Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

messina

Czy to normalne u 2 latki???????????

Polecane posty

Moja córka na skończone niedawno 2 latka,robi siku i inne sprawy do nocnika juz od 3 miesięcy,ale siku robi mniej wiecej co 30min do godziny czasem troche zdarzy się wytrzymać bez sikania ponad godzine.I robi tak odkąd robi do nocnika,nie skarży się na jakieś bóle.Dodam że dość dużo pije, tak z 1,5-2 litrów wody.To jest dość uciązliwe,bo tak do konca nie moge zrezygnować z pieluch bo jak gdzies wychodzimy to i tak musze założyc,chyba ze jestesmy juz u kogos to tez prosi.

Gość jak duzo pije nie ma obawy
mój tez duzo pił i dużo sikał :)

Gość jak duzo pije nie ma obawy
u nas skończyło sie tak około 3,5 roku jak zaczął juz wytrzymywac nawet pare godzin

U mnie córa ma niespełna 3 lata i już całą noc wytrzymuje a w dzień 3-5 godzin:) wcześniej co godzinę sikała:)

Gość to bardzo dużo pije
ta twoja córcia... nie chcę cię martwić , ale może warto jej zbadać poziom cukru we krwi. niespelna dwu-letnia córka znajomych też często siusiała i bardzo dużo piła - okazało się że dziecko ma cukrzycę.

Gość SanSanSan
hmm moja wytrzymuje znaczniej wiecej bez sikania a rowniez pije hektolitry :) zbadaj mocz, moze ma jakas infekcje a jak robi co te 30 minut to tak normalnie sioe zalatwi czy tylko aby aby? jezeli robi po troche to jak najbardziej mocz do analizy dac