Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ericzka

Brzydale i przeciętni mają największe wymagania (prawiczki tez)

Polecane posty

Gość ericzka

widze to po swoich znajomych na uczelni , brzydkie dziewczyny jak i faceci chcieli by za partnerów niewiadomo kogo , najlepiej modelka albo cycata blondyna , i to ciągle krytykowanie i ocenianie innych :O

Gość nie rozumiem oburzenia
a ty, kogo byś chciała ? niezależnie od chciejstwa - każda potwora, znajdzie swojego amatora, rzecz jednak jest daremna jeśli amatorszczyzna jest też w potworze. :D

Gość rtrtrtr
masz racje!!ja Ci powiem ze mam profil na portalu randkowym i moje kolezanki tez.I nie chce byc nieskropna ale ejstesmy ladne...Naprawde piszą do nas takie paskudy ze glowa mała i odrazu bez chcwili rozmowy zainteresowania sobą.(skorow wygladu nie mają to chociaz by probowali czyms innym urzec)ale oni odrazu proponuja spotkania.Zolte zęby chudy niski wielki nos ii on pisze do naturalnej szczuplej blondynki..z ladna buzią,do brudetki-modelki czy rudej pracującej od lat jako hostesa i tez modelka!To my trzy...Psial do kazdej i smutno mu bylo gdyz "nikt mu nie odpisuje" a zja zalozylam celowo profil dziewczyny fikcyjnej wklejlam jej zdjecia byla gruba i napisalam do niego a on ze "woli szczuple"!!:O ta dziewczyna miala ladna buzie i nawte gdybym byla taka gruba to nie chcialabym takiego faceta

Jak dla mnie to wszyscy jesteśmy przeciętni. Po prostu niektóre osoby wydają nam się bardziej interesujące od innych. Najczęściej zależy to od panującej obecnie mody czyli podobieństwa do kogoś znanego.

Gość rtrtrtr
kiedys to jeszcze wspolczulam brzydalom ale teraz juz nie.Wystarczy popatrzec na sympatii jacy mezczyzni zadaja pytania do zdjec bardzo ladnych kobiet...To smao kobiety w przypadku przystojnych mezczyzn.. niektorzy w ogole samokrytyki nie maja

Gość nie rozumiem oburzenia
co do portali randkowych, mam zdanie, że mądra kobieta nigdy nie umieści tam swojego anonsu. robią to najczęściej pozbawiione własnej wartości kobiety, chętne na szybkie numerki :D

A towar z najwyższej półki to ma dobrze w głowie poukładane a nie tylko twarz i ciało za całe bogactwo.

Gość specjalistka od internetu
dla mnie facet z najwyższej półki to ktos kto wygladem przystojengo modela ,ma jeszcze inne cechy , jest kulturalny , ma tzw. stare zasady wychowania , ma wartości , pasje którym się poświeca ,prawie ideał - ale jeśli kogos takiego widzę na portalu to a) nie napiszę do niego ,bo wiem jak wyglądam i nie będę się pchała tam gdzie mnie nie potrzebują b ) jesli ktos taki ma tam konto to prawdopodobnie jest z nim cos nie tak

Gość a mi tez nie zal
mi też nie żal brzydali :D to wlasnie oni sa najbardziej zboczeni , wysylaja setki wiadomosci , natręctwo w ich przypadku to norma , oszukiwanie tez 😭

A czy naprawdę fajne osoby muszą szukać sobie partnerów przez takie portale. Chyba raczej nie. W przypadku obu płci są to raczej osoby szukające szybkiej i łatwej znajomości najczęściej w wiadomym celu. Czasami zdarzy się ktoś wartościowy, kto uważa, że tylko tak ma szansę. Ale i tak ginie w tłumie sexi gwiazdeczek

Gość sosek
przeciętni i brzydcy faceci chca piękne kobiety bo sa zaradni : D nie skupiają sie na wyglądzie tylko zarabiają pieniądze i chca sobie to wynagrodzić piękna druga połówka : )

Gość brzyddallllll
Ale pi**dolicie jak potłuczone. Wielkie kur*a znawczynie i piękności z was ale jak koleś jest mało ciekawy i do was zagada to jebie to was i nawet nie odezwiecie się bo wam nie wypada do brzydala ze względu na wasze mniemanie o sobie. Z resztą jak takie z was ślicznoty to co wy robicie na portalach randkowych??? Nie ma brania w realu czy możliwość pośmiania się z tych którym w rzeczywistości się nie układa? Jesteście po*ebane. Z wyrazami szacunku dla normalnych dziewczyn nie wywyższających się.

Gość Dokladnie!!!!
Sama prawda!. Trzeba kobiety adorować zdobywać i nie wiadomo co jeszcze uganiać się za wami jak za jakimiś świętymi krowami. Wali mnie to że facet brzydki do was zagaduje. A myślałyście że do kogo??. Wy nie przykładacie ani grama wysiłku do rozpoczęcia miłości "księżniczki". Tylko czekacie na gotowe. Na gotowy rytuał uwodzenia. A jak wam się coś nie podoba TO SAME ZAGADAJCIE DO PIĘKNYCH FACETÓW! Czemu tak nie zrobicie?

Gość Wiedziałem że tak bedzie
Hehe wiedziałem że tak będzie. Kolega wyżej ma racje. Ale już zagadać wam do tych pięknych facetów porządnych itd to już nie łaska?? I tu pewno się wam skończyły argumenty co tak temat nagle ucichł?

Gość taki jeden 123
Eh przeczytajcie dokładnie co ta "ślicznota" napisała tu nie chodzi o sam fakt ,że brzydal się chce umówić tylko o nachalny sposób w jaki to robi oraz jego tupet i że włazi z butami jak po towar.

Gość myślę że problem tkwi
gdzie indziej Dziewczynom od małego wmawia się, że mają być miłe dla słabszych, brzydszych, gorszych. Dlatego są dla brzydkich miłe a nawet umawiają się z nimi z litości, ale chcą za tę litość mieć satysfakcję, chcą żeby brzydki facet docenił okazaną łaskę, a nie myślał że jest jej wart, bo tak naprawdę nim gardzą i jego poczucie wartości godzi w ich poczucie wartości.

ufff.. dobrze, że nie mam dużych wymagań .. Tzn. Że jestem ładny i nieprzeciętny ;]

Gość taki jeden 123
trzeba tez znać swoją wartość i nie pchać się tam gdzie się nie pasuje. Jak ktoś jest średni to niech bierze się za średnie. Ja sam nie wyobrażam sobie uderzać do dziewczyny super ładnej z bogatego domu ..bo to puki co nie mój świat. Każdy osobnik prezentuje jakąś tam wartość atrakcyjności i powinien szukać 2giej osoby o zbliżonej wartości faceci najczęściej ciot mniejszą ,a kobiety ciut większą.