Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobus

Sutek

Polecane posty

Gość kobus

Mam problem, od jakiegoś czasu zauważyłam, że w ogóle jakbym nie miała jednego sutka. Jeden jest normalny, a drugi nawet podczas pieszczot nie chce sterczeć. Tylko nie myślcie że to prowokacja, boję się,żeby to nie było nic poważnego:( Może ktoś spotkał się z czymś takim? HELP!

Gość jakubsonka9
ja tak mam, lewy prawie zawsze stoi a prawy rzadko. nie wiem czemu tak sie dzieje.

Gość kobus
Ja mam tak od niedawna, wcześniej było normalnie, a teraz nie wiem co się dzieję... Też lewy jest normalny, a prawy nie...

Gość inkkkkkkkkka
do poradni chorób sutka marsz!!!! natychmiast na wizytę prywatną.

Gość kobus
U mnie w mieście chyba nie ma takiej poradni. A do jakiego specjalisty mam sie wybrac???

Gość inkkkkkkkkka
w poradni chorób sutka sa lekarze głównie np chirurdzy którzy zajmują sie tylko tematem piersi.Ginekologa nawet nie warto odwiedzać.Byłam u 3 stwierdzili ze mój guzek w piersi to moje urojenie,a trafiając po wizycie u okolog do przychodni schorzeń sutka po 2 tygodniach miałam wycinany guzek,nie był złośliwy.Jak u Ciebie nie ma takiej przychodni to polecam na wyrost onkologa oni wiedza gdzie pokierować i skieruja bez kolejek,badanie cito.Gdyby onkolog mnie nie pokierowała do przychodni schorzeń sutka teź nie wiedziałabym gdzie iść.U Ciebie może onkolog zlecić badanie nawet w tej samej przychodni tego samego dnia.

Gość inkkkkkkkkka
Kazda zmiana w wyglądzie piersi musi zostac zbadana.Z sutkiem może byc wszystko generalnie,w tym wszelkie zapalenia i zatkania przewodów mlekowych,ale do lekarza MUSISZ iść.

Gość kobus
To czyli mam zgłosić się najlepiej do onkologa?

Gość inkkkkkkkkka
tak,najlepiej bo onkolodzy wiedza gdzie pokierować pacjenta,zlecają badania i nie jest to na odpierdziel.

Gość inkkkkkkkkka
naprawde ginekologów i rodzinnych lekarzy sobie daruj na wstępie.

Gość inkkkkkkkkka
możesz poszukać jeszcze czy napewno u Ciebie nia ma poradni schorzeń sutka,moze o tym nawet nie wiesz.

Gość kobus
Szczerze to o takiej nie słyszałam nawet, ale raczej nie ma....

Gość belissssimaaa
a ja mam coś w rodzaju pryszcza obok sutka, taka lekka narośl, czasem biała wydzielina stamtad, myślicie, że to zatkany gruczoł mlekowy czy coś innego ? strasznie to nieatrakcyjnie wyglada, kiedys bylo male ale uroslo ;/

Gość belissssimaaa
chcialabym to jakoś zlikwidować ale nie wiem jak.

Gość kobus
A ja mam zanik sutka...