Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaro84

Wpadłem po uszy kolejny raz...

Polecane posty

Gość Jaro84

hej, mam problem. zzadurzylem sie w kolezance z pracy i ine moge przestac o niej myslec. Musze sie powstrzymywac zeby nie pisac do niej ciagle smsow, zeby nie pomyslala ze mi totalnie odbilo... znamy sie juz jakis czas i zawsze byl miedzy nami ten potencjal... kiedys ona chciala a ja nie teraz po jakims roku odwrotnie...flirtowalismy ostatnio i zaczalem czuc cos wiecej a dla niej to zabawa, umilenie czasu..i chce zebysmy zostali przyjaciolmi, a ja dostaje fiola... pomozcie bo to mi zatruje zycie... pisze do niej smsy i na gg,obawiam sie, ze zaczynam przesadzac, ale nie moge jej sobie wybic z glowy. zawsze jak zaczynam cos do kogos czuc zaczyna sie ten szal. proby kontaktu,rozmow. mysle, analizuje...i tylko pogarszam sprawe...nie potrafie odpuscic.co teraz?

Gość zawsze jest taka szansa
młody jeszcze jestes i jeszcze duuuzo takich miłostek przed toba;)

Gość sex najlepszy na rozgrzewke
a pisz sobie te sms do niej, jesli ci odpisuje :) tylko w którymś w końcu gdzieś ją zaproś, bo sie na smierć zapiszecie i nic z tego nie wyjdzie:D

Gość kamecha TO TY???
:D

Gość Malina27i
jakiej rady oczekujesz, jak nie pisać czy co pisać, czy co?

Gość Jaro84
Kamecha, to ja ale chyba nie o mnie Ci chodzi:) sex najlepszy na rozgrzewke - masz absolutna racje, wlasnie to tutaj zaszlo...zapisalismy sie na smierc i chyba przegapilem ten moment kiedy cos bylo mozna zdzialac. juz pare razy tego doswiadczylem... dziewczyna byla moze i zainteresowana ale za duzo zwlekalem marudzilem i tracilem moment a potem juz chyba za pozno... Moje pytanie, czy jesli dziewczyna traci zainteresowanie to czy da sie je odzyskac? czy raz zrażona, odrzucona stawia na Tobie krzyżyk?

Gość Jaro84
w sumie to nie wiem co dalej, pisac nie pisac.. jak bede pisac to i tak nie zmienie tego co mysli, a naraze sie na to ze moze miec mnie za depserata... z drugiej strony jak przetrwac ten glod kontaktu?? nie wytrzymam bez jakiejs formy kontaktu z nia...a ona ma tydzien wolnego!

jeśli zwlekałaś a ona się tym znudziła (nie dziwię się),to może już ma kogoś innego? Co do tego czy znów może się zainteresować to owszem, jeśli mocno na nia działałeś. jednak tym razem strategia musiałaby być inna, bo etap pisarski macie już przerobiony :)

hm.. to może właśnie do niej nie pisz przez kilka dni i niech ona sobie potęskni za tobą?

Gość Jaro84
chyba taka wlasnie musze zrobic... ale bedzie ciezko. no, dzieki za rady i pomoc... dluga noc przed mna:)

Gość Jaro84
a raczej dlugi tydzien:\ pozdro

Nie przerywaj, nie poddawaj sie, moze wkoncu sie z toba umowi, moze tak naprawde jej nie minelo, tylko wtedy ja uraziles, wiesz, ze ty nie chciales...bla,bla,bla masz kare :D tylko smsow to sobie daruj

Gość Jaro84
"moze tak naprawde jej nie minelo, tylko wtedy ja uraziles, wiesz, ze ty nie chciales..." wtedy to było rok temu, od tej pory jesteśmy dobrymi kumplami i było dobrze, dogadywalismy sie czasem nawet flirtowalismy, ale ostatnio flirt poszedl dosc daleko i rozmowa zeszla na to ze moze by zaczac cos kombinowac razem... ja sie nastawilem a ona sie potem wycofala, bo kogos ma... ja juz caly ogotowany a ona ze to byly zarty... no i skonczylo sie na tym ze mamy zostac przyjaciolmi, ze jestem dla niej wazny ale nie chce ryzykowac naszej przyjazni... wszystko fajnie, doceniam to ale ja juz przeszedlem na druga strone teczy i nie ma dla mnie powrotu...sni mi sie, mysle o niej caly czas i generalnie jestem na siebie wkurzony ze tak wpadlem... a taki mialem spokoj!

