Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1plus8

Co sie stalo z rodzina 1 plus 8 na TLC

Polecane posty

Gość 1plus8

Ogladala ktoras z was? Puscili pare nowych odcinkow "Kate plus 8" i cisza... Gdzie sa dalsze odcinki, o ktorej godzinie?:)

Gość haibane renmei
kate nie nagrywa odcinków systematycznie, po rozwodzie napisala ksiazke, odcinki i wywiady są okazjonalnie

Gość ****o*****
a pokazywali odcinki jej samej z dziećmi bez męża?? kurde jak ona sobie radzi z tymi dzieciakami?? przecież to jakiś sajgon musi być!

Ta sajgon a co Wy myslicie,że ona sama się zajmuje dziecmi?/Dziewczyny tam jest masa ludzi do pomocy przeciez ona sama by nie dała sobie rady 8 dzieci nagrania itp! No wąłsnie puscili kilka nowych a teraz lecą stare odcinki!

przed chwilą na tlc sie skonczyl odcinek... nie wiem czy stary czy nowy... jakies wspomnienia byly i zwiedzializ zdiecmi miejsca, w ktorych meiszkali...

Gość wefrwerfewr
mam nadzieje ze juz nie beda tego puszczac bo sie tego badziewa oglądac nie daalo

wefrwerfewr , masz racje. a poza tym widac ze to wszystko krecone jest tak na sile dla kasy.

Gość 1plus8
To stare odcinki teraz leca, obecnie szescioraczki maja po 6 lat. Po swietach zaraz puscili premierowy odcinek nowej serii Kate plus 8, ale bylo tych odcinkow moze 4 i teraz znowu powtarzaja starocie. Ale tez mozna sobie popatrzec na te stare jak sie Kate zmienila i wylaszczyla od tego czasu, a i poobserwowac jej stosunek do Jona, teraz sie nie dziwie, ze ja zostawil jak prawie w kazdym odcinku sie z niego napierdzielala publicznie albo go strofowala jak malego chlopczyka:O Szkoda, ze nie daja juz tej nowej serii, watpie, aby nakrecila tylko 4 odcinki czy 5, skoro podpisala nowa umowe z TLC, zawsze zalezalo jej na tym programie. Nie wiem o co chodzi:(