Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22Beata22

Seksowne ciuszki i ich zadanie

Polecane posty

Gość 22Beata22

Chcialam tylko napisac o tym jak sie przekonalam do bnardziej seksownych ciuszkow a raczej o tym jak moj juz byly facet do tego przekonal. Nieskromnie mowiac zaliczam sie do atrakcyjnych kobiet :P ale nigdy tego nie uwidacznialam zbytnio. Dopiero jak poznalam mojego juz bylego faceta wszystko sie zaczelo. Zaczal mi kupowac buty na obcasie i to bardzo wysokim, ladna bielizne, seksowne ciuszki ukazujace moje ksztalty. Na poczatku nie bylam do tego zbytnio przekonana ale potem rozpoczela sie fascynacja, moja wlasna. O tym jak ladnie moge wygladac i w jak wielu sytuacjach to pomaga ;) oj tak tak. Drogie kolezanki nie bojcie sie pokazywac swojego piekna i nie chowajcie sie pod dlugimi swetrami, nie ma sensu. Teraz ja sobie nie wyobrazam dnia bez obcasow, ladnej kiecki lub tez czarnych leginsow i cos na gore z dekoldem :) Ile to razy dzieki temu ze bylam tak ladnie ubrana i kokietowalam facetow udalo sie osiagnac to co chcialam. Tak tylko chcialam sie wygadac :):):) o tym ze mi fajnie i czuje sie seksowna :P

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
Jestem facetem. Mam do Ciebie pytanie. Czy stopy masz ładne ?

Gość 22Beata22
Mysle ze nawet bardzo ladne.

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
Czy Ty masz teraz faceta ?

Gość ssjdelll9999999
ILE MASZ WZROSTU ?

Gość facet z ...............
Przesyłam całusy dla Twojej piczki.

Gość 22Beata22
Tak jak napisalam nie mam faceta teraz. Wolna calkowicie ;) A wzrost moj to 173cm

Skąd jesteś kotku ?

Gość 22Beata22
verita, moj byl wyzszy i to calkiem sporo ;) Jestem z polocny kraju. i dziekuje za calusy :P

Beata, jak miałaś faceta, to już pewnie nie jesteś dziewicą ?

Gość 22Beata22
Ano nie jestem ;)

Gość najamka1
A ja nie lubię czuć się seksowna za to lubię czuć się swobodnie. Obcas zawsze noszę taki by był wygodny-jeśli 10 cm to koturn. Kolory noszę raczej szare,oliwkowe, beżowe,zero biżuterii(poza obrączką i pierścionkiem który noszę od lat) i tak czuję się najlepiej. Dżinsy,jakaś bluzeczka bawełniana a zimą sweter taki do połowy ud najlepiej -tak się czuję najlepiej. :)

Gość najamka1
Za to zawsze ale to zawsze mam staranny makijaż tak więc nie jest ze mną tak źle ;)

Gość 22Beata22
Oczywiscie ze ma byc wygodnie to takze podstawa :) w moim przypadku jest tak ze potrafie polaczyc wygode z atrakcyjnym ubiorem - tak jakos wyszlo i nie narzekam;) A makijaz tez zawsze mam, ladny i ciemny - taki najbardziej mi pasuje.

Oj zgadzam się z Wami w 100%. Trzeba pokazywać swoje walory, a tuszować niedoskonałości. Ja mimo tego, że nie jestem bardzo szczupła, ale gruba też już nie jestem ;) uwielbiam dopasowane ubrania, bluzeczki z dekoldami, sukienki, czy właśnie oststanio modne legginsy. Człowiek od razu lepiej sie czuje, jak widzi obracających i uśmiechających się Panów.

Gość 22Beata22
Zgadzam sie :) mile uczucie wiedziec ze jest sie atrakcyjna i jak faceci sie ogladaja, mysla ze my nie widzimy oj widzimy widzimy i mile to jest;) Bylam ostatnia z kolezanka w kinie i pan byl tak zauroczony ze dal nam spooory rabat na bilety, ot tak :D chyba na niego zadzialal moj usmiech :P

Gość kurcze dziwczyny ja się
jakoś nie mogę przełamać do legginsow, boje się że wygladam jak w rajstopach i ze odznacza się bielizna, oczywiście noszę je do tunik, ale tak mi jakoś niezręcznie, a jakie legginsy wy nosicie, grube takie typowo rajstopowe czy może z jakiś innych materiałów?

Gość ruda_agniecha
mam podobnie, lubie wygladac pociagajaaaaco! tylko trzeba uwazac bo czasem przesadze i mowia ze wygladam jak zdzira :D

Gość 22Beata22
Ale za ten rabat musiałam zrobić loda.

Gość 22Beata22
Juz sie nie podszywaj miernoto bo ci nie wychodzi ;) Co do leginsow to ja nosze te grubsze. Inne jakos mi nie pasuja no i teraz za zimno jest.

Gość to ty wcześniej byłaś
Ja nie znoszę przyciągać uwagi więc ubieram się baaardzo skromnie i raczej maskuję figurę. Za to uwielbiam bieliznę erotyczną, z czego korzystam aż w nadmiarze ;)

Gość ja lubie jak przyciagam
wzrok nie tylko mezczyzn, ale takze kobiet (jestem hetero) ale wzrok kobiety patrzacej z zainteresowaniem tez dowartosciowuje :)

Gość zima zakładacie cos pod te
legginsy? ma sie rozumiec chodzi mi o to, ze jak nie zaloze to sa gole stopy :P

Gość 22Beata22
Przyznaje, tez lubie jak kobieta popatrzy na mnie takim przenikliwym wzrokiem porządania ;) zdarzylo sie pare razy a takze jestem hetero :P Ladna bielizna to wiadomo ale to raczej juz norma. Mi tu bardziej chodzilo o odziez wierzchnią aby kazdy mogl zobaczyc :)

Gość cos w tym jest......
co piszecie. Ja latem uwielbiam zakladac krotka mini i ponczochy tak aby lekko koronki bylo widac. Faceci szaleja na takie widoki.

Nie "coś" w tym jest, ale SEX w tym jest. Szpilki, spódniczka, niekoniecznie mini, czasem taka ładnie opinająca pupę i uda, jest jeszcze smakowitszym opakowaniem, ewentualnie błyszczące legginsy, które na ładnych nogach i koniecznie ze szpilkami, robią oszałamiające wrażenie. Długo by wymieniać. A nieco wystającym koronkom pończoch, zdecydowanie mówię TAK ;) Ty bestio :D

Gość ruda_agniecha
hhahahaha uwielbiam ponczochy i kiecki do tego, nie dosc ze super sie nosza to jeszcze ladnie wyglada :D obcasik wysoki oczywiscie do tego i chyba nie ma faceta ktory by sie nie obejrzal.

"Ile to razy dzieki temu ze bylam tak ladnie ubrana i kokietowalam facetow udalo sie osiagnac to co chcialam. " ty qrva tępa pizdo, ociekasz jebaną głupotą :O