Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dublins

przedluzenie umowy w orange

Polecane posty

Gość Dublins

mam pytanie: czy mozna przedluzyc umowe w orange na 9 miesiecy przed koncem...? dodam ze moja kolezanka chciala zmienic taryfe majac 10 miesiecy do konca umowy i wlasnie zaproponowali jej po prostu przedluzenie umowy i wybor nowego telefonu... nie kryje ze glownie chodzi wlasnie o wziecie nowego telefonu gdyz moj padl i niestety nie nadaje sie juz do naprawy. tak wiec czy ktos sie orientuje czy sa takie opcje jak one wygladaja i tak dalej ? ktos jeszcze mial taki przypadek ze udalo mu sie sporo wczensiej przedluzyc umowe.? i nie piszcie mi tu o tych 3 miesiacach przed koncem bo akurat o tym wiem doskonale ze jest taka mozliwosc ale jeszcze co najmniej 3 miesiace bez telefonu to raczej kiepska alternatywa. i przypominam ze chodzi o siec ORANGE zeby nie bylo potem niedomowien bo wiadomo ze czasem nie kazdy czyta temat i potem wychodzi roznie w odpowiedziach. dzieki za odpowiedzi i przepraszam za brak polskich znakow ale sie spiesze troche piszac ten watek takze mam nadzieje ze za duzo osob sie o to nie przyczepi za literowki i bledy ort. tez sory ale wszystko w pospiechu.

Gość Dublins
tak przy okazji nie zauwazylam w jakim temacie pisze takze wiem ze nie na temat i z gory sory