasu na spotkania z toba mam swoja panne zycze ci szczescia napewno ci sie ulozy pa trzymaj sie "

Gość olcis
Ja też właśnie zapisałam się tydzień temu do psychologa. nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić a to potem odbija się na moim związku. Okej, z przyjemnością wkleję ale dopiero jak je zdobędę. ;/ ;(((

Gość TERMINATOR 4
zapewne juz ja dymał i piescił cycki :) taki jest facet w

ja mam teraz lepszego chlopaka 100 razy i jestem szczesliwa a tamta niech sie meczy z tym zaklamany szurnietym czubem! jak zdradzal mnie to i ja bedzie bo taki juz jest! napisz do niej tak ostro ze jej sie odechce! powiec mu albo ty albo ona niech sie kurde okresli nie daj sie robic w bambuko tak jak ja ze bylam posmiewiskim w miescie kazdy o tym wiedzial a ja zylam w blogiej nieswiadomosci!

Gość kolorowa teeecza
albo sie spotkajcie we trojke wszyscy i zawsze tylko we trojke sie spotyajcie. ja mam takiego przyjaciela niedawno sie ozenil i ta jego zonka zawsze jest razem z nim :D:D ja nawet nie mam zamiaru jej go odbijac to tylko moj dobry przyjaciel i zawsze z nim jest i koniec:D:D ale mi to szczerze powiedziawsze wcale nie przeszkadxa:D

ale o co Wy dziewczyny macie pretensje do tych dziewczyn? fuck, przecież je powinnyście mieć w dupie, nie ma czegoś takiego "ona zabrała mi faceta", jakby nie chciał, to by siedział z Wami na dupie a nie z tamtą się spotykał, czy pisał esy:-o

Gość olcis
Wydaję mi się, że do zdrady nie doszło. Wydymać to ja jej mogę ry.j kwasem. ;/ Ehm...

nie ona nie ma facebooka ma fotke. ja nic nie pisze w dupie ja mam mam nowego chlopaka i mam ja w dupei to bylo kiedys dawno temu zapomnialam o sprawie.

Gość Patrycja Skotnicka
Ciekawe, że traktujecie swoich facetów jak bezmózgowców :P

Gość olcis
Widzisz... Na pewno napiszę jej stanowczo, że ma się odpierdo.lić tylko muszę ułożyć sobie jakiś tekścik. Jedna z dziewczyn ma w zupełności rację!. Jakby facetowi było dobrze to by z hu,jem na miejscu siedział. ;/ Jednak na pewno nie ulega wątpliwości, to, że taki sucz.e prowokują.