Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prinzesska28

Chce byc piekna-nasze pomysly na modna fryzure,suknie...

Polecane posty

Zakladam ten watek z czystej ciekawosci,nie wiem czy po paru dniach nie padnie haha. Moze chcecie podzielic sie swymi pomyslami odnosnie sukni czy makijarzu lub zapytac inne przyszle panny mlode o rade? Zapraszam...

Gość najpierw opanuj ortografię
a potem zaczynaj watek... makijaŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! radĘ !!!!!!!!!!!!!! niezłe muszą być rady od takich nieuków ;)

Gość przyszłażonaaa
ona mieszka w niemczech odczep sie od niej

Ja jeszcze nie nie wiem jaką będę mieć fryzurę... :) Na razie zapuszczam włosy ( z krótkich) i zobaczymy do czego będą się nadawać ;-) A makijaż będę mieć delikatny...

ooops...blad...sorry.. Ja chce sukienke extrawagancka, z przodu krotka, z tylu dluga. Burze lokow upietych z tylu glowy z diademem.

Gość oj, princesska
przeciez taka sukienka to synonim kiczu i obciachu!!! żadna ekstrawagancja, tylko "styl" preferowany przez laseczki dresiarzy :( a jak jeszcze dodasz do tego loczki lakierowane i diademik ze szkiełek, to będziesz wygladała jak lokalna królowa solarium & dyskoteki w stodole... brakuje tylko albo farbowanej platyny, albo sztucznej czerni na włosach... tu masz kilka przykładów, może trochę zmienisz zdanie, bo na razie zapowiada się tragicznie... http://www.naobcasach.pl/a.2582.Rubik_moze_uczyc_sie_od_Ploszajskiego__.html tutaj sporo przykładów na raz, jeden "sliczniejszy" od drugiego: http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=13415.60 albo długa, albo krótka sukienka, won z diademem, zamiast loczków - fale, i będziesz wyglądała pięknie dla przykładu kilka ŁADNYCH krótkich sukienek: http://weselinka.blox.pl/2009/10/Krotkie-suknie-slubne.html jest wśród nich sukienka z LEKKO przedłużonym tyłem - ładna i delikatna

Gość do prinzeski
albo w ogóle nie ma gustu, nie? pewnie, załóż co ci się podoba, to dopiero będzie pośmiewisko! no i ile Ty masz lat? 27? nie bardzo widzę kobietę w takim wieku w tym stroju co opisałaś - rzeczywiście szczyt kiczu i obciachu. no chyba że to odzwierciedla Twoją profesję czy co tam robisz w Niemczech...

Gość to po co prosisz o rady
princesko, skoro gdy tylko (i to bardzo zgodnie!!) ostrzega się Ciebie, że zestaw dresiarska kiecka + diademik + loczki oznacza stylizacyjną katastrofę, Ty z marszu focha strzelasz i onazajmiasz że "mas zswój gust"??? próbuje się Ciebie życzliwie przestrzec, że "Twój" gust oznacza niestety jego brak, i próbuje się coś pozytywnego zasugerować, doradzić - a Ty się obrażasz... dostalas nawet linki do zdjęć, które jednoznacznie świadcza o tym, jak katastrofalny jest wybrany przez Ciebie fason - a Ty prychasz z pogardą i zamierzasz robić swoje; czyli "wielki świat - kuchenny blat" no to po co zalożyłaś watek??? żeby Ci wszyscy klaskali niczym stado foczek??? od tego tu na forum byłą zia - rozkminiała wszystkie pierdoły, zawracała ludziom gitarę, i... nie przyjmowała żadnych rad; a potem obraziła się, pozbierała wiaderka i poszla z piaskownicy ;) wygląda na to, że albo mamy się zachwycać Twoimi pomyslami, albo milczeć; no to chyba pomyliłaś adresy...

Gość alalalalalala ja tez.
sukienke chce pomocy bo ja tez modna chce byc ...:(

Gość yyyyta
to wy od waszych rad jestescie ograniczeni a nie ona... Autorka nie pyta was o rady i czy wam sie podoba jej suknia czy nie...To jej sprawa i jej gust. Chodzi oto by podzielić sie miedzy sobą swoimi pomysłami, doświadczeniami w kwestii slubu i tyle. A jesli ktoś bedzie chciał pomocy i rady to zapyta!