Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatoki czy coczyco

co mi sie stalo????

Polecane posty

Gość zatoki czy coczyco

zaczely mnie dzis bolec zatoki mam tak czasami, ze mnie pobolewają... w pewnym momencie poczulam takie mocne uklocie u gory nosa i zaczal mi leciec taki bardzo rzadki katar.. wlasciwie jak woda.. przestraszylam sie troche co to moglo byc?

Gość zatoki czy coczyco
??

Gość to zatoki wiec idź do
lekarza,zapalenia zatok nie można bagatelizować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A na razie nie wychodź z domu bez czapki,żeby Ci jeszcze bardziej nie przewiało i wychłodziło zatok.Pare lat temu latałm zimą z gołą głową i skonczyło się ostrym zapaleniem zatok,długą kuracją antybiotykami,ostrym bólem itp.:oNic miłego:(

Gość zatoki czy coczyco
JEJKU AZ sie przestraszylam.. :O :( ale po tym 'wycieku' z nosa jakos przestalo mnie bolec, moze to bylo dobre?

Gość no to masz przerąbane
nie chcę Cię przerażać- ja miałam to samo. To przewlekła choroba zatok. Ja leczę się rok u laryngologa i wciąż mówię "nosowo". Od lat walczę z zatokami - piję zioła, leczyłam się homeopatycznie itp itd. Takie wycieki wody z nosa nie są niebezpieczne, oczyściły Ci się zatoki ale to wstęp do przewlekłości. Nie lekceważ tego i idź do lekarza.

Gość zatoki czy coczyco
na czym polega ta choroba ?? ;/

Gość zatkane przewody
prowadzące do zapalenia zatok - zbiera się ropa, potworny ból głowy, leczenie na początku skuteczne, później coraz mniej. Chociaż w Twoim przypadku mogło dojść tylko do różnicy ciśnień. Idź do lekarza, niech sprawdzi wszystko. Zrób RTG zatok. Być może jest i będzie wszystko ok.

Gość zatoki czy coczyco
dzieki! pojde dzis albo jutro...

w aptece też mogą Ci polecić jakiś środek, który pomoże w tych sprawach, ale jeśli masz czas to oczywiście lepiej iść do lekarza... tylko weź sobie jakąś gazetę żeby się w poczekalni nie nudzić ;p

Gość zatoki czy coczyco
DZIEKI ale nawet nie mam kiedy wybrac sie do tego lekarza :O

możesz wziąć w pracy urlop dla poratowania zdrowia - każdemu przysługują 4 takie dni w roku, możesz go wziąć informując pracodawcę dzień przed lub nawet w ten sam dzień...