Gość Jaro84
W ogole jak sobie czytam te posty na forum jak Ci faceci sie zakochuja, w mlodszych kolezankach, jak zony sie skarza ze maz je zdradza, jak chlopaki/dziewczyny sie zakochuja po uszy i potem maja przesrane... to sobie mysle ze te same scenariusze powtarzaja sie codziennie w roznych czesciach swiata...codziennie, nic nowego, stara historia jak katarynka gra ta sama melodie... a ludzie sie niczego nie ucza, robia caly czas tak samo, powtarzaja te same bledy, pakuja sie w te same klopoty, takie zakrecone nieswiadome istoty rzucone w ten wielki kocioł pragnien, uczuc, nadziei...bladzace po omacku.. przynajmniej ja sie tak czuje i mnie to wkurza nie pierwsza to ( i pewnie nie ostatnia) dziewczyna ktora wstrzasa moim swiatem... a mi sie wydaje ze sie niczego nie nauczylem na swoich starych bledach

Gość Jaro84
"zagadałem" swoj watek na smierc:) (macie probke tego co zrobilem z pisaniem do tej dziewczyny) no coz, o to mi chodzilo zeby sie wygadac i to troche poskutkowalo dzieki wszystkim za odpowiedzi i dobrej nocy!

Gość tak se czytam
i wyciągam wnioski, że trzeba brać szczęście za rogi. Trzeba korzystać z każdej nadarzającej się okazji, bo nic nie zdarza się dwa razy. Szkoda, ze nie wykorzystałeś szansy, gdy ona chciała🖐️ ciekawe czy teraz chciałbyś cofnąć czas??

Gość Jaro84
Wiesz nie zadaje sobie takich pytań; co by było gdyby. Można by zwariować... Poza tym pojawiły się nowe fakty: 1. Ona pisze, że to nie było na poważnie, że to tylko żarty... 2. Twierdzi że jej chłopak jest najważniejszy i że nie zdradziłaby go, to między nami było tylko tak dla zabicia nudy 3. Jest wielce zaskoczona że ja zacząłem traktować to na poważnie Żeby nie było gołosłownie podaję parę przykładów tekstów jakimi mnie raczyła przez ostatnie tygodnie: "może zabłądzimy gdzieś razem w ciemnej uliczce" "dzisiaj wieczorem, możesz robić ze mną wszystko" "chciałabym być Twoją uczennicą a Ty byłbyś moim nauczycielem...co mi zrobisz jak będę niegrzeczna?" I takie balansowanie na granicy ciągle... No i jak tu facet ma nie zwariować?

Gość ewidentnie erotyczne propozcje
:classic_cool:

Gość Jaro84
Oj erotyczne i to jak... A teraz... zrobilo sie dziwnie. Po mojej propozycji (skad inad powaznej), zeby te fantazje przekuc w czyn, i po jej wycofaniu się z całej zabawy, sytuacja jest niezręczna. Dla mnie, bo się odsłoniłem, dla niej, bo sama mnie do tego sprowokowała. Na razie ciężko wrócić do swobodnych rozmów, coś jest na rzeczy. Miał ktoś kiedyś takie sytuacje? Dwie osoby, ktore, gdzies pomiędzy wierszami, smalą do siebie cholewki, flirtują, a potem nagle jedna wyskakuje przed szereg, wali prosto z mostu, odsłania się i mowi "Chcę!". Za to druga strona się chowa, speszona, "bo to nie miało się aż tak rozwinąć", "bo to nie było na poważnie". Jak pokonac teraz tą niezręczność? Czy możliwe jest, że jeszcze kiedyś będzie między nami normalnie? Czy zawsze będzie ten niesmak?

Gość Normalne, ale za to ma ich
Zawsze sie zastanawiam dlaczego facet majac do wyboru dobra wartosciowa babke a mentalna kurvve zawsze wybierze te druga. Na pewno chcialbys zeby Twoja laska "zartowala sobie dwuznacznie" z innymi facetami? Ona bawi sie Toba i facetem zapewne tez. A Ty zamiast odpuscic podpuszczalaska dziunie, brniesz w to dalej. Tylko sie potem nie zal ze baby sa zle...

Gość Zerznij ja chłopie
az sie o to laska prosi. Pewnie jej NIE to tylko resztki sumienia, ktore nie pozwalaja na cos wiecej. Jednak jest miedzy wami chemia i trzeba cos z tym zrobic, albo zniknac na zawsze ze swych oczu. Inaczej zawsze cos bedzie miedzy wami iskrzyc na najwyzszym poziomie. Tak to juz jest jak sie trafi na DNA pasujace do siebie-biologia:classic_cool:

Gość dillema morales
sexem wszystkiego nie da się załatwić, szczególnie jeśli dziewczyna sie szanuje. Co nie znaczy, że nie ma na autora ochoty :classic_cool:. Hm..szkoda, że niektórzy mężczyźni są tacy niezdecydowani...

Gość hej tam
no bo caly w tym ambaras zeby dwoje chcialo na raz;)