Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2 dziecii

osobne pokoje dla dzieci- od kiedy?

Polecane posty

Gość mama 2 dziecii

Moje dzieci (3 i 4 lata) mają osobne pokoje i co wieczór jest ten sam problem bo oni chcą spać w naszej sypialni ewentualnie jak już nie z nami to chociaż razem w jednym pokoju. Zastanawiam się nad przeniesieniem im łóżek do większego pokoju. Od jakiego wieku wasze dzieci miały osobne pokoje?

Gość dopiero jak same chciały
zrob im wspólny pokój, moje chciały miec osobne pokoje dopiero jak córka skończyła 12 lat, a syn 11 to normalne, że maluchy chcą byc razem, dzieci nie lubią spac same

Gość mama 2 dziecii
znów śpią razem bo osobno się nie dają uśpić. Jak zasną twardo to mąż przenosi córkę do jej pokoju. Chyba się za bardzo pospieszyliśmy z tymi pokojami. Radość trwała 2 tygodnie a później minęła. Bawią się razem najczęściej w tym większym pokoju. Przenoszą zabawki z mniejszego i tam urzędują. Spać też chcą razem. Nie wiem czy czekać aż im przejdzie i tłumaczyć ze mają swoje pokoiki i mają tam spać czy zrobić wspólny. Na moje argumenty ze każdy powinien spać w swoim pokoiku w swoim łóżeczku usłyszałam od 4 latki ze ja tak mówię a śpię w pokoju z tatą więc ona mi nie wierzy. Szczerze to mnie tym zatkała.

Gość Ptak

Moi po roku zostali przeniesieni do swoich pokoi mają 2 ale śpią w jednym A w drugim się bawią.  Nigdy nie mieliśmy problemu że chcieli spać u nas .