Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jar6661

pomocy potrzebuje porady

Polecane posty

Kochani pomóżcie mi bo mam problem. Obecnie jestem na bezrobociu i powstal problem bo nie mam zlobka a bezrobocie chce mnie skreslic ze swojego rejestru poniewaz nie moge byc zarejestrowana skoro nie jestem gotowa do podjecia pracy. z partnerem nie jestesmy malzenstwem i jego dochod przekracza o 15zl dochod miesieczny na osobe aby otrzymac jakiekolwiek zasilki (504zl). Nie stac mnie na prywatny zlobek i czekam na panstwowy. pytanie polega na tym czy istnieje alternatywa urlopu macierzynskiego albo cos w tym stylu. Dokladnie chodzi mi o to zebym mogla spokojnie siedziec w domu i czekac za zlobkiem bez strachu przed wyrzuceniem z bezrobocia i utrata ubezpieczenia. Nie chce mi sie wierzyc ze nie ma dla takich rodzicow jak ja alternatywy, ze jest tylko bezrobocie. Dajcie znac czy macie jakies info co moge zrobic. Pozdrawiam

no raczej żłobka ci nie przyznają jak jesteś na bezrobotnym, a nie możesz jednak iść do pracy, może akurat coś dobrego znajdziesz i wtedy bedziesz miała też żłobek

Gość czas najwyzszy isc
do pracy :D

sluchajcie nie mam zlobka i dlatego siedze na bezrobociu inni normalnie siedza na wychowawczych mnie nie mial kto udzielic takiego urlopu dlatego pytam was czy nie znacie jakiejs alternatywy prywatne zlobki w poznaniu to 1200zl to cala wyplata

no ok rozumiem że sądrogie, ale czy państwowy by ci nie przyznali? nie ma taki szansy?

jestem zapisana we wszystkich panstwowych zlobkach czekamy. jakis czas temu rozmawialam z kobieta z mopr i powiedziala ze jest w poznaniu instytucja ktora daje cos jak urlop wychowawczy no ale nic nie znalazlam najgorsze jest to ze nie moge isc do pracy nie stac mnie na opiekunke i prywatny zlobek brak perspektyw