Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deereref

najgorsze uczucie swiata..Jak brzydki chłopak po randce

Polecane posty

Gość deereref

z netu sie nie odzywa..jak wiem ze jest brzydki i na niego bym nie poleciała..bo wygladal 100%gorzej niz na zdjeciu i z osobowosci tez byl denny..A jednak sie nie odezwal(i tak byl dala mu kosza)ale ta swiadomosc ze brzydki a jednak mu sie nie spodobalam.Wtedy sie czuje najmniej atrakcyjna ze brzydal mnie nie chcial

wyslij zdjecie z zaproszeniem na randke do Brada Pitta, jest szansa ze sie nie zgodzi, a Ty poczujesz sie lepiej

Gość deereref
nie rzucil mnie zaden z brzydkich tylko dwa razy zdrzylo sie tak ze brzydal sie nie odezwal po pierwszym spotkaniu

i z osobowosci tez byl denny" na bank myślał to samo o tobie czego efekty widzimy :D

Gość deereref
rany ludzie ja tu sie uzewnętrzniam wam pisze szczerze a wy z agresją od razu. Po prostu pierwszy raz taka sytuacja mi sie zdarzyla i jestem w szoku.Zawsze to ja wybieram,mam potem problem bo dzwonia proponuja kolejne spotkania a tu taki brzydal i zamilkł...

Gość asd2ff
pewnie tez jestes ohydna skoro nawet brzydal cie nie chce :)

Gość deereref
gdyby tak bylo to bym sie nie dziwila przeciez:):)ALe przystojni faceci zabiegali a tu taki brzydki i mu sie nie spodobal stad moje zdiziwenie

Gość 44444433
Miałam tak kilka razy :D Ale bywało, że przystojniacy się odzywali po randce... z tym naprawdę jest różnie. Ale faktycznie - "kosz" od brzydala jest straszny

Gość 44444433
hahaha, ma zadzwonić do potwora i pytać dlaczego ją olał? :D: Błagam Was.... Nie dzwoń autorko przypadkiem

A to czemu ma nie dzwonić? Będzie się domyślała i jakieś dziwne myślenie miała. A tak - dowie się u źródła.

Gość 5y5yhy65u
JAK CZYTAM COŚ TAKIEGO, TO WCALE SIE NIE DZIWIE NIEKTÓRYM FACETOM, CO ROZKOCHUJĄ I OLEWAJĄ PANIENKI HAHAHAH JESTEŚ PUSTA JAK MURZYŃSKI BĘBEN I W DODATKU BEZNADZIEJNA

Gość 5y5yhy65u
TAK ZADZWOŃ DO NIEGO, ZAPROŚ NA 2 RANDKE I POWIEDZ ŻE TERAZ TY CHCESZ GO OLAĆ, ŻEBY PODBUDOWAĆ SWOJE EGO, BO SIE ŹLE CZUJESZ Z TYM CO ZROBIŁ

Gość Pomarańczowy gołębnik
Może się zorientował, że nie przypadł ci do gustu :) Ja zawsze dosyć dobitnie daję amantowi do zrozumienia, jeśli mi się nie spodoba i mam spokój ;) Pamiętam, jak kiedyś umówiłam się z kolesiem, który miał się za przystojniaka. Na spotkaniu okazał się obleśnym grubasem z wypryszczonym pyskiem wokół ust. Bardzo szybko sprowadziłam rozmowę na temat otyłości i tego, jak nienawidzę grubasów. Koleś napisał mi po spotkaniu, że nie jestem w jego typie :D Ubaw po pachy :D

Gość 44444433
Bo jak zadzwoni to będzie jasne, że ona chce kontynuować znajomość, a to on nie chce. Jak nie zadzwoni - on zawsze będzie myślał, że ona też go olała. Pomijając już brzydoty faceta - po co wydzwaniać do KOGOKOLWIEK kto po randce nie wykazuje chęci żeby kontynuować znajomość?

Gość deereref
heh nie przezlo mi nawet przez mysl zeby do nieo dzwonic on by pomyslal ze wpadl mi w oko ptzeciez a tak nie jest

dobrze zrobił po co miał czekać na twoje odrzucenie

No facet też ma prawo wyboru. Nie spodobałaś mu się i tyle. Osobowość pewnie też. Bo te teksty w stylu jak on śmiał mi dać kosza są tak puste i prostackie, że każdy inteligentny koleś od razu wyczuje z kim ma do czynienia zanim je usłyszy

ale dlaczego chciałabyś żeby się do Ciebie odezwał? żeby mu powiedzieć że nic z tego i niech spada oraz poniżyć go trochę?:O bo nie rozumiem, jak brzydki i nie podoba Ci sie to powinnaś się cieszyć że nie wydzwania co pięć minut...

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Autorko, narzekasz i jesteś "w szoku" gdyż facet dał Ci kosz. Najwidoczniej osobowość masz nie lepszą niż on i to zauważył. Stwierdził poprostu, że kimś takim być nie chce bo nie masz mu nic do zaoferowania i tyle. To, że jest brzydki ma mu odebrać godność? Twoim zdaniem miałby się płaszczyć przed Tobą prosząc o kolejne spotkanie? Prawda jest taka, że poprostu coś się nie potoczyło po Twojej myśli w Twoim idealnym, małym świecie i masz teraz pretensję. Pozdrawiam i życzę zmiany podejścia na zdrowe.

Pustostany lubią jak się wokół nich skacze. Inteligentni ludzie szybko rozpoznają pustostan i odchodzą w nieznane:)

Gość aaaaaaaaaaaaa.......
" i z osobowosci tez byl denny" na bank myślał to samo o tobie czego efekty widzimy " a po temacie widac, ze nie bez podstaw :D

Gość gość
Mam tak samo wiec znam ten ból... Pasztet jakich malo a sie nie odezwał... nic tak nie potrafi zepsuc samooceny.